Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο ρ/σ "BHMA FM"

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε στον BHMA ΦΜ και τους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τη συμφωνία και τη στάση της ΝΔ.

Ευρ. Στυλιανίδης: «Πρέπει να δούμε πρώτα τη συμφωνία για να καθορίσουμε τη στάση μας»
«Να καθίσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και να καθορίσουν το παραγωγικό σχέδιο του τόπου»

Για τη συμφωνία και τη στάση της ΝΔ:

«Αφήστε να τη δούμε. Υπάρχουν ορισμένες πολύ κρίσιμες πτυχές. Π.χ. θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος; Διότι οι δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων δε δείχνουν κάτι τέτοιο, που ήταν στόχος της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση καθυστερούσε τη διαπραγμάτευση και φόρτωνε με κόστος τον ελληνικό λαό, ενώ ζητούσε να υπάρξει μια πιο σαφής διατύπωση για τη ρύθμιση του χρέους. Να το δούμε πρώτα. Πάντως, αυτή είναι η γενική φιλοσοφία.
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει το εξής – και αποτελεί πρόταση: να υπάρξει ωριμότητα και να συνεννοηθούν όλοι για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα αποτελέσει βάση για το σχεδιασμό του τρίτου Μνημονίου, το οποίο όποιος λέει ότι θα αποφύγει, λέει μεγάλο ψέμα στο λαό. Το φθινόπωρο θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους δανειστές για να αποφασίσουμε πώς θα καλύψουμε το χρηματοδοτικό κενό του 2016. Θα πρέπει επιτέλους να έχουμε μια εθνική βάση διαπραγμάτευσης. Σας λέω ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να δείξουν ωριμότητα, να συνευρεθούν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να αναθέσουν -ενόσω είναι η Α ή η Β κυβέρνηση, γιατί δεν μας ενδιαφέρει αυτό- σε ειδικούς ένα σχέδιο για την επιστροφή μας στην παραγωγική οικονομία και την παραγωγική διαδικασία. Αυτή είναι η βάση στην οποία θα χτίσουμε τη νέα μας σχέση με την Ευρώπη. Στα πρακτικά θέματα γιατί να διαφωνήσουμε; Είναι στοιχεία ανωριμότητας (αυτά που είδαμε) και δεν μπορεί να πληρώνει εφ’ όρου ζωής ο λαός και η οικονομία αυτή την ανωριμότητα. Δεν μπορεί οι εγωισμοί και οι μικροκομματικές προσεγγίσεις σήμερα να δημιουργούν χάσμα μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι η ίδια η πατρίδα έχει ανάγκη αυτό το πράγμα.»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.