Ευριπίδης Στυλιανίδης στον Γιώργο Τράγκα

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα. Για τα ελληνοτουρκικά εκτίμησε ότι αν οι δημοσκοπήσεις για τον Ερντογάν πάνε καλά, «είναι λιγότερο πιθανή μια πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα». Αναφερόμενος μάλιστα στην μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη είπε πως είναι φιλήσυχη και πλήρως ενταγμένη στην ελληνική και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Φοβάται, πάντως, να κάνει σχόλιο για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Μερικές φορές είμαστε χαβαλέδες. Τα παιδιά δεν φταίνε. Όμως η γειτονική χώρα είναι σε δικτατορία. Δεν μπορείς να μπαίνεις χαλαρά στην άλλη πλευρά. Αν ήταν στα χέρια του από εκεί στρατάρχη θα γίνονταν ανταλλαγή όπως γίνονταν τόσα χρόνια. Δεν ήταν έτσι αυτή τη φορά» σχολίασε για το ζήτημα σημειώνοντας πως με την πράξη του ο Ερντογάν να κρατήσει τους Έλληνες στη φυλακή, ταπεινώνει το ΝΑΤΟ και όχι την ελληνική πλευρά.

Επιτέθηκε στις Βρυξέλλες λέγοντας πως «η Ευρώπη διοικείται από μια δημοσιοϋπαλληλία των Βρυξελλών που δεν έχει ψυχή. Είναι γραφειοκράτες κλεισμένη σε ένα γραφείο χωρίς να μπορούν να ζυγίσουν εάν μπορούν τις λύσεις τους να τις αντέξει μια οικογένεια, μια χώρα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποθήκευσε τον πλούτο της χώρας και πρότεινε μεταρρυθμιστικές πολιτικές. Σημείωσε επίσης πως η ΝΔ πρέπει να ρίξει βάρος στην αποκατάσταση των γνήσιων πατριωτικών αξιών. Ερωτηθείς εάν επανέλθει ο Κώστας Καραμανλής, είπε πως δεν έφυγε ποτέ από την πολιτική και πως στηρίζει το κόμμα του.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως έχει το ταλέντο της επικοινωνίας και είχε την τύχη να κάνει ένα μικρό κόμμα μεγάλο. Είπε πως ο κόσμος χρειάζεται αυτόν που θα του μιλήσει απλά και κατανοητά.

Κληθείς να πει τι μπορεί να κάνει η ΝΔ όταν έρθει στην εξουσία είπε πως προσωπική του άποψη είναι να επιδιώξει το φρέσκο χρήμα. Σημείωσε ότι η ΝΔ επιδιώκει έναν λαϊκό καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είπε πως οφείλει και πετυχαίνει να συνθέτει και να φέρνει πιο κοντά τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Σε ερώτηση για τον υπουργό Άμυνας είπε ότι καλός υπουργός Άμυνας είναι αυτός που δέχεται τις απόψεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ακούει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για τις εκλογές είπε πως θα παρθεί τη στιγμή που θα βολεύει τον Τσίπρα και το κόμμα του. Ανέφερε πως η ΝΔ πρέπει να εντατικοποίηση τις προσπάθειας της, να μιλήσει στην ψυχή του Έλληνα και να δώσει μάχη αξιών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.