Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ...

Λίγος χρόνος απομένει για την κρίσιμη εκλογική μάχη, που θα προσδιορίσει τις εξελίξεις στη χώρα μας, όσον αφορά στον προσανατολισμό της κατά τη μεταμνημονιακή εποχή. Η επιδιωκόμενη εκλογική νίκη του Κ. Μητσοτάκη πρέπει να συνοδευτεί από ιδεολογική κυριαρχία και ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση, ώστε να αποτελέσει τη βάση για τις δύσκολες αλλαγές που απαιτούνται μετά και να διασφαλίσει αντοχή και δύναμη στη νέα κυβέρνηση.
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην πορεία του προς τη νίκη πρέπει να ταυτιστεί με το εύρος ολόκληρης της Παράταξης και πειστικά, ενωτικά, συνθετικά και δημιουργικά να την εκφράσει, οργανώνοντας παράλληλα όλα τα αναγκαία ανοίγματα προς άλλους χώρους. Ανοίγματα όμως που θα επιβεβαιώνουν την υπεροχή των ιδεών μας, την κυριαρχία των αξιών μας και την αποδοχή των πολιτικών μας, χωρίς συμβιβασμούς και αλλοιώσεις στο DNA της «Παράταξης των Μεγάλων Επιλογών».
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει με πείσμα, δυναμισμό και ρεαλισμό να υπερασπιστεί τη Μεσαία Τάξη που καταστρέφεται από μια κυβέρνηση που διευρύνει το χάσμα φτωχών και πλουσίων. Έχει χρέος να πολεμήσει τις Ταξικές Πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που καθιστούν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Καλείτε να εκφράσει το Μεσαίο Χώρο του μέτρου και της μετριοπάθειας, της λογικής και του ρεαλισμού, της δημιουργίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στη αντιπαράθεση μεταξύ ελιτισμού και λαϊκισμού, η ΝΔ μπορεί να αντιτάξει την υπεροχή του Φιλελεύθερου Μεταρρυθμιστή συνδυασμένη με την αυτοπεποίθηση της γνήσια Λαϊκής Παράταξης που υπερασπίζεται διαχρονικά την αξιοσύνη, την ισότητα των ευκαιριών, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Η ΝΔ έχει την εμπειρία και τη γνώση να αναδείξει νέες ιδέες για την ανασυγκρότηση της χώρας, που θα γεννούν φρέσκο πλούτο, χωρίς να εξαντλούν φορολογικά τους Έλληνες και θα παράγουν νέες θέσεις εργασίας, χωρίς να γιγαντώνουν το δημόσιο.
Υπάρχουν πρόσωπα, υπάρχουν σύμβολα, υπάρχουν πολιτικές που μπορούν συνδυαστικά και συμπληρωματικά να συνυπάρξουν σε ένα πειστικό μίγμα, όπως άλλωστε έγινε πάντα πριν τις μεγάλες μας νίκες.
Μόνο η ηγεσία έχει τη δύναμη και την ευκαιρία να προκαλέσει αυτή τη συνέυρεση δυνάμεων, να δημιουργήσει κοινωνικές συμμαχίες, να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο των αντιπάλων και να εμπνεύσει μέσα από την οριοθέτηση ενός σύγχρονου Εθνικού Οράματος που μέσα του θα χωρούν τα όνειρα όλων των Ελλήνων. Σε ένα τέτοιο κάλεσμα κανείς δεν δικαιούται να απουσιάσει. Το Συνέδριο μπορεί να αποτελέσει μια τέτοια ευκαιρία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.