ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα Κόμμα που επιδεικνύει ιστορικά τη μεγαλύτερη ιδεολογική και πολιτική ανθεκτικότητα σε σχέση με τους αντίπαλους χώρους, όχι μόνο διότι δικαιώθηκαν οι επιλογές του αλλά και διότι μπόρεσε σε δύσκολες συγκυρίες να εκφράσει ένα διαχρονικό Αξιακό Κώδικα που αντιπροσωπεύει σταθερά ένα μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο λαϊκός χαρακτήρας της Παράταξης που εδραίωσε την αντίληψη της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς ακόμα και στα κείμενα των Ευρωπαϊκών Συνθηκών δια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η φιλελεύθερη προσέγγιση σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, η προσήλωση στην κοινή Ευρωπαϊκή Ιδέα, η πατριωτική αντίληψη για τα εθνικά θέματα που δεν αφήνει περιθώρια απόκλισης στον εθνικισμό, η επιμονή στην λογική της Εθνικής Συνεννόησης και μιας ποιοτικής Δημοκρατίας, καθιστούν τη Νέα Δημοκρατία κυρίαρχη και σταθερή αναφορά της κοινωνικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.
Αυτή η σχέση παρά τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα της πολιτικής και της ιστορίας παραμένει ισχυρή διότι ανανεώνεται συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψιν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις, χωρίς όμως να εγκαταλείπει τα βασικά αξιακά χαρακτηριστικά της εθνικής πολιτιστικής μας ταυτότητας και τις ανάγκες ή τις ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών.
Είναι χαρακτηριστικά επίσης τα αντανακλαστικά που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία σε νέα ζητήματα, εμπλουτίζοντας με δική της πρωτοβουλία την πολιτική ατζέντα του δημοσίου διαλόγου, όπως πχ. τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια, το Περιβάλλον, η τεχνητή Νοημοσύνη, η Γεωργία Ακριβείας, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η νέα γενιά Ψηφιακών Δικαιωμάτων, η Αρχή της Καλής Νομοθέτησης, ζητήματα Ασφάλειας και Κοινωνικής Ειρήνης και πολλά άλλα.
Το κυριότερο όμως στοιχείο που καθιστά σταθερό διαχρονικό πρωταγωνιστή της πολιτικής μας ζωής τα τελευταία 45 χρόνια την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η δύναμη της να ανανεώνεται εσωτερικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και εμπιστοσύνη στη νεολαία.
Οι φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν την πηγή ανανέωσης και τη δύναμη φρέσκιας πολιτικοιδεολογικής έκφρασης όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και του συνόλου της κοινωνίας.
Το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, δίνει την ευκαιρία μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Μιας επικοινωνίας με την κοινωνία που ανανεώνει τις σχέσεις και τις θέσεις της Παράταξης. Σε κάθε περίπτωση όμως συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελληνικής Κεντροδεξιάς αναδεικνύονται οι Αξίες που διαχρονικά υπηρετεί και η Επένδυση που σταθερά κάνει στην Ποιότητα και τη Νεολαία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.