Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» μετά την ανάληψη του ρόλου του «Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ»

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 04/08/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» μετά την ανάληψη του ρόλου του «Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ».

«Ο κόσμος πια έχει κουραστεί από τις πομπώδεις πολιτικές τοποθετήσεις, ζητά συγκεκριμένες πρακτικές συνταγές που να λύνουν προβλήματα και κυρίως θέλει ιδέες, οι οποίες να μπορέσουν ξανά να εμπνεύσουν και να συγκινήσουν τον κόσμο και οι οποίες μπορούν να μετουσιωθούν σε εφαρμόσιμες πολιτικές».

«Σε μεγάλο βαθμό οι προσεγγίσεις του ΠΑΣΟΚ είναι σοκαριστικές και έχουν περισσότερο νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα. Δηλαδή αποξενώνουν πλήρως τα λαϊκά στρώματα από την πολιτική παρέμβαση που κάνει η Κυβέρνηση και βεβαίως δημιουργούν και εσωτερικές στο κυβερνόν στρατόπεδο, διότι φέρνουν σε πλήρη σύγκρουση τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία».

«Η δική μας συνταγή καταρχήν δεν υπακούει σε στερεότυπα. Θεωρώ ότι θα πρέπει να μιλήσουμε πολύ πρακτικά, πολύ συγκεκριμένα και στους βασικούς τομείς πολιτικής να διαμορφώσουμε εφαρμόσιμες πολιτικές μαζί με την κοινωνία και μαζί με την αγορά, απενεχοποιώντας το κέρδος και τη φιλοδοξία που πάντοτε, διαχρονικά υπήρξαν κινητήριες δυνάμεις των Ελλήνων».

«Σε κάθε πρόταση που κάνουμε, που απηχεί και τη φιλοσοφία μας για την πολιτική και τη ζωή, θα πρέπει να αξιολογείται το κόστος, να εντοπίζεται η πηγή χρηματοδότησης και να ιεραρχούνται οι προτεραιότητες με κριτήριο την ανταποδοτικότητα. Δηλαδή σε ένα σύγχρονο Πρόγραμμα θα πρέπει να ξεκινάς και να υλοποιείς πολιτικές που πρώτα σου αποδίδουν έσοδα, ώστε να έχεις την ευχέρεια μετά από αυτά τα έσοδα να ασκήσεις την απαιτούμενη κοινωνική, εκσυγχρονιστική πολιτική. Δεν έχει νόημα πια να μιλούμε με ουτοπίες, με συνθήματα και με μεγάλα λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε πολύ συγκεκριμένα, πολύ σύγχρονα, πολύ απλά και κατανοητά, για να μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.