Περιοδεία Υπ. Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη σε Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο

        Στους οικισμούς Ανθοχώρι, Άρατο, Αρίσβη, Άμφια και Πρωτάτο, περιόδευσε χθες και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής,  ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Ν.Δ. και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.
      
       Σε πλήθος κατοίκων οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του  στην ευρύτερη περιοχή των Σαπών, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναβίωση του βιοτεχνικού πάρκου Σαπών με νέες επενδύσεις που δημιούργησαν θέσεις εργασίας, τη συγκοινωνιακή σύνδεση με αστικό ΚΤΕΛ των Σαπών με όλους τους περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου, τη δημιουργία πανεπιστημιακού τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στο δήμο Σαπών, τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος με οκταπλάσιες ουσιαστικά αποζημιώσεις την περίοδο 2005-2009 σε σχέση με την περίοδο 2000-2004. € 90 εκ. περίπου δόθηκαν στους αγρότες του νομού μας για τέτοιου είδους ζημιές. Επίσης, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου που θα αναμορφώσει τις καλλιέργειες στην περιοχή και θα ενισχύσει το αγροτικό εισόδημα και βεβαίως, στη δημιουργία σχολείου δεύτερης ευκαιρίας και σύγχρονης σχολικής στέγης στο δήμο Σαπών για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων και των ζητημάτων της νεολαίας.

        Οι κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον Υπουργό και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν εκ νέου την προσπάθεια του, διότι είναι η μόνη περίοδος μετά από πολλές δεκαετίες, που η περιοχή των Σαπών που είχε εγκαταληφθεί, είδε να γίνονται έργα και γνώρισε ένα νέο πρόσωπο ανάπτυξης το οποίο είναι αναγκαίο να συνεχιστεί. Η εκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Κοινοβούλιο και στη συνέχεια, η συμμετοχή του στην Κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είναι βέβαιο ότι θα διασφαλίσει τη συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν και θα βελτιώσει περαιτέρω τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».