Υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα στην Κεντρική Μακεδονία ο υπ. βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

Με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ορίστηκε υπεύθυνος συντονιστής προεκλογικού αγώνα στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις ΝΟ.Δ.Ε. και τους Αυτοδιοικητικούς θα εποπτεύει τη συλλογική οργανωτική προσπάθεια και θα συντονίζει τις επόμενες μέρες τον αγώνα για την επαναδραστηριοποίηση παλιών στελεχών και τη συστράτευση νέων δυνάμεων.
Επίσης, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του κόμματος Β. Μεϊμαράκη θα ηγηθεί της πολιτικής προσπάθειας να επικοινωνήσει τη Νέα Πρόταση της Νέας Δημοκρατίας με ανοιχτές ομιλίες του και στους 7 νομούς της Κ. Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα ο Ευρ. Στυλιανίδης θα μιλήσει σε κεντρικές εκδηλώσεις:

  1. Στη Β´ Θεσσαλονίκης, στο Λαγκαδά το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου.
  2. Στη Χαλκιδική, στον Πολύγυρο το πρωί της Κυριακής, 6 Σεπτεμβρίου.
  3. Στην Πέλλα το πρωί της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου.
  4. Στην Ημαθία το απόγευμα της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου.
  5. Στο Κιλκίς την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στην Πιερία.
  6. Στις Σέρρες τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου.
  7. Στην Ά Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης τις υπόλοιπες μέρες του προεκλογικού αγώνα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης θα περιοδεύσει στα χωριά του νομού Ροδόπης, ενώ η κεντρική του ομιλία θα γίνει στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου.
Ο Β. Μεϊμαράκης αναθέτοντας στον Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη την ευθύνη της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας δείχνει ότι τον αναγνωρίζει εμπράκτως ως κορυφαίο στέλεχος της παράταξης και εμπιστεύεται την εμπειρία και τη γνώση του για το σύνολο της Βορείου Ελλάδας.
Σε σχετική του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης τόνισε:
"Ξεκινούμε μια πανστρατιά για την παράταξη και την πατρίδα. Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη εκλογική μάχη και μια δύσκολη Εθνική προσπάθεια. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως έχουμε μάθει να κάνουμε από παιδιά και θα τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΝΔ και παλιό καλό φίλο από την ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εμπιστοσύνη του και τη συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι η Μακεδονία για τη οποία ανέλαβα την ευθύνη και η πατρίδα μου η Θράκη, θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο τη Νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων αλλά και την επιστροφή της Ελλάδας στο Μέλλον."
________________________________________________________________________

Στη φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ. Karl Lamers, Πρόεδρος της Κ.Σ. ΝΑΤΟ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης εργασίας επιτροπών της Συνέλευσης στην Αθήνα.
(Φωτογραφία πνευματικής ιδιοκτησίας της ΒτΕ)

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:35μμ

7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Ψηφιακής Σύγκλισης κ. Πιερρακάκη σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.