Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για την Επίσκεψη Νταβούτογλου στη Θράκη στη ΝΕΤ

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας μιλούν για την Επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ Νταβούτογλου στη Θράκη στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τον Κ. Αρβανίτη και τη Μ. Κατσίμη στη «ΝΕΤ» στις 10/03/2011.

Ε. Στυλιανίδης:

«Στη Θράκη αυτή τη στιγμή ταξιδεύει ο κ. Νταβούτογλου χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα ελεγμένο από την ελληνική Κυβέρνηση, έχει επισκεφθεί ευαίσθητες ομάδες της μουσουλμανικής μειονότητας, τους Αθίγγανους, τους Πομάκους κλπ, λέει ότι εδώ όταν είμαι νιώθω σαν την πατρίδα μου την Τουρκία… Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είναι αυτή τη στιγμή στη Θράκη, κινείται ανεξέλεγκτα, υλοποιεί μια συγκεκριμένη τακτική υλοποίησης τουρκοποίησης μουσουλμανικής μειονότητας, η ελληνική Κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει ελεγμένο σχέδιο κίνησης, όπως είχε γίνει κάποτε με την επίσκεψη Ερντογάν, δεν υπάρχει καμιά αντίδραση στην προσπάθεια ενιαιοποίησης των Τουρκοκρητικών, των μειονοτικών της Δωδεκανήσου και της Θράκης στους οποίους αναφέρεται στις δημόσιες τοποθετήσεις του, συναντάται με Ψευδομουφτήδες, συναντάται με επιτροπές περίεργες και κανένας δε μιλά»

«Βεβαίως, ο κ. Νταβούτογλου κάνει καλά τη δουλειά του, γιατί είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, είναι πολιτικός, είναι διαβασμένος, έχει στρατηγική. Το ζήτημα δεν είναι τι κάνει ο κ. Νταβούτογλου. Το ζήτημα είναι τι κάνει η ελληνική Κυβέρνηση για αυτό, διότι είναι εξαφανισμένο δημοσιογραφικά το ζήτημα και αυτή τη στιγμή ανακινούνται ζητήματα, τα οποία θεωρούνταν λυμένα και με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι οι σχέσεις των 2 κρατών καλές και η κοινωνία της Θράκης μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία»

«Ας πάει ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας μια βόλτα στην Ίμβρο και στην Τένεδο και ας πάει και στους ποντιόφωνους πληθυσμούς της Σαμψούντας και θα σας πω εγώ αν θα ενοχληθεί ο κ. Νταβούτογλου και το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας»

«Έθεσε θέμα Καστελόριζου, δεν υπήρχε απάντηση, έθεσε θέμα τουρκικής μειονότητας δεν υπήρχε απάντηση, πάει να τουρκοποιήσει ουσιαστικά 2 υπο-ομάδες της μουσουλμανικής μειονότητας δεν υπάρχει απάντηση. Ο επισκέπτης έρχεται στη Θράκη και απουσιάζει ο νοικοκύρης. Και μου λέτε να μη μιλάμε. Δε γίνεται»

«Όπως εγώ συνόδευα τον κ. Ερντογάν και ήμουν συνέχεια μαζί του στην τότε «ιδιωτική» επίσκεψή του στη Θράκη, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά προσεκτικός ο κ. Ερντογάν, δεν έθιξε καθόλου την ελληνική πλευρά και δεν προσέβαλε τους κανόνες. Αυτή τη στιγμή όμως έχουμε μια άλλη συμπεριφορά που δημιουργεί δεδομένα στα οποία πρέπει η ελληνική Κυβέρνηση να απαντήσει»

«Λυπάμαι γιατί το Υπουργείο Εξωτερικών συσκέπτεται 1 εβδομάδα και ο ένας πετά την ευθύνη στον άλλον και όταν γίνονται οι ενημερώσεις σε θέματα του ΥΠΕΞ ένας δε σηκώνεται να δώσει μια απάντηση»

«Είναι απαράδεκτο να επισκέπτεται ξένος Υπουργός την περιοχή και η ελληνική Κυβέρνηση να μην τον συνοδεύει. Είναι απαράδεκτο ο κ. Νταβούτογλου, συνοδευόμενος από 2 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Μειονότητας να επισκέπτεται στη Θράκη την Ανώτατη Μειονοτική Επιτροπή, τους Ψευδομουφτήδες, να λέει ό,τι θέλει και να μην υπάρχει απάντηση από την ελληνική Κυβέρνηση»

«Δεν μπορείτε να σκεπάσετε την ανυπαρξία σας στη Θράκη. Δεν επιτρέπεται να λέει ο κ. Ερντογάν δημόσια και διεθνώς ότι οι Ψευδομουφτήδες θα γίνουν εκλεγμένοι Μουφτήδες και να μην υπάρχει απάντηση από την ελληνική πλευρά. Αλλάζει η πολιτική και το δόγμα της Τουρκίας στη Θράκη και δεν υπάρχει καμία απάντηση από το ανύπαρκτο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας. Λυπάμαι…»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.