Aνοιχτή Επιστολή του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

μόλις πριν μερικούς μήνες, στην καρδιά της μεγαλύτερης μεταπολεμικής οικονομικής κρίσης και ενώ όλοι μαζί με αγώνα και θυσίες επιτυγχάναμε τα πρώτα βελτιωτικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εκλογές.

Προσέφερε προεκλογική «ελπίδα» και εγγυήθηκε «τη βελτίωση της ζωής σας».
Αντί αυτών, μετά από μια μακρά και αποτυχημένη δήθεν διαπραγμάτευση, με τις επιλογές του:

 • Συνέθλιψε την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων και μισθωτών στις ουρές των capital controls έξω από τις τράπεζες, για 50 ευρώ
 • Κατέστρεψε τις εισαγωγές και τις εξαγωγές της χώρας
 • Έστειλε 60.000 ελληνικές επιχειρήσεις κυρίως από τη Μακεδονία και τη Θράκη να ανοίξουν ΑΦΜ στις γειτονικές χώρες, εγκαταλείποντας την περιοχή μας.
 • Εκτίναξε την ανεργία των νέων και πολλαπλασίασε τη μετανάστευσή τους στο εξωτερικό.
 • Έβαλε στο φορολογικό στόχαστρο τους αγρότες με άδικο τρόπο, που επίμονα προστατεύσαμε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014.
 • Οι «αντιμνημονιακές δυνάμεις» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνυπογράφοντας το Μνημόνιο Τσίπρα, εκτίναξαν το κόστος των μέτρων για τους Έλληνες από 5 δις τον Δεκέμβριο του 2014 σε 14 δις ευρώ σήμερα.
 • Με την πολιτική τους άνοιξαν τα σύνορα σε χιλιάδες μετανάστες διακυβεύοντας τη δημόσια τάξη αλλά και την εθνική ασφάλεια.
 • Έστησαν κάλπες πέντε φορές μέσα σε ένα χρόνο, με δυο κοστοβόρες εθνικές εκλογές και ένα άστοχο δημοψήφισμα άνευ αντικειμένου, καταστρέφοντας την τουριστική και εμπορική αγορά και τινάζοντας στον αέρα την πραγματική οικονομία.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σας είπε ψέματα, οδηγώντας τη χώρα σε μια απίστευτη περιπέτεια και τώρα καταρρέει, πολυδιασπάται, δραπετεύει…..

Τώρα πλέον γνωρίζεις ότι εμείς είπαμε την Αλήθεια και παρά τα όποια λάθη μας, παλέψαμε για την Ελλάδα της Ευρώπης, αγωνιστήκαμε για σένα και την πατρίδα με ειλικρίνεια και συνέπεια.

Τώρα εσύ αποφασίζεις!
Το δίλημμα των εκλογών αυτών είναι ξεκάθαρο...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Διπροσωπία και Λαϊκισμός ή Αλήθεια, Εθνική Ευθύνη και Επιμονή στον Ευρωπαϊκό Δρόμο;
Αριστερή Ακυβερνησία ή Αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία;

Ροδοπίτισσες και Ροδοπίτες,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας ή ιδεολογικής αναφοράς.
Σε όλους όσους πιστεύετε στη δύναμη της Αλήθειας, στις δυνατότητες της Ελλάδας , στην προοπτική της Ευρώπης.
Σε όλους όσους αγαπάτε τη Ροδόπη μας και θέλετε να τη δείτε να παίζει Ρόλο στο Μέλλον …
Η ψήφος του συνδυασμού που ηγούμαι, δεν είναι πλέον απλά μια ψήφος επιλογής στο πρόσωπό μου ή έγκρισης της συνεπούς ευρωπαϊκής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι μια ψήφος που:

 • Δικαιώνει τους διαχρονικούς αγώνες, που έκανα για τον τόπο μας τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να διστάζω στιγμή να συγκρουσθώ, διεκδικώντας στην Αθήνα τα δίκαια και συμφέροντα της Ροδόπης και της Θράκης.
 • Εγγυάται τη δίκαιη και ισόρροπη εκπροσώπηση Χριστιανών και Μουσουλμάνων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ΝΔ είναι η μόνη επιλογή που το εγγυάται αυτό.
 • Διασφαλίζει τη συνέχεια μιας προσπάθειας, που ξεκίνησε εδώ και χρόνια, για την Ανάδειξη και την Ανάπτυξη της Ροδόπης και της Θράκης, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην τελευταία μου πρωτοβουλία για τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, που υποστηρίχθηκε από 58 συναδέλφους βουλευτές συμπεριλαμβανομένου του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ξεκινά μια καινούρια εποχή.
Έχουμε πλέον την προετοιμασία.
Έχουμε την πείρα και τη γνώση.

Αν με την ψήφο σας μας δώσετε τη δύναμη,
μπορούμε να οδηγήσουμε για πρώτη φορά,

τη Ροδόπη στην Κορυφή……..


Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

υπ. Βουλευτής Ροδόπης

ΣυνημμένοΜέγεθος
proeklogiko_fylladio_eyr._stylianidi_sept._2015.pdf401.5 KB
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».