Π. Δούκας: "Πανέμορφη πόλη η Κομοτηνή, μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης"

"Σε ένα ευρύ ακροατήριο απευθύνθηκε ο τέως υπουργός πριν λίγη ώρα, βράδυ Σαββάτου, στο ξενοδοχείο "

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου / Hellenic Investors Association και τα τμήματα Ahepa HJ-20 Orfeus, Daughters of Penelope D423 Niriides Κομοτηνής πραγματοποίησαν, πριν λίγη ώρα βράδυ Σαββάτου 24 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ανατολία στην Κομοτηνή, εκδήλωση – ομιλία με επίσημο προσκεκλημένο – ομιλητή τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα "η Ελλάδα στον κόσμο που αλλάζει".

Ο πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Ροδόπης και εκπρόσωπος βορείου Ελλάδος Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου Γιάννης Τζαμπάζης χαρακτήρισε τον κεντρικό ομιλητή ως "άνθρωπο με πολύ βαρύ βιογραφικό τον οποίο όλοι γνωρίζουμε", ενώ ευχαρίστησε και τον τέως υπουργό και πρώην βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος λειτούργησε ως "σύνδεσμος" για την παρουσία του κου Δούκα.

Από πλευράς του ο κος Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον κεντρικό ομιλητή για ό, τι έχει κάνει για την περιοχή και ευρύτερα την χώρα από πόστα ευθύνης και ανέδειξε πως ο κος Δούκας είναι "ένα πρόσωπο που συνδυάζει την μάχιμη πολιτική, με την καθημερινότητα και την γνώση της αγοράς". Κατά τον κο Στυλιανίδη ζητούμενο είναι σήμερα να βρούμε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν το τρίπτυχο οικονομία, πολιτική και κοινωνία, να τα συνδυάσουν με ένα τρόπο τέτοιο που θα παράξει αποτέλεσμα για τους ανθρώπους, το κράτος και την πραγματική οικονομία.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, ο υφυπουργός χαρακτήρισε την Κομοτηνή "μια πανέμορφη πόλη, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης" και έδωσε το πολιτικό στίγμα: "Αυτή η χώρα μπορεί σε οκτώ μήνες να φέρει τα πάνω-κάτω". Κατά τον τέως υφυπουργό Οικονομίας η χώρα μας έχει "αναξιοποίητες δυνάμεις" τις οποίες πρέπει να ενεργοποιήσει. Επίσης "αν κάνουμε κάποιες σωστές κινήσεις, απελευθερώσουμε την δημιουργικότητα του Έλληνα και πείσουμε τους ξένους ότι αξίζει να βάλουν τα χρήματά τους εδώ, η χώρα αυτή μπορεί να βρει ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 4%, να αρχίσει ο κόσμος που έχει ξενιτευτεί να επιστρέφει και να γίνονται καλύτερα πράγματα για τα εισοδήματα του μέσου Έλληνα", όπως είπε.

Την ομιλία παρακολούθησε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό πολιτών, που δραστηριοποιούνται πολιτικά, επιχειρηματικά και με άλλους τρόπους στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η Πολιτευτής ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Κομοτηνής Δημήτρης Πολιτειάδης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου, ο Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης Τρύφωνας Καρούντζος, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας, η Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Χατζηαντωνίου και τέως πρόεδρος Γιώργος Κυμπαρίδης, μεταξύ άλλων.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.