Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τα Αποτελέσματα των Εκλογών στο ΣΚΑΪ

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλάει για τα Αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών στο «ΣΚΑΪ» στις 07/11/2010.

Ε. Στυλιανίδης:

«Η αποχή είναι το πρώτο σήμα που εκπέμπει η κοινωνία και είναι ερμηνεύσιμο πολιτικά το μήνυμα αυτό. Εγώ θεωρώ ότι η αποχή είναι η απόρριψη της εκλογολογίας, η οποία ταυτίστηκε και με την πολιτική ανευθυνότητα στην καρδιά μιας οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, αλλά συνδέθηκε και με έναν πολιτικό-κομματικό εκβιασμό που επιχειρήθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Όλοι αυτοί που αρνήθηκαν να συμμετέχουν, με τον τρόπο τους έστειλαν ένα μήνυμα ότι οι πολίτες δεν χειραγωγούνται, έστειλαν ένα μήνυμα ότι αυτές οι εκλογές πρέπει να στείλουν πολιτικό μήνυμα για αλλαγή πολιτικής, δεν μπορούν όμως να συνδεθούν με τις εθνικές εκλογές που αλλάζουν κυβερνήσεις»

«Η δική μας η πολιτική λέει: σωστές πολιτικές για να βγούμε γρήγορα από το Μνημόνιο, διότι το Μνημόνιο σημαίνει: εκχώρηση κυβερνητικής εξουσίας σε διεθνή οικονομικά διευθυντήρια. Εμείς λέμε γρήγορη έξοδο από το Μνημόνιο για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, να εμπιστευτούμε την ελληνική αγορά, να εμπιστευτούμε το δαιμόνιο και τη δημιουργικότητα του μέσου Έλληνα»

«Η διαφοροποίησή μας από την κυβερνητική πλειοψηφία είναι ότι εμείς πιστεύουμε ότι σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές μπορούσαν να γίνουν με πρωτοβουλία των Ελλήνων εκλεγμένων πολιτικών»

«Τότε μας προσέφεραν με χαμηλό επιτόκιο ακόμα οι αγορές 45 δις, δηλαδή μας προσέφεραν τις δαπάνες 2 ετών και θα κερδίζαμε το χρόνο οι διαρθρωτικές αλλαγές να είναι εθνική πρωτοβουλία και όχι να μπαίνουν στα γραφεία των Υπουργών οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και να τους υποδεικνύουν τι θα κάνουν. Με θάρρος οι Έλληνες πολιτικοί να παίρνουν τις ευθύνες και να προχωρούν τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις»

«Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα του ελλείμματος και πολύ συγκεκριμένη πρόταση για το πώς μπορεί να αυξηθεί το ΑΕΠ. Η Κυβέρνηση με την αύξηση του ΑΕΠ δεν έχει ασχοληθεί. Πρώτα εξαντλούνται οι πολιτικές που αυξάνουν το ΑΕΠ και μετά οι πολιτικές που συρρικνώνουν τα εισοδήματα και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων. Αυτές είναι νεοφιλελεύθερες καινοτομίες που τις υιοθέτησαν προσφάτως "σοσιαλιστές" ηγέτες»

«Το μεγάλο έγκλημα είναι ότι ο Πρωθυπουργός εξήρτησε το μονοπώλιο της χρηματοδότησης της χώρας από πολιτικές οι οποίες θα υπαγορεύονται από άλλους, ενώ αν υπήρχε θάρρος από το Δεκέμβρη-Γενάρη και μετά θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε μέσα στις αγορές και να πάρουμε από κει τα λεφτά»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.