Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» για την υπόθεση Βατοπεδίου

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 25/05/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» για την υπόθεση Βατοπεδίου.

«Η κ. Μαντέλη ευλόγως προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αλλά εκτιμώ ότι δεν ανατρέπει επί της ουσίας τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν διαμειφθεί στην Εξεταστική Επιτροπή του Βατοπεδίου, τα οποία μας λένε ότι υπάρχουνε σαφώς διαχρονικές και διακομματικές ευθύνες για αυτή την υπόθεση, αλλά δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.»

«Η κ. Μαντέλη έχει καταθέσει εντελώς διαφορετικά πράγματα ενόρκως κατά την προηγούμενη περίοδο, όταν δεν ήταν κατηγορούμενη και όταν δε βρισκόταν σε κίνδυνο η ίδια. Τώρα που ανατρέπει τη δική της κατάθεση, ενώ βρίσκεται σε κίνδυνο, έχει ως μάρτυρας μειωμένη αξιοπιστία.»

«Με ενοχλεί πάρα πολύ ως βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλιώς να δουλεύονται τα θέματα μέσα στις επιτροπές και άλλη εικόνα να βλέπω στα ΜΜΕ. Η ανησυχία που μου προκαλεί είναι ότι προσπαθούν κάποιοι για λόγους εντυπώσεων να ενοχοποιήσουν μόνο τη ΝΔ και να ξεχάσουν παντελώς τις πολιτικές ή άλλες ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν σε δικιές τους πράξεις ή παραλείψεις.»

«Θα πρέπει να αξιολογήσουμε το Βατοπέδι σε 3 φάσεις. Στη φάση που γεννήθηκε η υπόθεση επί των ημερών ΠΑΣΟΚ, στη φάση που προχώρησαν οι ανταλλαγές για να προστατευθούν τα δικαιώματα των αγροτών στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και στη σημερινή φάση που είχαμε μία γνωμοδότηση του ΝΣΚ με 48 έγκριτους νομικούς να προτείνουν μια λύση και 2 να προτείνουν μια άλλη λύση και επελέγη από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών η λύση των 2.»

«Φοβούμαι ότι πολλά από αυτά τα ζητήματα χρησιμοποιούνται, ώστε η οργή του κόσμου από τα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία λαμβάνονται να διοχετευθεί αποκλειστικά και μόνο εναντίον της ΝΔ

«Ο κ. Καραμανλής θα αξιολογήσει ο ίδιος πότε θα μιλήσει. Ο Καραμανλής αντιμετωπίζεται ισοπεδωτικά. Ο Καραμανλής έκανε σημαντικά πράγματα για τη χώρα, τα οποία έχουν μπει όλα κάτω από τα χαλί, ενώ από την άλλη πλευρά αναδεικνύονται επιθετικά μόνο τα λάθη. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να μιλήσει. Το χρόνο και τον τρόπο όμως θα τον επιλέξει ο ίδιος.»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.