Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» στις 10/05/2011:

  • για τη Συνάντηση Παπούλια – Παπανδρέου
  • για τη διαφωνία της ΝΔ με το Μνημόνιο και τη Δανειακή Σύμβαση
  • για τις συνεχείς Αυτοαναιρέσεις του κ. Παπανδρέου
  • για τις Δημοσκοπήσεις
  • για το «Ζάππειο 2»
  • για τις Εξεταστικές Επιτροπές
  • για τις διαχρονικές και τις διακομματικές Ευθύνες
  • για τον κ. Καραμανλή και τον κ. Σημίτη

«Με τον κ. Παπανδρέου δε θα μας ξάφνιαζε τίποτα, διότι τον έχουμε δει από την αρχή να αυτοαναιρείται πάρα πολλές φορές και για πολύ σοβαρά ζητήματα. Από το «Λεφτά υπάρχουν» και μετά, κάθε φορά όταν γίνεται μια δημόσια εμφάνιση έχουμε και μια αυτοαναίρεση της πολιτικής του. Από τη μια έλεγε ότι θα ψηφίσει Νόμο για να μην αποκρατικοποιηθεί η δημόσια γη και από την άλλη δεσμευόταν έναντι των δανειστών ότι θα προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις. Από τη μια διακήρυττε τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις και από την άλλη διαβεβαίωνε τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ ότι θα παραμείνει το μάνατζμεντ στο δημόσιο τομέα. Αυτού του είδους τις μεταμορφώσεις τις έχουμε, αλλά αυτές οι μεταμορφώσεις πια είναι ένα ξεπερασμένο προϊόν πολιτικής. Ο κόσμος είναι εξαιρετικά πιεσμένος… Εμείς ως πολιτικές δυνάμεις και ως πολιτικοί είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε συγκεκριμένες, σαφείς και τίμιες πολιτικές απαντήσεις. Ακόμα και όταν είναι επώδυνες οι απαντήσεις αυτές πρέπει να τις πούμε και να τις συνοδεύσουμε με ένα δια ταύτα»

«Στο δημόσιο λόγο, δυστυχώς, για πάρα πολλά χρόνια υπάρχει πολύ μεγάλη υποκρισία… Το σύνολο του πολιτικού σκηνικού όταν ξεκινούσαν οι Εξεταστικές Επιτροπές γνώριζε ότι τα περισσότερα αδικήματα είναι παραγεγραμμένα. Εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσει μια καμπάνια για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου που θα εξισώνει τον πολιτικό, ως προς τη δικαιϊκή του αντιμετώπιση, με τον απλό πολίτη... Η Κυβέρνηση, πιστεύω, ουσιαστικά χρησιμοποίησε τις Εξεταστικές για να αποπροσανατολίσει το δημόσιο διάλογο από τα μεγάλα προβλήματα που ερχόταν στην οικονομία. Για πολύ μεγάλο διάστημα συμφώνησε πολιτικές με τους δανειστές μας, οι οποίες εξαθλιώνουν το μέσο Έλληνα, χωρίς ο ίδιος ο Έλληνας να έχει συνειδητοποιήσει την ώρα που συντελείτο αυτή η πράξη, τι επίπτωση θα είχε στην καθημερινή του ζωή και στο μέλλον των παιδιών του»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.