Σημαντική διάκριση για το βιβλίο του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τη Θράκη

Το βιβλίο "Θράκη: Το επόμενο βήμα..." του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ, προκρίθηκε στην τελική δεκάδα για την κατηγορία ελληνικό non-fiction των Βραβείων Βιβλίου Public 2017.

Στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας καταγράφηκαν 148.949 ψήφοι που διαμόρφωσαν την τελική δεκάδα, ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια βιβλία. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στα δέκα βιβλία που προκρίθηκαν στην τελική φάση της κατηγορίας, συγκαταλέγονται κάποια πολύ γνωστών και αξιόλογων συγγραφέων όπως της πρώτης γυναίκας Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Σορβόνης, κ. Eλένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, του Νομπελίστα Bob Dylan, του Καθηγητή κ. Θάνου Βερέμη, του συγγραφέα κ. Πέτρου Τατσόπουλου, του ιερέα Πατέρα Φιλόθεου, κ.α..

Τόσο η μαζική συμμετοχή στις παρουσιάσεις του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη -οι οποίες συνεχίζονται ανά την Ελλάδα- όσο και η ψήφισή του από το κοινό των καταστημάτων Public στα 10 καλύτερα, δείχνουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων για την κατάσταση στη Θράκη και δίνουν τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης και σε βάθος ενημέρωσης για την περιοχή.
Η τελική φάση της ψηφοφορίας συνεχίζεται έως τις 21 Μαΐου για την ανάδειξη του δημοφιλέστερου βιβλίου. Το βιβλίο "Θράκη: Το επόμενο βήμα..." μπορείτε να ψηφίσετε ακολουθώντας το σύνδεσμο:

Public Book Awards 2017

Σε σχετική του δήλωση ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τόνισε:

"Ευχαριστώ τους 148.000 αναγνώστες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Public. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να προκρίνεται η μελέτη μου στις δέκα καλύτερες, δίπλα σε δουλειές πολύ σημαντικών και καταξιωμένων συγγραφέων. Η εξέλιξη αυτή με ικανοποιεί ηθικά διότι μου δίνει τη δυνατότητα αυτή τη φορά από ένα άλλο βήμα -και όχι αυτό της πολιτικής- να αναδείξω την ιδιαίτερή μου πατρίδα, τη Θράκη. Να προβάλω τις αγωνίες αλλά και τις δυνατότητές της, να ενημερώσω την πανελλήνια κοινή γνώμη, αλλά και να ευαισθητοποιήσω την εθνική ηγεσία ελπίζοντας ότι θα δείξει σύντομα το απαραίτητο ενδιαφέρον. Η προσπάθειά μου θα συνεχιστεί με τη μετάφραση του βιβλίου και στα αγγλικά και την κυκλοφορία του εκτός συνόρων. Στόχος είναι η ενημέρωση των διεθνών κέντρων λήψης αποφάσεων και του οικουμενικού ελληνισμού. Η Θράκη μας ενώνει..."

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.