Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» στις 10/05/2011:

  • για τη Συνάντηση Παπούλια – Παπανδρέου
  • για τη διαφωνία της ΝΔ με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση
  • για τις συνεχείς Αυτοαναιρέσεις του κ. Παπανδρέου
  • για τις Δημοσκοπήσεις
  • για το «Ζάππειο 2»
  • για τις Εξεταστικές Επιτροπές
  • για τις διαχρονικές και τις διακομματικές Ευθύνες
  • για τον κ. Καραμανλή και τον κ. Σημίτη

«Με τον κ. Παπανδρέου δε θα μας ξάφνιαζε τίποτα, διότι τον έχουμε δει από την αρχή να αυτοαναιρείται πάρα πολλές φορές και για πολύ σοβαρά ζητήματα. Από το «Λεφτά υπάρχουν» και μετά, κάθε φορά όταν γίνεται μια δημόσια εμφάνιση έχουμε και μια αυτοαναίρεση της πολιτικής του. Από τη μια έλεγε ότι θα ψηφίσει Νόμο για να μην αποκρατικοποιηθεί η δημόσια γη και από την άλλη δεσμευόταν έναντι των δανειστών ότι θα προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις. Από τη μια διακήρυττε τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις και από την άλλη διαβεβαίωνε τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ ότι θα παραμείνει το μάνατζμεντ στο δημόσιο τομέα. Αυτού του είδους τις μεταμορφώσεις τις έχουμε, αλλά αυτές οι μεταμορφώσεις πια είναι ένα ξεπερασμένο προϊόν πολιτικής. Ο κόσμος είναι εξαιρετικά πιεσμένος… Εμείς ως πολιτικές δυνάμεις και ως πολιτικοί είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε συγκεκριμένες, σαφείς και τίμιες πολιτικές απαντήσεις. Ακόμα και όταν είναι επώδυνες οι απαντήσεις αυτές πρέπει να τις πούμε και να τις συνοδεύσουμε με ένα δια ταύτα»

«Στο δημόσιο λόγο, δυστυχώς, για πάρα πολλά χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη υποκρισία… Το σύνολο του πολιτικού σκηνικού όταν ξεκινούσαν οι Εξεταστικές Επιτροπές γνώριζε ότι τα περισσότερα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα. Εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσει μια καμπάνια για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που θα εξισώνει τον πολιτικό, ως προς τη δικαιϊκή του αντιμετώπιση, με τον απλό πολίτη... Η Κυβέρνηση, πιστεύω, ουσιαστικά χρησιμοποίησε τις Εξεταστικές για να αποπροσανατολίσει το δημόσιο διάλογο από τα μεγάλα προβλήματα που ερχόταν στην οικονομία. Για πολύ μεγάλο διάστημα συμφώνησε πολιτικές με τους δανειστές μας, οι οποίες εξαθλιώνουν το μέσο Έλληνα, χωρίς ο ίδιος ο Έλληνας να έχει συνειδητοποιήσει την ώρα που συντελείτο αυτή η πράξη, τι επίπτωση θα είχε στην καθημερινή του ζωή και στο μέλλον των παιδιών του»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».