Μήνυμα για την επέτειο της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ο απολογισμός της παράταξης αυτής ταυτίζεται με τα πιο σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας:

•    Η εδραίωση της ποιοτικότερης και σταθερότερης δημοκρατίας στην σύγχρονη ελληνική ιστορία το 1974.
•    Η αντιμετώπιση και η νίκη κατά της φτώχιας που έδωσε ίσες ευκαιρίες σε χαμηλά και μεσαία εισοδήματα ν’ αναπτυχθούν μαζί με την χώρα.
•    Η ένταξη της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια που συνοδεύτηκε με σταθερότητα και ποιοτική ανάπτυξη.
•    Οι επιτυχίες στην διεθνή πολιτική όπου η Ελλάδα πρωταγωνίστησε με κορύφωση την διοργάνωση των τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων.
•    Η συστηματική προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση των δημοσίων οικονομικών, ποιοτική ανάπτυξη, ουσιαστική αποκέντρωση και σεβασμό προς τον πολίτη.

Είναι μερικά  από τα κύρια χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν το μέχρι τώρα πέρασμα της Νέας Δημοκρατίας από την διακυβέρνηση του τόπου. Η παράταξη αυτή, η οποία ολοκλήρωσε έναν σημαντικό κύκλο, συνεχίζει δυναμικά τη νέα της προοπτική.

Η νέα κυβέρνηση Καραμανλή πρωτοστατεί στις σύγχρονες μεταρρυθμίσεις. Αποδεικνύει ότι με ευθύνη και σοβαρότητα διαχειρίζεται την οικονομία της χώρας αντιμετωπίζοντας με ανθεκτικότητα και δύναμη τις δυσμενείς διεθνείς οικονομικές εξελίξεις. Μεταρρυθμίζει τα πάντα γύρω της, καταγράφοντας τις πρώτες επιτυχίες: Η απελευθέρωση των λιμανιών και των χερσαίων και εναέριων μεταφορών, η ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση στο χώρο της παιδείας, η επανίδρυση του κράτους, η μετεξέλιξη της Ελλάδος από παρατηρητή σε πρωταγωνιστή της διεθνούς ενεργειακής διπλωματίας, η εδραίωση του πρωταγωνιστικού μας ρόλου στην νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελούν μερικούς από τους πρώτους στόχους που επιτυγχάνονται από τη νέα κυβέρνηση Καραμανλή.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού συνεχίζει να εμπιστεύεται και να υποστηρίζει την παράταξη αυτή, η οποία έχει την δυνατότητα να ενσωματώνει και να εκφράζει την σύγχρονη γενιά της κάθε εποχής, μπαίνοντας μπροστά στα δύσκολα και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες που συνεχώς οδηγούν τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Η Νέα Δημοκρατία μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζει να είναι η πιο φρέσκια, σύγχρονη και δυναμική πολιτική δύναμη, η οποία ξέρει ν’ αντεπεξέρχεται στα δύσκολα και να επιτυγχάνει αποτελέσματα για όλους.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».