Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90.4» στις 18/04/2011:

  • για την περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Θράκη
  • για το “Ζάππειο 2”
  • για τη φημολογία περί Αναδιάρθρωσης του Χρέους
  • για την ανάγκη ύπαρξης σταθερού Φορολογικού Συστήματος
  • για το παράδειγμα της Ιρλανδίας
  • για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
  • για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ
  • για τις Δημοσκοπήσεις
  • για το ότι η ΝΔ ζητά καθαρή εντολή, όχι συμπράξεις Κομμάτων

«Βγήκε ο κ. Παπακωνσταντίνου και είπε ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις και μέσα σε 1 βδομάδα έχασε 30 δις ευρώ από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα μειώνοντας κατά 15% τη ρευστότητά του, την ώρα που έβγαινε στη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία, ο Μπερλουσκόνι και δήλωνε ότι θα νομιμοποιήσει και θα δεχθεί αφορολόγητα τα χρήματα που θα εισέρθουν από το εξωτερικό και μάζεψε σε 2 βδομάδες 86 δις. Αντιλαμβάνεστε ότι φαινόμαστε να είμαστε αποκομμένοι από τη διεθνή πραγματικότητα»

«Η πολιτική της Κυβέρνησης δεν προσπαθεί να δημιουργήσει νέο πλούτο. Και αυτό είναι εγκληματικό. Όταν έχει η Βουλγαρία και Τουρκία 10% φορολογικό συντελεστή, δεν μπορείς εσύ με το 35% να προσελκύσεις ξένο επενδυτή στα μέρη σου. Όταν η Τουρκία επιδοτεί τις εξαγωγές και εσύ φορολογείς τις εξαγωγές, δεν μπορείς να κατακτήσεις νέες αγορές. Όταν δε δημιουργείς το βασικό, απλουστευτικό πλαίσιο, με ένα σταθερό φορολογικό σύστημα για να μπορέσει να προγραμματίσει και να αναπτυχθεί μια επιχείρηση και όταν ενοχοποιείς το κέρδος και τη φιλοδοξία που πάντα ήταν οι κινητήριες δυνάμεις της ελληνικής δημιουργικότητας, δεν μπορείς να περιμένεις θετικά αποτελέσματα»

«Έχουμε μια διαφορά φιλοσοφίας με την Κυβέρνηση. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να εμπιστευθούμε τις ελληνικές δυνάμεις, δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στους δανειστές. Και κυρίως δεν μπορούμε αυτά που παίρνουμε από το δανεισμό, τα 110 δις, να τα μεταφέρουμε απευθείας στους λογαριασμούς αυτών που μας δάνεισαν τα προηγούμενα χρόνια και να μην κρατούμε ένα ποσοστό τους για την αναθέρμανση της οικονομίας και της παραγωγής»

«Η καθαρή εντολή είναι και η φιλοσοφία μας. Η ιστορία έχει αποδείξει στην Ελλάδα ότι οι Κυβερνήσεις Συνασπισμού δεν ήταν αποτελεσματικές όπως σε άλλες χώρες, γιατί δεν είναι καλλιεργημένη η αντίστοιχη πολιτική κουλτούρα. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που είναι πιο σημαντικό από τις θολές συμπράξεις των κομματικών δυνάμεων είναι τα καθαρά λόγια, τα ξεκάθαρα στοιχειοθετημένα προγράμματα που προβλέπουν πρακτικά μέτρα, εφαρμόσιμα, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Και να μάθει ο κόσμος να ψηφίζει κάποιον για το πρόγραμμά του και να τον κρίνει για αυτό την επόμενη μέρα. Τελείωσε η εποχή των πολιτικών του "καθρέπτη"»

«Θα πρέπει εμείς οι πολιτικοί να αντιλαμβανόμαστε ότι όταν αναλαμβάνουμε μια θέση ευθύνης βρισκόμαστε ενώπιον του Λαού, του Θεού και της Ιστορίας και οι αποφάσεις μας δεν επηρεάζουν μόνο το εκλογικό σώμα του σήμερα, αλλά και τις γενιές του αύριο ή αν θέλετε τη μνήμη των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι έδωσαν πραγματικά τη ζωή τους για αυτή τη χώρα έχοντας πολύ λιγότερα μέσα από εμάς»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.