ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
Του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα Κόμμα που επιδεικνύει ιστορικά τη μεγαλύτερη ιδεολογική και πολιτική ανθεκτικότητα σε σχέση με τους αντίπαλους χώρους, όχι μόνο διότι δικαιώθηκαν οι επιλογές του αλλά και διότι μπόρεσε σε δύσκολες συγκυρίες να εκφράσει ένα διαχρονικό Αξιακό Κώδικα που αντιπροσωπεύει σταθερά ένα μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.
Ο λαϊκός χαρακτήρας της Παράταξης που εδραίωσε την αντίληψη της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς ακόμα και στα κείμενα των Ευρωπαϊκών Συνθηκών δια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η φιλελεύθερη προσέγγιση σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα, η προσήλωση στην κοινή Ευρωπαϊκή Ιδέα, η πατριωτική αντίληψη για τα εθνικά θέματα που δεν αφήνει περιθώρια απόκλισης στον εθνικισμό, η επιμονή στην λογική της Εθνικής Συνεννόησης και μιας ποιοτικής Δημοκρατίας, καθιστούν τη Νέα Δημοκρατία κυρίαρχη και σταθερή αναφορά της κοινωνικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.
Αυτή η σχέση παρά τα φυσιολογικά σκαμπανεβάσματα της πολιτικής και της ιστορίας παραμένει ισχυρή διότι ανανεώνεται συνεχώς, λαμβάνοντας υπόψιν τις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις, χωρίς όμως να εγκαταλείπει τα βασικά αξιακά χαρακτηριστικά της εθνικής πολιτιστικής μας ταυτότητας και τις ανάγκες ή τις ανησυχίες των Ελλήνων πολιτών.
Είναι χαρακτηριστικά επίσης τα αντανακλαστικά που επιδεικνύει η Νέα Δημοκρατία σε νέα ζητήματα, εμπλουτίζοντας με δική της πρωτοβουλία την πολιτική ατζέντα του δημοσίου διαλόγου, όπως πχ. τα Μη Κρατικά Πανεπιστήμια, το Περιβάλλον, η τεχνητή Νοημοσύνη, η Γεωργία Ακριβείας, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, η νέα γενιά Ψηφιακών Δικαιωμάτων, η Αρχή της Καλής Νομοθέτησης, ζητήματα Ασφάλειας και Κοινωνικής Ειρήνης και πολλά άλλα.
Το κυριότερο όμως στοιχείο που καθιστά σταθερό διαχρονικό πρωταγωνιστή της πολιτικής μας ζωής τα τελευταία 45 χρόνια την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είναι η δύναμη της να ανανεώνεται εσωτερικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και εμπιστοσύνη στη νεολαία.
Οι φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν την πηγή ανανέωσης και τη δύναμη φρέσκιας πολιτικοιδεολογικής έκφρασης όχι μόνο της νέας γενιάς αλλά και του συνόλου της κοινωνίας.
Το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, δίνει την ευκαιρία μιας αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Μιας επικοινωνίας με την κοινωνία που ανανεώνει τις σχέσεις και τις θέσεις της Παράταξης. Σε κάθε περίπτωση όμως συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελληνικής Κεντροδεξιάς αναδεικνύονται οι Αξίες που διαχρονικά υπηρετεί και η Επένδυση που σταθερά κάνει στην Ποιότητα και τη Νεολαία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.