Είναι ώρα ευθύνης για όλους

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 06/05/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΝΕΤ 105.8».

«Η χώρα μας βρίσκεται σε μία δύσκολη στιγμή και το χθεσινό γεγονός του θανάτου τριών αθώων ανθρώπων επιβαρύνουν περαιτέρω το σκηνικό.»
«Θεωρώ ότι είναι λάθος η οποιαδήποτε ισοπεδωτική προσέγγιση
«Αν απορρίψουμε συλλήβδην όλο το πολιτικό σύστημα με τι θα αντικαταστήσουμε τη Δημοκρατία μας;»
«Βεβαίως η πολιτική έχει ευθύνη, ίσως τη μεγαλύτερη. Ευθύνη όμως έχουν και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, όταν και όποτε επεδίωξαν να αγοράσουν πολιτικές συνειδήσεις για τα δικά τους συμφέροντα, ευθύνη όμως έχουν και οι διατεταγμένοι δημοσιογράφοι οι οποίοι εκτέλεσαν συμβόλαια είτε ανάδειξης είτε συντριβής πολιτικών προσώπων που λειτούργησαν ευσυνείδητα, ευθύνη έχει και η πνευματική ηγεσία η οποία επί χρόνια παραμένει μουγκή, ευθύνη έχει ένα κομμάτι της δικαιοσύνης που δεν τόλμησε, ευθύνη έχει ο συνδικαλισμός όταν ασκήθηκε ανεύθυνα, ευθύνη έχει και ο κάθε πολίτης από τις επιλογές που πολλές φορές έκανε επειδή έβλεπε κάποιους να τον χτυπούν στην πλάτη και να του λένε πράγματα τα οποία γινόταν αρεστά αλλά δεν ήταν χρήσιμα.»
«Στη Δημοκρατία όποιος έχει ευθύνη πραγματικά και σε ατομικό επίπεδο μπορεί να τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό. Αν πάμε όμως σε άλλα συστήματα αυτοί που θα φορτωθούμε στο κεφάλι μας δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τους ξεφορτωθούμε
«Είναι η ώρα να ξεπεράσουμε τις κομματικές γραμμές και να μπορέσουμε να κάνουμε μια συνεννόηση πάνω στα «Μεγάλα»
«Η ΝΔ δε θα μπορούσε να κρατήσει άλλη στάση όταν βλέπει να δοκιμάζεται το σύνολο του ελληνικού λαού και να καλούνται να πληρώσουν το τίμημα της οποιασδήποτε διαχρονικά αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα, όταν βλέπει να στραγγίζεται από ρευστότητα η αγορά, όταν βλέπει να μην προτείνονται μέτρα για την πραγματική ανάπτυξη και την αύξηση του εθνικού πλούτου.»
«Η απόφαση που έχει πάρει η ΝΔ είναι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία να προσέλθουμε στη βάση της κομματικής πειθαρχίας. Σε μια κρίσιμη ώρα δεν μπορεί ο καθένας να κάνει δική του πολιτική, βεβαίως έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του πριν διαμορφωθεί η κομματική πολιτική, η κομματική στάση όμως πια έχει διαμορφωθεί και έχει αποφασιστεί και οφείλουν όλοι να στηρίξουν αυτή την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος.»
«Εκτιμώ ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο στο οποίο θα ξεχωρίσουνε, πολλοί θα καταρρεύσουνε και άλλοι θα αναδειχθούνε. Στις κρίσιμες στιγμές ξεχωρίζουν αυτοί που μπορούνε.»
«Εδώ θα πρέπει να μάθουμε όλοι να συνεργαζόμαστε και η ευθύνη να διέπει τους πάντες. Ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί υπεύθυνα τι πρέπει να κάνει για να μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα να βγει από αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.