Προσκεκλημένος του Συλλόγου ΔΡΩ των Σαπών ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σε ένα ακροατήριο με έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών, μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Προσκεκλημένος του Συλλόγου για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη των Σαπών "ΔΡΩ", παρουσίασε όλες τις πτυχές του μειονοτικού και του αναπτυξιακού ζητήματος της Θράκης, καταθέτοντας και σχετικές προτάσεις.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, ο προϊστάμενος της τοπικής εκκλησίας, πατέρας Νεκτάριος και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΔΡΩ, κα. Ματίνα Καραθανάση. Παρέμβαση για το βιβλίο έκανε η Γ.Γ. του Συλλόγου, κα. Γεωργία Στίγκα. Μεταξύ άλλων, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε και σε ειδικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να τονώσουν αναπτυξιακά την επαρχία Σαπών.
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σαπών, ο πρ. Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο Ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης της 21ης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Σαπών κ. Ανέστης Βαφειάδης, ο Πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, κ. Νίκος Ευκαρπίδης, πολλοί δημότες των Σαπών καθώς και σημαντικός αριθμός νέων.
Ο συγγραφέας προσέφερε στο Σύλλογο το σύνολο των εσόδων από τα βιβλία που διατέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, τα οποία πωλήθηκαν όλα, στοιχείο που δείχνει και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, τόσο για το περιεχόμενο της μελέτης, όσο και για τη στήριξη της αξιόλογης δράσης του Συλλόγου ΔΡΩ.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους συνδημότες του για την ανταπόκριση και κατά την παρέμβασή του υπογράμμισε: "Με ρώτησαν γιατί μετά από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι σε 15 πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, επέλεξα να παρουσιάσω το βιβλίο αυτό και στις Σάπες. Ήταν χρέος μου να το κάνω γιατί εδώ βιώνουμε πιο έντονα τα προβλήματα της Θράκης και εδώ πραγματώνουμε τις πολιτικές της ανοιχτής κοινωνίας τις οποίες αναδεικνύει προσπαθώντας να τις προστατέψει το βιβλίο. Ας μείνει ως συμπέρασμα της σημερινής μας επικοινωνίας η δέσμευση όλων μας ότι θα συνεχίσουμε επίμονα τον αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών όχι μόνο στο Δήμο μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Θράκη."

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.