ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα Κόμμα που επιδεικνύει ιστορικά τη μεγαλύτερη ιδεολογική και πολιτική ανθεκτικότητα σε σχέση με τους αντίπαλους χώρους, όχι μόνο διότι δικαιώθηκαν οι επιλογές του αλλά και διότι μπόρεσε σε δύσκολες συγκυρίες να εκφράσει ένα διαχρονικό Αξιακό Κώδικα που αντιπροσωπεύει σταθερά ένα μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο λαϊκός χαρακτήρας της Παράταξης που εδραίωσε την αντίληψη της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς ακόμα και στα κείμενα των Ευρωπαϊκών Συνθηκών δια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η φιλελεύθερη προσέγγιση σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, η προσήλωση στην κοινή Ευρωπαϊκή Ιδέα, η πατριωτική αντίληψη για τα εθνικά θέματα που δεν αφήνει περιθώρια απόκλισης στον εθνικισμό, η επιμονή στην λογική της Εθνικής Συνεννόησης και μιας ποιοτικής Δημοκρατίας, καθιστούν τη Νέα Δημοκρατία κυρίαρχη και σταθερή αναφορά της κοινωνικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.
Αυτή η σχέση παρά τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα της πολιτικής και της ιστορίας παραμένει ισχυρή διότι ανανεώνεται συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψιν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις, χωρίς όμως να εγκαταλείπει τα βασικά αξιακά χαρακτηριστικά της εθνικής πολιτιστικής μας ταυτότητας και τις ανάγκες ή τις ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών.
Είναι χαρακτηριστικά επίσης τα αντανακλαστικά που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία σε νέα ζητήματα, εμπλουτίζοντας με δική της πρωτοβουλία την πολιτική ατζέντα του δημοσίου διαλόγου, όπως πχ. τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια, το Περιβάλλον, η τεχνητή Νοημοσύνη, η Γεωργία Ακριβείας, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η νέα γενιά Ψηφιακών Δικαιωμάτων, η Αρχή της Καλής Νομοθέτησης, ζητήματα Ασφάλειας και Κοινωνικής Ειρήνης και πολλά άλλα.
Το κυριότερο όμως στοιχείο που καθιστά σταθερό διαχρονικό πρωταγωνιστή της πολιτικής μας ζωής τα τελευταία 45 χρόνια την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η δύναμη της να ανανεώνεται εσωτερικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και εμπιστοσύνη στη νεολαία.
Οι φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν την πηγή ανανέωσης και τη δύναμη φρέσκιας πολιτικοιδεολογικής έκφρασης όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και του συνόλου της κοινωνίας.
Το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, δίνει την ευκαιρία μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Μιας επικοινωνίας με την κοινωνία που ανανεώνει τις σχέσεις και τις θέσεις της Παράταξης. Σε κάθε περίπτωση όμως συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελληνικής Κεντροδεξιάς αναδεικνύονται οι Αξίες που διαχρονικά υπηρετεί και η Επένδυση που σταθερά κάνει στην Ποιότητα και τη Νεολαία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».