Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.

Αθήνα, 12 Μαΐου 2020

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Αγαπητοί φίλοι,

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση συνέβαλε, ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την υπεραξία του αγαθού της ζωής και της ανθρώπινης υγείας.
Άλλαξε η καθημερινότητα μας. Ιεραρχήσαμε από την αρχή τις αξίες μας και συνειδητοποιήσαμε ότι η ανευθυνότητα του ενός μπορεί να μας καταστρέψει όλους. Όλοι όμως μπορεί να μην είναι αρκετοί, για να σώσουν τον ένα.
Σε αυτές τις κρίσιμες για την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας ώρες αναδείχθηκε η υπεύθυνη στάση της ελληνικής πολιτείας που ιεράρχησε τη ζωή πάνω από την οικονομία, γλιτώνοντας την κοινωνία από βαρύ φόρο αίματος. Η ατομική ευθύνη των πολιτών συνδυασμένη με την υπεύθυνη στάση της κυβέρνησης συνέβαλε στο να ανακτήσει η Ελλάδα την διεθνή της αξιοπιστία. Σημαντικοί πρωταγωνιστές αυτής της δύσκολης μάχης ήταν και παραμένουν οι αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές. Όλοι αυτοί μαζί με το ιατρικό προσωπικό με ζήλο και αυταπάρνηση δε δίστασαν ούτε λεπτό, δεν υπολόγισαν ούτε στιγμή τη ζωή και την υγεία τους. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να σταθούν δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται εκπέμποντας το ισχυρότερο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, σήμερα, τους τιμούμε στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της ημέρας του νοσηλευτή.
Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης και επ’ ευκαιρία αυτού του εορτασμού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για ό,τι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε για το τόπο μας. Σας διαβεβαιώνω ότι τόσο η ελληνική Κυβέρνηση όσο και η ελληνική Πολιτεία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξει τον τομέα της υγείας αλλά και ειδικότερα το Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό ξεπέρασαν τις σαράντα, καλύπτοντας για πρώτη ίσως φορά με πληρότητα τις ανάγκες που ανέκυψαν, ενώ από το υπουργείο και τη διοίκηση του νοσοκομείου αναπτύχθηκαν όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού καθώς τη διασφάλιση του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού.
Εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί για να συνεχίσετε με επιτυχία το δύσκολο έργο σας αναδεικνύοντας καινούρια θετικά πρότυπα στην κοινωνίας μας.

Φιλικά,

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.