O Ευριπίδης Στυλιανίδης στην παρέλαση για την επέτειο του "ΟΧΙ" στον Ίασμο

Κίνηση με πολυσήμαντο συμβολισμό ήταν η επιλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη να παραστεί στο Δήμο Ιάσμου κατά τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

«Είναι μια απάντηση» όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του «σε όλους αυτούς που με τις αποφάσεις τους έσπρωξαν τον πρώην δυναμικό Δήμο του Ν. Ροδόπης στην εγκατάλειψη και την υποβάθμιση μέσα απ’ τον Καλλικράτη. Έργα που είχαν δρομολογηθεί πάγωσαν θέτοντας σε κίνδυνο την προοπτική όχι μόνο της Δυτικής Ροδόπης αλλά και ολόκληρου του νομού. Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των βιοκλιματικών κατοικιών, η μεγάλη ιδιωτική επένδυση του εμπορικού πάρκου που θα δημιουργούσε 1300 θέσεις εργασίας, η εγκεκριμένη χρηματοδότηση του φράγματος με 54 εκατομμύρια ευρώ, η βελτίωση του δρόμου προς την Ξάνθη και άλλα. Μόνο τα σχολεία που είχαν εγκριθεί το 2008 φαίνεται να προχωρούν σε δημοπράτηση κι αυτό είναι μια ελπίδα. Ελπίζω και εύχομαι η κατάσταση αυτή να αποκατασταθεί γρήγορα πριν η δημογραφική απογύμνωση, συνδυασμένη με την οικονομική κρίση και το πεσμένο ηθικό των κατοίκων την καταστήσει μη αναστρέψιμη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώσπου ο τόπος να επιστρέψει στο μέλλον».

Ο Βουλευτής Ροδόπης και τ.Υπουργός έγινε δεκτός με ιδιαίτερη ικανοποίηση απ’ τους κατοίκους του Ιάσμου, που είχαν να δουν εκπρόσωπο της πολιτείας πριν από τις τελευταίες Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παραβρέθηκε στην δοξολογία, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώων της πόλης για τους ντόπιους που έπεσαν στο μέτωπο του’40 με το 29ο Σύνταγμα και παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση μαζί τη Δημοτική αρχή, τον ιερέα, τον ιμάμη, τους εκπροσώπους των στρατιωτικών, αστυνομικών & πυροσβεστικών αρχών και τους συλλόγους της περιοχής.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε τα στέκια της νεολαίας του Ιάσμου.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.