Eπίσκεψη του Υπ. Βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη στη λαϊκή αγορά και το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής και σε οικισμούς της περιοχής

Τη λαϊκή αγορά Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. νομού Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, συνοδευόμενος από ομάδα νεολαίων οι οποίοι διένειμαν το πρόγραμμά του. Είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους μικροπωλητές αλλά και πολύ κόσμο με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα της αγοράς και παρουσίασε τις προσπάθειες που έχει κάνει, προκειμένου να βελτιώσει την κατάσταση στην αγορά της Ροδόπης.

      Στη συνέχεια, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το ολοκληρωθέν πλέον Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής για να κάνει την τελική επιθεώρηση. Πρόκειται για ένα κόσμημα της πόλης, το οποίο στοίχησε πάνω από 20 εκ. ευρώ και το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2007 και ολοκληρώθηκε τώρα. Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, ένα κτίριο 750 θέσεων και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, είναι το τρίτο μέγαρο μουσικής στην Ελλάδα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ποιοτική πολιτιστική ανάπτυξη  στο χώρο της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Κομοτηνή είναι η τυχερή πόλη η οποία έχει τις δυνατότητες να αξιοποιεί αυτή την υποδομή, όχι μόνο για πολιτιστικές δράσεις αλλά βεβαίως και για συνέδρια, καθώς ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να λειτουργεί και ως συνεδριακό κέντρο. Το έργο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση της Ν.Δ., το υπουργείο Πολιτισμού και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην περιοχή, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ροδόπης, δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις ποιότητας ζωής και δίνοντας την ευκαιρία να αναδειχθεί η τοπική καλλιτεχνική δημιουργία και όχι μόνο.


     Το απόγευμα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε οικισμούς του δήμου Κομοτηνής όπου παρουσίασε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν για την ανάπτυξη του δήμου Κομοτηνής αλλά και του νομού Ροδόπης. Συγκεκριμένα, μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση στους οικισμούς Υφανταί, Μεγάλο και Μικρό Κρανοβούνιο και στην Παραδημή. Αίσθηση έκανε η μαζική συμμετοχή του κόσμου στην Παραδημή, από όπου κατάγεται ο παλαιότερος συνυποψήφιος του Ευριπίδη Στυλιανίδη, του οποίου οι πολιτικοί φίλοι και οπαδοί έσπευσαν πλέον να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του υπουργού και να στείλουν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για τη νίκη.  Στην Παραδημή δόθηκε η δυνατότητα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη να περιγράψει όλα τα έργα που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή και να αναφερθεί στα ζητήματα των κτηνοτρόφων για τους οποίους έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση το ποσό των 40 εκ. ευρώ, προκειμένου να στηριχθούν στις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν.

     Η βραδινή περιοδεία έκλεισε με ανοικτή συγκέντρωση στον οικισμό   Αμβροσίας, του δήμου Ιάσμου, όπου περιγράφησαν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί ή υλοποιηθεί στον Ίασμο, όπως είναι το φράγμα του Ιάσμου, 47.5 εκ. ευρώ, το εμπορικό πάρκο επένδυσης 50 εκ. ευρώ που θα δημιουργήσει 1200 θέσεις εργασίας, οι βιοκλιματικές εργατικές κατοικίες στον Ίασμο, τα έργα οδοποιίας, ο εμπορευματικός σταθμός και η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με μια σειρά από κρατικές επιχορηγήσεις οι οποίες εκτάκτως διασφαλίστηκαν για την περιοχή.

    Το ίδιο βράδυ έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Κομοτηνή, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου και εκεί ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να  παρουσιάσει κωδικά τις αλλαγές που επιτεύχθηκαν στο νομό Ροδόπης από τις παρεμβάσεις του τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και βασικά σημεία του προγραμματισμού του για την επόμενη κυβερνητική περίοδο.

   Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από όλες αυτές τις περιοδείες,  αλλά και από τον τρόπο που προσεγγίζουν οι κάτοικοι του νομού Ροδόπης τον υπουργό τους και υποψήφιο βουλευτή, είναι ότι αναγνωρίζουν ότι η παρουσία του συντοπίτη τους στην κυβέρνηση, μετά από 50 χρόνια, έχει αλλάξει το τοπίο και υπάρχει η απόφαση, αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί, με σκοπό τα έργα που έχουν ξεκινήσει να ολοκληρωθούν, ενώ νέα έργα που αναφέρονται στον προγραμματισμό να ξεκινήσουν να υλοποιούνται.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.
30 Ιανουάριος 2020 - 3:02μμ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε και επέτυχε να επιλέγει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) στα 17 τακτικά μέλη της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν τους Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
27 Ιανουάριος 2020 - 2:04μμ

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.