Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το "Ζάππειο 2"

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 27/04/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το "Ζάππειο 2".

«Το «Ζάππειο 1» και το «Ζάππειο 2», δηλαδή η «Στρατηγική της Ελπίδας», είναι οι προτάσεις που κάνει η ΝΔ για μια πολιτική εκτάκτου ανάγκης προκειμένου να βγει γρήγορα η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει λόγω της κυβερνητικής πολιτικής και της πολιτικής του Μνημονίου»

«Θα ακούσετε μια δέσμη προτάσεων, κατά τη γνώμη μου, που απηχούν αυτή την πολιτική εκτάκτου ανάγκης και έχουν μια διάσταση περισσότερο αποτελεσματικότητας παρά θεωρητικής προσέγγισης»

«Ένα στοιχείο θα σας πω: Οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, για να επιτύχει, δεν μπορεί παρά να έχει ή την κοινωνική υποστήριξη ή τουλάχιστον την κοινωνική ανοχή. Να συνειδητοποιεί, δηλαδή, η κοινωνία την κρίση και να συμπαρίσταται με τον τρόπο της σε μία προσπάθεια. Καμία μεταρρύθμιση δεν πέτυχε όταν είχε την κοινωνία απέναντι. Αυτή τη στιγμή, με την πολιτική που μέχρι τώρα έχει εφαρμοστεί, έχει διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, με την έννοια ότι έχει ανοίξει η ψαλίδα. Δηλαδή κάποιοι, με αυτήν την ανακατανομή εισοδήματος που γίνεται, γίνονται πολύ πλουσιότεροι και κάποιοι γίνονται πολύ φτωχότεροι. Ουσιαστικά διαλύεται η μεσαία τάξη, που ήταν η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Έχει, λοιπόν, χρέος η ΝΔ, ακόμη και αν δεν έχει χρήματα να κάνει μια διευρυμένη κοινωνική πολιτική στα μεσαία στρώματα, να στηρίξει τις εξαθλιωμένες ομάδες, αυτές δηλαδή που πραγματικά βρίσκονται σε απόγνωση, γιατί έχουν περάσει στην τάξη των νεόπτωχων που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια»

«Είναι απαράδεκτο να έχει περάσει 1.5 χρόνος και να έχουμε μηδενικές αποκρατικοποιήσεις, όταν τα τελευταία χρόνια, πριν το 2009, είχαμε κάνει έναν τζίρο 9,5 δισ. περίπου από αποκρατικοποιήσεις»

«Η συνεχής αύξηση των φορολογικών συντελεστών, ιδιαίτερα σε εμάς που βρισκόμαστε σε ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον σε σχέση με την Τουρκία και τη Βουλγαρία που ο φορολογικός συντελεστής είναι 10, αποθαρρύνει πλήρως τις ξένες επενδύσεις. Αυτό στερεί θέσεις εργασίας και επενδυτικό κεφάλαιο που θα μπορούσε να προσελκυθεί στην Ελλάδα»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.