Συνέντευξη τύπου στην Κομοτηνή

Το απτό κυβερνητικό έργο σε όλους τους τομείς, πολιτισμό, τουρισμό, εκπαίδευση, αγροτικά, αθλητισμό, υποδομές, ορεινό όγκο, υγεία, επιχειρηματικότητα, διεθνείς πρωτοβουλίες, παρουσίασε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, στην Κομοτηνή σε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής.

Με σύνθημα «Στη Ροδόπη γίνεται δουλειά» και ένα φυλλάδιο με τα έργα που υλοποιήθηκαν σε τοπικό επίπεδο, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον απολογιστική συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών περίπου από την επανεκλογή της νέας διακυβέρνησης. Ο απολογισμός δεν επεκτάθηκε ούτε στο πλάτος και την έκταση του υπουργείου το οποίο αυτή την στιγμή διοικεί, ούτε βεβαίως την έκταση και το πλάτος του προηγούμενου υπουργείου, αλλά περιορίστηκε μόνο στα θέματα που αφορούν το νομό, μερικά εκ των οποίων έχουν περιφερειακό και όχι απλά νομαρχιακό ή τοπικό χαρακτήρα. Ο υπουργός παρουσίασε αναλυτικά δεσμεύσεις και έργα που υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται και δρομολογήθηκαν στο νομό Ροδόπης και στη Θράκη γενικότερα, τα οποία περιλαμβάνονται και στο έντυπο που διανεμήθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου φώτισε πτυχές μεγάλων έργων που θα πάρουν σάρκα και οστά, αφού εξασφαλίστηκαν οι χρηματοδοτήσεις όπως το φράγμα του Ιάσμου, το θέμα της δημιουργίας των νέων πανεπιστημιακών σχολών, τα αντισταθμιστικά οφέλη του πετρελαιαγωγού και στην Ροδόπη, ενώ απάντησε και σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να ηγείται του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. ή που ενισχύουν την φημολογούμενη κάθοδό του σε άλλη εκλογική περιφέρεια και όχι στη Ροδόπη τις επόμενες εκλογές. Η απάντησή του ήταν καταλυτική κι έθεσε τέρμα στην φιλολογία λέγοντας χαρακτηριστικά, «είναι τιμητικό να φαίνεται ότι η προσπάθειά μου αναγνωρίζεται, αλλά συνειδητή μου επιλογή είναι να πολιτεύομαι στη Ροδόπη, είμαι βουλευτής του Ν. Ροδόπης, ένας από τους βασικούς και υγιείς λόγους για τους οποίους βρίσκομαι όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι στην πολιτική είναι η αγάπη μου για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και τον οποίο δεσμεύτηκα να υπηρετώ πολιτικά μέσα από αυτή την κυβέρνηση και μέσα από το κοινοβούλιο. Θα συνεχίσω να πολιτεύομαι εδώ με την ίδια συνέπεια, την ίδια αγάπη και την ίδια αφοσίωση στους ανθρώπους που κατ’ επανάληψη τίμησαν το πρόσωπό μου και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους εμπράκτως. Βεβαίως είναι τιμητικό για μένα να ακούγεται το όνομά μου ως αποδεκτού πολιτικού προσώπου και σε άλλες γωνιές της Ελλάδας ή στην ευρωλίστα ή οπουδήποτε αλλού, αλλά η επιλογή η συνειδητή που κάνω είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσφέρω σε αυτό τον τόπο τον οποίο τόσο πολύ αγαπώ και στου οποίου τις δυνατότητες πιστεύω και αγωνίζομαι για να επενδύσουμε σε αυτές».

«Θωρακίζουμε πνευματικά τη Ροδόπη με νέες πανεπιστημιακές σχολές»
Ο κ. Στυλιανίδης έκανε μία σύντομη αναφορά στη θητεία του ως υπουργός Παιδείας και στα αποτελέσματα που είχε αυτή για το νομό Ροδόπης, με σημαντικότερα, όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, η έγκριση 80 εκ. ευρώ για τη σχολική στέγη στο νομό Ροδόπης που αφορούν 58 έργα για κατασκευή νέων σχολείων και αναβάθμιση παλιότερων ιστορικών διδακτηρίων, οι 2.500 νέοι φοιτητές κάθε χρόνο στην Κομοτηνή, η ίδρυση δυο νέων τμημάτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο (Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πολιτικών Επιστημών), η ίδρυση Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στις Σάπες, τα Κέντρα δια Βίου Μάθησης στην Κομοτηνή και στις Σάπες με παράρτημα στον ορεινό όγκο. Η έγκριση δυο νέων ερευνητικών ινστιτούτων από το υπουργείο Ανάπτυξης, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας: -Ινστιτούτο "Ευ Ζην" για την αποκατάσταση και Ινστιτούτο Διαπολιτισμικής Ανάπτυξης. Η δημιουργία Δημόσιας Διαβαλκανικής Βιβλιοθήκης στην Κομοτηνή.

Παρεμβάσεις τομέα μεταφορών και επικοινωνιών στη Θράκη
Μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου αφιερώθηκε στα νέα του καθήκοντα ως υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, σε ένα υπουργείο Μεταφορών με τις περισσότερες ΔΕΚΟ στην εποπτεία και πολλούς στόχους που πρέπει να κερδηθούν για λογαριασμό της μεταρρυθμιστικής πολιτικής που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση της Ν.Δ. με κορυφαία την εξυγίανση του ΟΣΕ. Ειδικότερα για την περιοχή μας ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε πως «δεύτερη σημαντική ενότητα είναι η προσπάθεια που κάνουμε να καταστήσουμε την περιοχή μας σοβαρό διαμετακομιστικό κόμβο, με κορυφαίο έργο που προσδιορίζει αυτήν την ενότητα τον κάθετο άξονα». Σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται η ηλεκτροδότηση του σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκη – Κομοτηνή – Κήποι – Κωνσταντινούπολη, η σύνδεση του σιδηροδρομικού δικτύου Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη – Βουλγαρία. Η Ροδόπη προάγεται σε τηλεπικοινωνιακό κόμβο και με πρωτοβουλίες του κ. Στυλιανίδη επισπεύδεται σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση η εφαρμογή της ευρυζωνικότητας, τοποθετούνται σταδιακά κεραίες για γρήγορο δορυφορικό ιντερνέτ σε δημόσια κτήρια απομονωμένων οικισμών και τοποθετείται ασύρματο ελεύθερο ιντερνέτ στις πολυσύχναστες περιοχές από νεολαία και τουρίστες.

Εξαπλασιάστηκαν οι αποζημιώσεις που πήραν οι αγρότες από τον ΕΛΓΑ
Υποστηρίχθηκε η ΕΑΣ για να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος
«Ο νομός Ροδόπης καθίσταται βιομηχανικός και εμπορευματικός κόμβος πολεμώντας την ανεργία", ανέφερε ο υπουργός, ενώ προχωρά η δημιουργία εμπορευματικού σταθμού στον κόμβο του Ιάσμου και ξεκινά η κατασκευή και λειτουργία εμπορικού κέντρου στον Ίασμο που θα δημιουργήσει πάνω από 1200 νέες θέσεις εργασίας. Η στήριξη του αγρότη κόντρα στη δύσκολη διεθνή συγκυρία αποτελεί στοίχημα για την κυβέρνηση σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος τόνισε «εξαπλασιάστηκαν τα χρήματα που δόθηκαν την τελευταία πενταετία σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία στους αγρότες του νομού Ροδόπης για να στηρίξουμε το εισόδημα τους, ενώ με τη συνδρομή του οποίου αποφασίστηκε η έκτακτη χρηματοδότηση των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, υποστηρίχθηκε η ΕΑΣ Ροδόπης ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος , ολοκληρώνεται το φράγμα του Ιασίου ενώ δρομολογείται το φράγμα των Συμβόλων για την υδροδότηση της Κομοτηνής. Ολοκληρώνεται εντός του 2009 η μελέτη για το φράγμα του Ιάσμου και εντάσσεται για χρηματοδότηση με 100 εκ. ευρώ ως το μεγαλύτερο έργο υδροοικονομίας στο εθνικό σκέλος του 4ου ΚΠΣ. Στο τομέα του τουρισμού στις σημαντικότερες παρεμβάσεις είναι ότι πολλαπλασιάστηκαν θεαματικά οι αυξήσεις κοινωνικού τουρισμού, αναπτύχτηκε ο οργανωμένος εναλλακτικός/εκπαιδευτικός τουρισμός, εγκρίθηκαν 2,75 εκ. ευρώ για το κάμπινγκ Φαναρίου, ώστε με κατάλληλες οικολογικές κατασκευές να επεκταθεί η τουριστική σεζόν με οικολόγους – κυνηγούς, αδειοδοτήθηκε και αρχίζει να αναπτύσσεται κέντρο αεραθλητισμό στο Δήμο Αιγείρου.

Στα έργα που περιλαμβάνονται στο έντυπο με τον τίτλο «Στη Ροδόπη γίνεται δουλειά!» είναι η κατασκευή 36 εργατικών κατοικιών στην Ξυλαγανή και άλλων τόσων στον Ίασμο. Στο τομέα του πολιτισμού, η ανασκαφή και ανάπλαση του αρχαίου θεάτρου Μαρώνειας, τα εγκαίνια του μουσείου Καραθεοδωρή μετά από μία οδύσσεια διεθνούς αναζήτησης χειρογράφων, η κατασκευή του μουσικού μεγάρου Κομοτηνής, το μουσείο παραδοσιακών επαγγελμάτων στην Ξυλαγανή. Στον τομέα του αθλητισμού, η ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου Κομοτηνής από το Δήμο με χρηματοδότηση 1,2 εκ. ευρώ που διασφαλίστηκαν από τον ΟΠΑΠ, η έγκριση της μελέτης για την κατασκευή του Πανθρακικού Σταδίου στην Εκτενεπόλ που θα στοιχίσει 25 εκ. ευρώ θα έχει χωρητικότητα 8.000 θέσεων, η κατασκευή του δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης ύψους 2,5 εκ. ευρώ χωρητικότητας 1.000 θέσεων στο χώρο του 2ου Λυκείου, στήριξη αθλητικών σωματείων και διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
«Δεν επαναλαμβάνουμε τα λάθη του ΠΑΣΟΚ δίνουμε εγγυήσεις ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στα αδιέξοδα» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός αναφέροντας με επιχειρήματα πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και επιχειρήματα «που δίνουν υπεροχή στο κυβερνητικό έργο αν και η χώρα βρισκόταν στην σφοδρότερη οικονομική κρίση όλων των εποχών με δεκάδες ανοικτά μέτωπα».

Επίκειται ξεχωριστή παρουσίαση της σύγχρονης μειονοτικής πολιτικής
Τέλος ο κ. Στυλιανίδης έκανε αναφορά στην εφαρμογή μίας σύγχρονης ευρωπαϊκής μειονοτικής πολιτικής, με εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης, κατοχύρωση της θρησκευτικής ελευθερίας, ανάπτυξη των υποδομών, προστασία του εισοδήματος και κατοχύρωση της ισότητας των ευκαιριών και συμπλήρωσε ότι σύντομα θα δοθεί μία ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου για την μειονοτική πολιτική.

Σωτηρία της περιοχής θα είναι το φράγμα του Κομψάτου στον Ίασμο
Ειδική παρουσίαση θα γίνει και για το φράγμα του Ιάσμου το οποίο θεωρείται όπως ανέφερε ο υπουργός το μεγαλύτερο έργο υδροοικονομίας της χώρας του οποίου η πρώτη φάση που έχει εξασφαλιστεί οικονομικά θα αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ. Στο έργο αυτό η λίμνη που θα δημιουργηθεί θα είναι τα 2/3 της επιφάνειας της λίμνης Πλαστήρα ενώ θα τροφοδοτεί με νερό την Βιστωνίδα που κινδυνεύει από υφαλμύρωση λειτουργώντας ως έργο σωτηρίας για την περιοχή.

Επιδότηση νέων θέσεων εργασίας για νέα παιδιά
Ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έκανε μία συγκροτημένη και ολοκληρωμένη αναφορά σε δεκάδες έργα και πρωτοβουλίες τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασίας που θα αφορά νέα παιδιά, θα ενισχύει το έργο των εργοδοτών, θα παίρνουν μόρια, ενώ θα δοθούν 60.000 θέσεις πανελλαδικά και ήδη 20.000 θέσεις άρχισαν να δίνονται. Από αυτές θα έχει και ένα σημαντικό μερίδιο η Ροδόπη. Μιλώντας για την τουριστική ανάπτυξη αναφέρθηκε στην αύξηση του κοινωνικού τουρισμού λέγοντας ότι οι αφίξεις ήταν πολλαπλάσιες σε σχέση με προηγούμενα έτη. Επίσης αναφέρθηκε στον οργανωμένο εναλλακτικό τουρισμό, τις 3.000-3.500 επισκέπτες στο κέντρο του Ιμέρου, στην λειτουργία του καλοκαιρινού πανεπιστημίου από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου που λειτουργεί στη Μαρώνεια, αλλά και στα προγράμματα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια και αφορούν τον ορεινό όγκο. Στη συνέχεια θα υπάρξουν προγράμματα που θα στηρίζουν την παράκτια ζώνη και τους βιότοπους.

Το αρχαίο θέατρο Μαρώνειας αποτελεί το εθνικό επιχείρημα της κυριαρχίας του ελληνικού πνεύματος από την αρχαιότητα έως σήμερα
Στα έργα του πολιτισμού ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανασκαφή και ανάπλαση του αρχαίου θεάτρου Μαρώνειας το οποίο θα φιλοξενεί και παραστάσεις και θα αποτελεί το εθνικό επιχείρημα της κυριαρχίας του ελληνικού πνεύματος από την αρχαιότητα έως σήμερα. Αναφέρθηκε στο θέατρο βράχων που έγινε στο λατομείο της Μαρώνειας στην θέση Χελιδονόπετρα, στο μουσείο Καραθεοδωρή, στην ολοκλήρωση του μουσικού μεγάρου Κομοτηνής το οποίο σύντομα θα δοθεί για χρήση, στο μουσείο παραδοσιακών επαγγελμάτων το οποίο δημιουργείται, καθώς και στα αθλητικά έργα λέγοντας ότι δημιουργήθηκε στην πόλη της Κομοτηνής ένα στάδιο αντάξιο της ομάδας μας, φωτισμένο, υπερσύγχρονο κόσμημα για την πόλη.

Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε ακόμα στην άριστη συνεργασία με το σύνολο της νομαρχιακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ιδιαίτερα ευχαρίστησε το γεν. γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ λέγοντας ότι τον είχε πολύτιμο συμπαραστάτη του στην δρομολόγηση για την αποπεράτωση των έργων. Στους δημοσιογράφους παρουσίασε ένα καλαίσθητο και προσεγμένο έντυπο με τίτλο «Στην Ροδόπη γίνεται δουλειά», όπου κατά ενότητες αποτυπώνονται τα έργα τα οποία έχουν προγραμματισθεί, τα έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί και οι παρεμβάσεις του ανά τομέα.

Ο Κ. Καραμανλής θα απελευθερώσει τον δημόσιο διάλογο από την παραπολιτική και την σκανδαλολογία
Στο ερώτημα εάν θα υπάρξει άφιξη του πρωθυπουργού στον χώρο της Θράκης και ποια είναι η άποψή του για τα σκάνδαλα και την στάση της αντιπολίτευσης ο κ. Στυλιανίδης απάντησε: «Εδώ και πολλούς μήνες βιώνουμε μία προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκλωβίσει τον δημόσιο διάλογο σε παραπολιτικούς διαλόγους και σε σκανδαλολογία, με απανωτές διαδικασίες που ενεργοποιούνται στο κοινοβούλιο και με μονοθεματική παρουσίαση της αντιπαράθεσης, προσπαθούμε να κλείσουμε όλη την κουβέντα την πολιτική μεταξύ των κομμάτων, όχι στα προβλήματα των πολιτών, όχι στην δύσκολη καθημερινότητα λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, αλλά στη μία υπόθεση ή στην άλλη υπόθεση. Ο Κ. Καραμανλής προειδοποίησε πριν από λίγο καιρό, πριν από δύο περίπου εβδομάδες, ότι θα απαντήσει, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τις εκκρεμείς αυτές υποθέσεις κλείνοντας τις διαδικασίες που υπάρχουν σε εξέλιξη στο κοινοβούλιο, πράγμα που έγινε. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία εξέλιξη στο κοινοβούλιο η οποία να κινδυνεύει να παραγραφεί, όλες αυτές που μπήκαν στο κοινοβούλιο ή στην δικαιοσύνη αντιμετωπίστηκαν όπως προβλέπονταν να αντιμετωπιστούν και είπε επίσης ότι θα απελευθερώσει τον δημόσιο διάλογο από την παραπολιτική και την σκανδαλολογία και θα κάνει πολιτική αντιπαράθεση με τους αντιπάλους του.

Το κλείσιμο λοιπόν της Βουλής αυτό δείχνει. Προκαλεί ευθέως τον κ. Παπανδρέου να ξεφύγει από την λογική της σκανδαλολογίας και της παραπολιτικής και να αντιπαρατεθεί μαζί του πάνω στα προβλήματα με προτάσεις καθαρές και σύγχρονες ενώπιον της ελληνικής κοινωνίας και ενώπιον του ελληνικού λαού. Και οι ευρωεκλογές είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία τις επόμενες 4 εβδομάδες να δείξει ο καθένας μας το πραγματικό του πρόσωπο.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.