Περιοδεία Υπ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σε Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο

        Στους οικισμούς Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο, περιόδευσε χθες και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής,  ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
      
       Σε πλήθος κατοίκων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του  στην ευρύτερη περιοχή των Σαπών, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναβίωση του βιοτεχνικού πάρκου Σαπών με νέες επενδύσεις που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, τη συγκοινωνιακή σύνδεση με αστικό ΚΤΕΛ των Σαπών με όλους τους περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου, τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στο δήμο Σαπών, τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με οκταπλάσιες ουσιαστικά αποζημιώσεις την περίοδο 2005-2009 σε σχέση με την περίοδο 2000-2004. € 90 εκ. περίπου δόθηκαν στους αγρότες του νομού μας για τέτοιου είδους ζημιές. Επίσης, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου που θα αναμορφώσει τις καλλιέργειες στην περιοχή και θα ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα και βεβαίως, στη δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας και σύγχρονης σχολικής στέγης στο δήμο Σαπών για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων και των ζητημάτων της νεολαίας.

        Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον Υπουργό και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν εκ νέου την προσπάθεια του, διότι είναι η μόνη περίοδος μετά από πολλές δεκαετίες, που η περιοχή των Σαπών που είχε εγκαταληφθεί, είδε να γίνονται έργα και γνώρισε ένα νέο πρόσωπο ανάπτυξης το οποίο είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η εκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια, η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσει τη συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν και θα βελτιώσει περαιτέρω τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.
30 Ιανουάριος 2020 - 3:02μμ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε και επέτυχε να επιλέγει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) στα 17 τακτικά μέλη της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν τους Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
27 Ιανουάριος 2020 - 2:04μμ

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.