ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Πάνω από 1000 πολίτες, Μακεδόνες και Θράκες, παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη «με αίσθημα ευθύνης» των εκδόσεων Ινφογνώμων, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο Porto στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας και ο προεδρος ΠΕΔ δήμαρχος Δ.Θεσσαλονίκης κ.Λ. Κυρίζογλου.
Μίλησαν επίσης ο Καθηγητής Α.Συρίγος, ο εκδότης-αναλυτής Σ.Καλεντερίδης και έκλεισε ο συγγραφέας Σ.Αναστασιάδης. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μ.Κοττάκης.
Τόσο ο συγγραφέας όσο και οι άλλοι ομιλητές ήταν αποκαλυπτικοί, όσον αφορά τον πατριωτικό, ψύχραιμο και στιβαρό εθνικό ρόλο του τ. Βουλευτή Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης, ο οποίος συντόνισε,όπως είπαν ως Υπουργός, σημαντικές νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες μαζί με τον Σ. Αναστασιάδη, για την προώθηση εθνικών πολιτικών στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Β. Ήπειρο, την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακών και άλλα θέματα.
Ο Σ. Αναστασιάδης μάλιστα αποκάλυψε ότι «δύο τουλάχιστον πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας πρότειναν στον Ευριπίδη να μετακομίσει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αυτός όμως αρνήθηκε. Έμεινε αφοσιωμένος στη Θράκη και τους συμπατριώτες του βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό όφελος και πληρώνοντας άδικα το τίμημα μένοντας εκτός Κοινοβουλίου...»
Η παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη συγκίνησε το ακροατήριο, διότι αναφέρθηκε στην προσφυγική ιστορία της οικογενείας του παραλληλίζοντας τη διαδρομή του με αυτή του Πόντιου Σάββα Αναστασιάδη και τόνισε ότι
«Συναντηθήκαμε στην ίδια πολιτική σχολή σκέψης και στο ίδιο κοινοβουλευτικό μετερίζι και δεθήκαμε από την κοινή μας πίστη στις αναλοίωτες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Σάββας κέρδισε την εκτίμηση μου διότι δε δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με την ηγεσία του κόμματος του, για να υπερασπιστεί όχι το προσωπικό αλλά το εθνικό συμφέρον. Σήμερα είναι λίγοι οι πολιτικοί που απέμειναν να παλεύουν όρθιοι για τις αξίες τους. Αυτοι όμως οι πολιτικοί που προτάσσουν και οριοθετούν τον γνήσιο πατριωτισμό, από τον εθνομηδενισμό και τον εθνικισμό είναι η ζωντανή ελπίδα της πατρίδας μας. Αυτοί δεν αναφέρονται μόνο στο λαό, δηλαδή στους ψηφοφόρους, αλλά στο έθνος, δηλαδή στους νεκρούς και τους αγέννητους Έλληνες, στους πατεράδες και τους παππούδες μας όπου οφείλουμε την ελευθερία και τη δημοκρατία μας, αλλά κυρίως στα παιδιά μας στα οποία χρωστάμε μια καλύτερη Ελλάδα...»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.
30 Ιανουάριος 2020 - 3:02μμ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε και επέτυχε να επιλέγει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) στα 17 τακτικά μέλη της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν τους Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
27 Ιανουάριος 2020 - 2:04μμ

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.