Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το "Ζάππειο 2"

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 27/04/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το "Ζάππειο 2".

«Το «Ζάππειο 1» και το «Ζάππειο 2», δηλαδή η «Στρατηγική της Ελπίδας», είναι οι προτάσεις που κάνει η ΝΔ για μια πολιτική εκτάκτου ανάγκης προκειμένου να βγει γρήγορα η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει λόγω της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής του Μνημονίου»

«Θα ακούσετε μια δέσμη προτάσεων, κατά τη γνώμη μου, που απηχούν αυτή την πολιτική εκτάκτου ανάγκης και έχουν μια διάσταση περισσότερο αποτελεσματικότητας παρά θεωρητικής προσέγγισης»

«Ένα στοιχείο θα σας πω: Οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, για να επιτύχει, δεν μπορεί παρά να έχει ή την κοινωνική υποστήριξη ή τουλάχιστον την κοινωνική ανοχή. Να συνειδητοποιεί, δηλαδή, η κοινωνία την κρίση και να συμπαρίσταται με τον τρόπο της σε μία προσπάθεια. Καμία μεταρρύθμιση δεν πέτυχε όταν είχε την κοινωνία απέναντι. Αυτή τη στιγμή, με την πολιτική που μέχρι τώρα έχει εφαρμοστεί, έχει διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, με την έννοια ότι έχει ανοίξει η ψαλίδα. Δηλαδή κάποιοι, με αυτήν την ανακατανομή εισοδήματος που γίνεται, γίνονται πολύ πλουσιότεροι και κάποιοι γίνονται πολύ φτωχότεροι. Ουσιαστικά διαλύεται η μεσαία τάξη, που ήταν η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Έχει, λοιπόν, χρέος η ΝΔ, ακόμη και αν δεν έχει χρήματα να κάνει μια διευρυμένη κοινωνική πολιτική στα μεσαία στρώματα, να στηρίξει τις εξαθλιωμένες ομάδες, αυτές δηλαδή που πραγματικά βρίσκονται σε απόγνωση, γιατί έχουν περάσει στην τάξη των νεόπτωχων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια»

«Είναι απαράδεκτο να έχει περάσει 1.5 χρόνος και να έχουμε μηδενικές αποκρατικοποιήσεις, όταν τα τελευταία χρόνια, πριν το 2009, είχαμε κάνει έναν τζίρο 9,5 δισ. περίπου από αποκρατικοποιήσεις»

«Η συνεχής αύξηση των φορολογικών συντελεστών, ιδιαίτερα σε εμάς που βρισκόμαστε σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον σε σχέση με την Τουρκία και τη Βουλγαρία που ο φορολογικός συντελεστής είναι 10, αποθαρρύνει πλήρως τις ξένες επενδύσεις. Αυτό στερεί θέσεις εργασίας και επενδυτικό κεφάλαιο που θα μπορούσε να προσελκυθεί στην Ελλάδα»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.