Σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων απο ιδιωτική συλλογή προσέφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Γυμνάσιο Ιάσμου

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρόνιας, ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης πήρε την πρωτοβουλία μετά από συνεννόηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Μ. Κοσμίδου, να μεταφερθούν από την Αθήνα και να προσφερθούν στη δανειστική σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου του Ιάσμου, σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών βιβλίων από μεγάλη ιδιωτική συλλογή του Ιωάννη Κομνηνού μαζί με την αντίστοιχη βιβλιοθήκη. Η πρωτοβουλία αυτή συμπληρώνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τις σχολικές υποδομές του δήμου, μια που πριν μερικά χρόνια ήταν αυτός που ως Υπουργός συνέβαλε στην ολοκλήρωση των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων του οικισμού, τα οποία ουδέποτε επισήμως εγκαινιάστηκαν.

Τη συλλογή των εκατοντάδων χρήσιμων βιβλίων παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Σε σχετική της δήλωση η διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Πατίρη ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Παιδείας και τ. Βουλευτή Ροδόπης για την προσφορά του τονίζοντας: "Είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες στις μέρες μας διότι δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης για την εκπαίδευση. Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη για την πρωτοβουλία του, τον χορηγό κ. Ι. Κομνηνό και τη μεταφορική εταιρεία Βεηνόγλου για την προσφορά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ως νέα διεύθυνση μια σύγχρονη δανειστική βιβλιοθήκη που θα διευκολύνει τα παιδιά μας. Μακάρι η πρωτοβουλία του κ. Στυλιανίδη να έχει συνέχεια και να βρει μιμητές".

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ του Ιάσμου προς τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πρώτον διότι αυτός δρομολόγησε και ολοκλήρωσε αυτό το σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που βλέπετε ως αρμόδιος Υπουργός και δεύτερον διότι δεν ξεχνά ακόμα και στις δύσκολες σημερινές συνθήκες τον Ίασμο και κυρίως τη νεολαία του", τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χαράλαμπος Σαχουλίδης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι: "Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε τον Ίασμο, ένα από τα πιο όμορφα, ιστορικά, δυναμικά αλλά και σκληρά δοκιμαζόμενα μέρη του νομού μας. Τόσο με την υλοποίηση των σχολικών υποδομών παλιότερα, όσο και με τη σημερινή πρωτοβουλία δωρεάς των βιβλίων στην τοπική γυμνασιακή νεολαία, επιθυμώ να αφυπνίσω το αθηναϊκό κέντρο και όχι μόνο, να ενθαρρύνω την πολιτεία και όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να επεκτείνουν τέτοιες δωρεές και πρωτοβουλίες προς την περιοχή μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε τη νεολαία μας, να ενισχύσουμε την εκπαίδευσή της, να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα της. Το δικαιούται ο Ίασμος περισσότερο από όλους. Το αξίζει η Ροδόπη. Προσωπικά πάντως θα συνεχίσω αυτόν τον αγώνα που σήμερα ξεκίνησε από εδώ..."

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.