Συναντήσεις του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη με βουλευτές

Με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιήθηκαν σήμερα συναντήσεις εργασίας με τους βουλευτές κομμάτων που έχουν οριστεί υπεύθυνοι της παρακολούθησης των θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους βουλευτές, ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτη Ρήγα, Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γιάννη Κουράκο και Χρυσής Αυγής κ. Γιώργο Γερμενή.
Αντίστοιχη ενημέρωση θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες για τον αρμόδιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Επίσης, υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη η απόφαση επιχορήγησης της ΕΕΤΑΑ για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ- ΕΠΑΝΑΔ (παιδικοί σταθμοί 2011-2012) ύψους 32.923.690 εκ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν μέρος των λειτουργικών αναγκών των παιδικών σταθμών των Δήμων που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Ακόμα, υπεγράφη η απόφαση ένταξης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία-Θράκη 2007-2013 για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» των εξής έργων συνολικού ύψους 27.894.034,12 εκ. ευρώ:
1. «Εσωτερική Οδοποιία στο Δ. Πολυγύρου και κατασκευή γηπέδων 5×5 στην ΤΚ Κρήμνης και στην ΤΚ Ριζών Δ. Πολυγύρου»
2. «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση Οικισμού Ορμυλίας Δ. Πολυγύρου»
3. «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση Δ. Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής»
4. «Εσωτερικές Διαρρυθμίσεις και επισκευές- Αναβάθμιση δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου»
Τέλος, υπεγράφη απόφαση ένταξης της Πράξης «Αστική αναζωογόνηση- Ανάπλαση περιοχής ΔΚ Δάφνης» του ΠΕΠ Αττική 2007-2013 για την Περιφέρεια Αττικής, ύψους 11,2 εκ. ευρώ.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης