Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.

Αθήνα, 12 Μαΐου 2020

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Αγαπητοί φίλοι,

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση συνέβαλε, ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την υπεραξία του αγαθού της ζωής και της ανθρώπινης υγείας.
Άλλαξε η καθημερινότητα μας. Ιεραρχήσαμε από την αρχή τις αξίες μας και συνειδητοποιήσαμε ότι η ανευθυνότητα του ενός μπορεί να μας καταστρέψει όλους. Όλοι όμως μπορεί να μην είναι αρκετοί, για να σώσουν τον ένα.
Σε αυτές τις κρίσιμες για την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας ώρες αναδείχθηκε η υπεύθυνη στάση της ελληνικής πολιτείας που ιεράρχησε τη ζωή πάνω από την οικονομία, γλιτώνοντας την κοινωνία από βαρύ φόρο αίματος. Η ατομική ευθύνη των πολιτών συνδυασμένη με την υπεύθυνη στάση της κυβέρνησης συνέβαλε στο να ανακτήσει η Ελλάδα την διεθνή της αξιοπιστία. Σημαντικοί πρωταγωνιστές αυτής της δύσκολης μάχης ήταν και παραμένουν οι αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές. Όλοι αυτοί μαζί με το ιατρικό προσωπικό με ζήλο και αυταπάρνηση δε δίστασαν ούτε λεπτό, δεν υπολόγισαν ούτε στιγμή τη ζωή και την υγεία τους. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να σταθούν δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται εκπέμποντας το ισχυρότερο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, σήμερα, τους τιμούμε στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της ημέρας του νοσηλευτή.
Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης και επ’ ευκαιρία αυτού του εορτασμού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για ό,τι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε για το τόπο μας. Σας διαβεβαιώνω ότι τόσο η ελληνική Κυβέρνηση όσο και η ελληνική Πολιτεία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξει τον τομέα της υγείας αλλά και ειδικότερα το Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό ξεπέρασαν τις σαράντα, καλύπτοντας για πρώτη ίσως φορά με πληρότητα τις ανάγκες που ανέκυψαν, ενώ από το υπουργείο και τη διοίκηση του νοσοκομείου αναπτύχθηκαν όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού καθώς τη διασφάλιση του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού.
Εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί για να συνεχίσετε με επιτυχία το δύσκολο έργο σας αναδεικνύοντας καινούρια θετικά πρότυπα στην κοινωνίας μας.

Φιλικά,

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.