Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» για τις παρεμβάσεις Σαμαρά για την οικονομία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 18/04/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» για τις παρεμβάσεις Σαμαρά για την οικονομία στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

«Η στροφή που έκανε η κα Μέρκελ όσον αφορά τη στήριξη της Ελλάδας, δικό μας επίτευγμα ήταν, διότι οι επαφές που έκανε ο κος Σαμαράς και με τον κ. Γιούνκερ και με τον κ. Μαρτένς το τελευταίο διάστημα, επηρέασαν θετικά για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Σε αυτό το σημείο ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να χρωστάει στον Αντώνη Σαμαρά, διότι άλλη γλώσσα μιλούν οι ομοϊδεάτες, είναι πιο πειστική και αναδεικνύουν και κάποιες διαφορετικές πτυχές»

«Είναι πολλά πράγματα στην πολιτική που γίνονται και δεν λέγονται για να μην τορπιλιστούν κατά την εφαρμογή τους στην πράξη. Ο προγραμματικός λόγος του ΕΛΚ επηρεάζεται σημαντικά από κράτη όπως είναι η Ελλάδα, τα οποία μπήκαν πρώτα στην κρίση και άρα γνωρίζουν τις πρακτικές επιπτώσεις κάποιων επιλογών που έγιναν σε κεντρικό επίπεδο. Θεωρώ ότι η συμβολή του Αντώνη Σαμαρά σε αυτή την κατεύθυνση ήταν εποικοδομητική για τα συμφέροντα της χώρας και βοήθησε την όλη προσπάθεια της κυβέρνησης, της έβαλε πλάτη»

«Είχαμε πει από την αρχή ότι το μνημόνιο μπορούμε να το αποφύγουμε»

«Στην εξωτερική πολιτική δεν πρέπει να περιοριζόμαστε στις δημόσιες σχέσεις και στις λογικές της φωτογραφίας. Πρέπει να μιλάμε σκληρά μερικές φορές διαπραγματευτικά για να επιτύχουμε αυτό το οποίο θέλουμε»

«Αυτό που συμβαίνει τώρα, να εκβιάζει η κυβέρνηση της χώρας τον ελληνικό λαό με στάση πληρωμών ή μνημόνιο, με μείωση μισθών ή απολύσεις, είναι προτιμότερο η διαπραγμάτευση να εστιαστεί σε αυτούς που μας δάνεισαν, γνωρίζοντας ποιά είναι η πραγματική μας κατάσταση»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.