Περιοδεία Υπ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σε Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο

        Στους οικισμούς Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο, περιόδευσε χθες και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής,  ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
      
       Σε πλήθος κατοίκων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του  στην ευρύτερη περιοχή των Σαπών, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναβίωση του βιοτεχνικού πάρκου Σαπών με νέες επενδύσεις που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, τη συγκοινωνιακή σύνδεση με αστικό ΚΤΕΛ των Σαπών με όλους τους περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου, τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στο δήμο Σαπών, τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με οκταπλάσιες ουσιαστικά αποζημιώσεις την περίοδο 2005-2009 σε σχέση με την περίοδο 2000-2004. € 90 εκ. περίπου δόθηκαν στους αγρότες του νομού μας για τέτοιου είδους ζημιές. Επίσης, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου που θα αναμορφώσει τις καλλιέργειες στην περιοχή και θα ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα και βεβαίως, στη δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας και σύγχρονης σχολικής στέγης στο δήμο Σαπών για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων και των ζητημάτων της νεολαίας.

        Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον Υπουργό και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν εκ νέου την προσπάθεια του, διότι είναι η μόνη περίοδος μετά από πολλές δεκαετίες, που η περιοχή των Σαπών που είχε εγκαταληφθεί, είδε να γίνονται έργα και γνώρισε ένα νέο πρόσωπο ανάπτυξης το οποίο είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η εκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια, η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσει τη συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν και θα βελτιώσει περαιτέρω τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
24 Φεβρουάριος 2020 - 9:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."