Η Βουλή έχει μεταβληθεί σε «δικαστήριο σκοπιμοτήτων και ρεβανσισμών»

Δημοσιεύθηκε στις 08/08/2010 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» στη δημοσιογράφο Βίκυ Σαμαρά.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι αποτέλεσμα «περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας», όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα είναι προϊόν συναπόφασης με τους ίδιους τους πολίτες, τονίζει στην «Α.τ.Κ.» ο νέος γραμματέας Προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο βουλευτής Ροδόπης, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή για το Βατοπαίδι, καταγγέλλει με σφοδρότητα τόσο την τακτική των πολιτικών διώξεων από την κυβέρνηση όσο και την ανάλγητη κοινωνικά και πολιτικά στάση του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις, ενώ εκτιμά, παράλληλα ότι η απόπειρα κατασκευής «πολιτικών ενόχων» θα αποβεί στο τέλος εις βάρος του ΠΑΣΟΚ, όσο θα αποκαλύπτεται η «πράσινη σκευωρία». «Το Κοινοβούλιο έχει μεταβληθεί από ελεγκτικό και νομοθετικό όργανο της Δημοκρατίας μας σε "δικαστήριο σκοπιμοτήτων και ρεβανσισμών". Αυτή η επιστροφή στο Γουδί και την Πλατεία Κλαυθμώνος από την κυβέρνηση των διώξεων και των απολύσεων δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί», επισημαίνει χαρακτηριστικά. Εκφράζει παράλληλα την άποψη ότι «η κυβέρνηση σύντομα θα καταλάβει ότι καμία αλλαγή δεν γίνεται κόντρα στην κοινωνία. Χρειάζεται, αν όχι τη στήριξη, τουλάχιστον την ανοχή της».

Ο καραμανλικών αναφορών και στενός συνεργάτης πλέον του κ. Σαμαρά στο κόμμα κ. Στυλιανίδης χαρακτηρίζει ακατανόητη τη λογική που κάνει διακρίσεις μεταξύ «σαμαρικών» και καραμανλικών στη Ν.Δ. Και στέλνει με τη σειρά του νέο μήνυμα ενότητας, όπως αυτό που μετέφερε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην «Α» ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, δηλώνοντας: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άμεσα εκλεγμένος από 800.000 νεοδημοκράτες. Τον εμπιστεύτηκε η βάση της παράταξης και την εμπιστεύεται και αυτός απόλυτα. Τιμά αυτούς που τον στήριξαν στα δύσκολα, αλλά εμπιστεύεται και επενδύει στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού».

 

«Α.τ.Κ»: Ως νέος γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. ποιες είναι οι προτεραιότητες σας; Ποιοι θα είναι οι βασικοί άξονες του προγράμματος με το οποίο η Ν.Δ. θα ζητήσει ξανά από τους πολίτες να της εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας;

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Επιτρέψτε μου κατ’ αρχάς να τονίσω ότι είναι ξεχωριστή τιμή και μεγάλη ευθύνη για μένα, να μου εμπιστεύεται ο πρόεδρος, Αντώνης Σαμαράς, αυτή την υπεύθυνη και σημαντική για το μέλλον της παράταξης θέση. Γι’ αυτό, τον ευχαριστώ δημόσια και δεσμεύομαι να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στον κρίσιμο αυτό ρόλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε τον εναλλακτικό δρόμο για την ελληνική οικονομία, παρουσιάζοντας τεκμηριωμένα τη «Στρατηγική της Ελπίδας». Εμείς, σήμερα, καλούμαστε να δώσουμε περιεχόμενο στην «Ελπίδα της Στρατηγικής». Να διαμορφώσουμε δηλαδή μια σαφή, τεκμηριωμένη, σύγχρονη και εφαρμόσιμη πολιτική στρατηγική, που θα αποτελέσει την πειστική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης έναντι ενός ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε ιδεολογική σύγχυση και σε μία διαδικασία πολιτικής αυτοακύρωσης.

Το δικό μας πρόγραμμα δεν θα είναι αποτέλεσμα «περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας», όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα είναι προϊόν συναπόφασης με τους ίδιους του πολίτες. Οι Έλληνες κουράστηκαν από τους βερμπαλισμούς και τις μεγαλοστομίες των πολιτικών. Θέλουν απλά και σταράτα λόγια. Αποζητούν ξεκάθαρες, εφαρμόσιμες πολιτικές, που να δίνουν λύσεις στα προβλήματα της απειλούμενης καθημερινότητάς τους και να εμπνέουν και να συγκινούν όσον αφορά τους εθνικούς προσανατολισμούς.

Πρέπει να προτάσσει σύγχρονες πολιτικές, ξεκαθαρίζοντας πώς θα γίνουν, πόσο θα στοιχίσουν, από πού θα χρηματοδοτηθούν, πότε θα ολοκληρωθούν. Έχουμε χρέος να ξαναδώσουμε περιεχόμενο στις λέξεις και νόημα στην πολιτική.

«Α.τ.Κ»: Ο κ. Σαμαράς δήλωσε πρόσφατα πως «το πρόγραμμά μας από εδώ και στο εξής θα το εφαρμόζουμε…». Γιατί υπήρξαν στο παρελθόν αποκλίσεις από προγραμματικές δεσμεύσεις της Ν.Δ. και πώς θα διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν στο μέλλον;

Ε.Σ.: Η σφραγίδα εγγύησης ενός νέου κυβερνητικού προγράμματος είναι η σαφήνεια του περιεχομένου του, καθώς και η αξιοπιστία, το ήθος, η ικανότητα και η αποφασιστικότητα των ανθρώπων, που εγγυώνται τη δεσμευτικότητά του. Είναι βέβαιο ότι αυτή η παράταξη, όταν θέλει, μπορεί να τα έχει και τα δύο.

«Α.τ.Κ»: Ο ορισμός σας σε μία κορυφαία γραμματεία, μετά την εκλογή του κ. Λυκουρέντζου στο «τιμόνι» του κομματικού μηχανισμού και την τοποθέτηση του Θανάση Σκορδά στη διοίκηση του κόμματος, χαρακτηρίζεται από στελέχη ως δημιουργία μέσα στην «καρδιά» της Ρηγίλλης μίας ομάδας η οποία λειτουργεί «συγκολλητικά» μεταξύ Σαμαρά - Καραμανλή, μεταξύ «σαμαρικών» και «καραμανλισμού». Είστε λοιπόν ένας από τους «τρεις θεματοφύλακες του καραμανλισμού» στη Ρηγίλλης;

Ε.Σ: Για μένα η λογική που κάνει τέτοιες διακρίσεις στη Νέα Δημοκρατία είναι ακατανόητη. Όλοι μας, με πρώτους τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, είμαστε γέννημα θρέμμα αυτής της παράταξης, που έδωσε τόσα πολλά στην Ελλάδα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άμεσα εκλεγμένος από 800.000 νεοδημοκράτες. Τον εμπιστεύτηκε η βάση της παράταξης και την εμπιστεύεται και αυτός απόλυτα. Τιμά αυτούς που τον στήριξαν στα δύσκολα, αλλά εμπιστεύεται και επενδύει στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού. Αποδεικνύει ότι πιστεύει στην αξιοσύνη και εφαρμόζει την αξιοκρατία κι αυτό είναι η μοναδική συνταγή για τη νέα ηγεσία.

«Α.τ.Κ»: Ως επικεφαλής των γαλάζιων βουλευτών στην επιτροπή για το Βατοπαίδι καταθέσατε μαζί με το γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Λυκουρέντζο, στοιχεία στη Δικαιοσύνη για την ύπαρξη τεσσάρων πορισμάτων τα οποία συμφωνούν πως δεν υπήρξε ζημία του Δημοσίου, καταγγέλλοντας πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ. Εφόσον η «πράσινη» εκστρατεία με βιομηχανίες εξεταστικών συνεχιστεί και το φθινόπωρο, ποια θα είναι η απάντηση της Ρηγίλλης;

Ε.Σ: Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε εντολή από την ηγεσία μας και πεποίθηση από τη συνείδησή μας ότι οφείλουμε να αναζητήσουμε την αλήθεια και να επιδιώξουμε τη δικαιοσύνη, αποδίδοντας ευθύνες σε όποιους τις έχουν, όπου και αν ανήκουν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Κατά τη διαδικασία, όμως, στοιχειοθετείται η διάθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να στρεβλώσει την αλήθεια, να συκοφαντήσει και να καθηλώσει αντιπολιτευτικά τη Ν.Δ. και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματά της, καλύπτοντας επιμελώς την αδυναμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις.

Μέχρι τώρα κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει ενοχοποιεί όλο και περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης. Το Κοινοβούλιο έχει μεταβληθεί από ελεγκτικό και νομοθετικό όργανο της Δημοκρατίας μας σε «δικαστήριο σκοπιμοτήτων και ρεβανσισμών». Αυτή η επιστροφή στο Γουδί και την Πλατεία Κλαυθμώνος από την κυβέρνηση των διώξεων και των απολύσεων δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

«Α.τ.Κ»: Ηταν τελικά σκάνδαλο το Βατοπαίδι; Και με ποια έννοια; Μπορούσε να είχε αποφευχθεί; Και τι σημαίνει τελικά η φράση «πολιτικές ευθύνες», που χρησιμοποίησε η Ν.Δ. και στα δύο της πορίσματα;

Ε.Σ: Το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να κατασκευάσει πολιτικούς ενόχους, παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του διακαιικού μας πολιτισμού. Χωρίς καν αποχρώσες ενδείξεις. Με νόμο μετέτρεψε τους κατηγορούμενους σε κατήγορους. Υπερέβη τις εξουσιοδοτήσεις της εξεταστικής, προκαταλαμβάνοντας τα πορίσματα. Απέκρυψε επικοινωνιακά κάποιες από τις πέντε εκθέσεις αξιολόγησης των ανταλλάξιμων ακινήτων (τρεις ελληνικές και δύο διεθνείς), αποσιωπώντας το κοινό τους συμπέρασμα. Κατ’ ουσίαν αθώωσε τον εαυτό του μέσα από τον Δρυ και τον Φωτιάδη και χρησιμοποίησε το Βατοπαίδι για να κατακτήσει την εξουσία, να καθηλώσει μετεκλογικά τη Ν.Δ., να σπιλώσει τον Καραμανλή και εκ του αποτελέσματος να απαξιώσει την Κιβωτό της Ορθοδοξίας, το Αγ. Όρος.

Ένα είναι βέβαιο ότι όσο θα συνεχίζεται η έρευνα, όπως μέχρι τώρα προκύπτει, τόσο θα αποκαλύπτεται η σκευωρία.

«Α.τ.Κ»: Ως υπουργός Μεταφορών είχατε ετοιμάσει ένα σχέδιο για τον ΟΣΕ. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τώρα φέρνει κομμάτι αντιγραμμένο το ίδιο σχέδιο. Πως το σχολιάζετε;

Ε.Σ: Η καθυστέρηση της εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου μας επιδείνωσε την κατάσταση του ΟΣΕ. Εύχομαι οι στρεβλώσεις της εφαρμογής να μην οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Εμείς, τους τελευταίους εφτά μήνες, δράσαμε γρήγορα, αποτελεσματικά και με απόλυτη συνεννόηση με την Κομισιόν και τα αποτελέσματα είχαν αρχίσει ήδη να φαίνονται. Δυστυχώς όμως, στην πατρίδα μας οι μεγαλύτερες ζημίες προκαλούνται από την έλλειψη συνέχειας και συνέπειας.

 

Καμία αλλαγή δε γίνεται κόντρα στην κοινωνία

«Α.τ.Κ»: Πιστεύετε ότι θα αντέξει η κυβέρνηση να περάσει και νέα δυσβάσταχτα μέτρα από το χειμώνα; Εκτιμάτε ότι έχει η κυβέρνηση ορίζοντα τετραετίας; Και παράλληλα πως βλέπετε να αντιμετωπίζει η κοινωνία τη Ν.Δ. στην παρούσα φάση;

Ε.Σ: Τα στοιχεία κόπωσης που άρχισε η Κυβέρνηση Καραμανλή να εμφανίζει, ύστερα από πέντε χρόνια και με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, αλλά βεβαίως και με κάποια κρίσιμα λάθη και παραλείψεις, το ΠΑΣΟΚ τα εμφανίζει από τον πρώτο ήδη χρόνο. Αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος να τρέξουμε γρήγορα.

Διορθώνοντας λάθη, συμπληρώνοντας παραλείψεις και προετοιμάζοντας το σύγχρονο πρόσωπό μας για να ξανακαταστήσουμε τη Νέα Δημοκρατία πολιτική και κοινωνική πρωτοπορία.

Η Κυβέρνηση σύντομα θα καταλάβει ότι καμία αλλαγή δεν γίνεται κόντρα στην κοινωνία. Χρειάζεται, αν όχι τη στήριξη, τουλάχιστον την ανοχή της.

«Α.τ.Κ»: Πώς σχολιάζετε την πρόσληψη του Ιταλού πρώην υπουργού Οικονομίας, Σιόπα, από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αναλάβει την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού για την εφαρμογή του προγράμματος ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας, καθώς επίσης και την άτυπη εκπροσώπηση της χώρας στα διεθνή φόρα; Τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Οι ξένοι σύμβουλοι ή οι υπουργοί;

Ε.Σ: Δεν είναι στις μέρες μας κακό να λειτουργείς ως πολίτης του κόσμου. Είναι, όμως, τραγικό να αρνείσαι το δικό σου κόσμο, τον άξιο κόσμο της Ελλάδας. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Πρωθυπουργός. Δεν λέμε να αρνηθεί τη διεθνή τεχνογνωσία. Αλλά να συνειδητοποιήσει ότι οι μεγάλες μάχες δεν κερδίζονται με μισθοφόρους, ούτε με αντιγραφείς ξένων προτύπων. Κερδίζονται με τη μετεξέλιξη του δικού μας μοντέλου. Με την αξιοποίηση, ύστερα από προσαρμογή των δοκιμασμένων διεθνών συνταγών. Κερδίζονται τέλος από τους ανθρώπους που έχουν αγάπη, πίστη και όραμα για τη δική τους πατρίδα.

 

Κλειστά Επαγγέλματα: Άλλο η ελεγχόμενη απελευθέρωση και άλλο ο αιφνιδιασμός και ο εκβιασμός

«Α.τ.Κ»: Η νέα Ν.Δ. τελικά είναι υπέρ ή κατά του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων; Σας ερωτώ με αφορμή την πρόσφατη απεργία των οδηγών φορτηγών και βυτιοφόρων και ως πρώην υπουργό Μεταφορών…

Ε.Σ: Μιλήσαμε για ελεγχόμενη απελευθέρωση που ανταποκρίνεται στο κοινωνικά φιλελεύθερο πρότυπό μας και αντιστοιχεί τον αριθμό των αδειών με τον πληθυσμό, τις ιδιαιτερότητες της χώρας και τον όγκο του μεταφερόμενου φορτίου, όπως ακριβώς έγινε στη Γερμανία και στην Ιταλία.

Διαφωνούμε με την άκρατη απελευθέρωση του νεοφιλελεύθερου προτύπου, που ακολούθησε η Κυβέρνηση αιφνιδιάζοντας, εκβιάζοντας και ψεκάζοντας με χημικά τους ίδιους τους επαγγελματίες του μόχθου.

Το μοντέλο αυτό, όπου εφαρμόστηκε, βλέπε Ιρλανδία, είχε τραγικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, το κυκλοφοριακό, την οδική ασφάλεια, στην απαξίωση του κλάδου και εν τέλει στη δημιουργία εκβιαστικών ολιγοπωλίων που σε δεύτερο χρόνο εκτίναξαν τις τιμές του μεταφορικού έργου.

Άρα φιλελεύθερος εκσυγχρονισμός χρειάζεται, αλλά με άλλη λογική. Δεν είναι δυνατόν τα συμφέροντα της πολιτείας να μην ταυτίζονται με τα συμφέροντα των πολιτών της. Είναι αδιανόητο η ίδια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να δυναμιτίζει την κοινωνική συνοχή, οδηγώντας σε σύγκρουση μεταξύ τους διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.