Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για τις Προτάσεις της ΝΔ

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 02/12/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για τις Προτάσεις της ΝΔ.

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε σήμερα που μαλακώνει το ευρώ να είμαστε πιο aggressive στις διεθνείς αγορές από άποψη εξαγωγής ελληνικών προϊόντων. Δεν αρκεί να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να μιζεριάζουμε γιατί έχει πέσει η αγοραστική δύναμη του ελληνικού καταναλωτικού κοινού. Εμείς ανεβάζαμε τις εξαγωγές σε περίοδο που το ευρώ ήταν σκληρό προτάσσοντας την ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων. Γιατί να μην το κάνουμε τώρα επιθετικά;»

«Η αναφορά των μεγάλων κομμάτων είναι ο λαός και η κοινωνία δεν είναι τα πρόσωπα, διότι τα κόμματα δεν μπορούν να είναι ούτε οχήματα προσωπικών φιλοδοξιών ούτε κομμένα και ραμμένα στο μέγεθος των προσωπικών φιλοδοξιών»

«Η Ευρώπη δε χρειάζεται διευθυντήρια, χρειάζεται απόφαση από όλα τα κράτη και κυρίως χρειάζεται δημοκρατική λειτουργία, όπου θα γίνεται σεβαστό και το μικρό και το μεγάλο κράτος»

«Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι μια λαμπρή προσωπικότητα που πάντοτε λειτούργησε εξωσυμβατικά και υπερβατικά. Ορθώς χτυπά τον κώδωνα της ανησυχίας τώρα, γιατί πίσω από τα διάφορα οικονομικά μέτρα παίζονται ζητήματα και εθνικά και κοινωνικά, τα οποία μπορούν να πλήξουν το σκληρό πυρήνα του πολιτισμού μας και της εθνικής μας περηφάνιας και καλώς υψώνει τη φωνή του. Αυτή η φωνή όμως μέσα από τα σύγχρονα κόμματα θα πρέπει να γίνει και δημιουργική, εφαρμόσιμη πολιτική και αυτό είναι το δικό μας στοίχημα»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.