Περιοδεία στους οικισμούς Πάνδροσος, Καρυδιά, Γρατινή και Φιλλύρα

«Ήμουν βουλευτής όλου του νομού Ροδόπης  και ακολούθησα μια πολιτική χωρίς διακρίσεις»

Σε Καρυδιά, Πάνδροσο, Γρατινή και Φιλλύρα περιόδευσε ο  υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μιλώντας σε ανοιχτές συγκεντρώσεις περιέγραψε το έργο το οποίο έχει γίνει στην περιοχή. Ζήτησε τη στήριξη των συμπατριωτών του για να συνεχίσει πιο δυνατά την προσπάθεια του στο μέλλον και τόνισε όλα εκείνα τα έργα τα οποία αναβαθμίζουν τους συγκεκριμένους οικισμούς και δημιουργούν νέα καλύτερη ποιότητα ζωής στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε:

-σε χρηματοδοτήσεις που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο οι οποίες απορροφήθηκαν και υλοποιούνται μέσω της νομαρχιακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
-στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος που επετεύχθη με παρεμβάσεις  για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πηγών χρηματοδότησης,
-στη στήριξη των θέσεων εργασίας μέσα από την ένταξη πολλών επιχειρήσεων στα προγράμματα ΤΕΜΠΜΕ,
-στη στήριξη της αστικής και της υπεραστικής συγκοινωνίας μέσω του ΚΤΕΛ και των αστικών λεωφορείων με χρηματοδοτήσεις αντίστοιχα 250.000 Ευρώ και 120.000 Ευρώ για να μπορούν να καλύπτονται απόλυτα όλοι αυτοί οι οικισμοί των Καποδιστριακών δήμων και βεβαίως,
- σε παρεμβάσεις που αφορούν τις υπηρεσίες υγείας, όπως την ενίσχυση του ΕΚΑΒ με οχήματα κινητές μονάδες, που έχουν γίνει εργαλεία για την σωτηρία πάρα πολλών ζωών ιδίως σε περιπτώσεις εκτάκτων περιστατικών.

Σε ανοικτή συγκέντρωση στη Γρατινή ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που διαρκώς δείχνουν στο πρόσωπό του και τους ζήτησε να συστρατευτούν στον αγώνα ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενημερώνοντας όλους τους φίλους και γνωστούς για την κρισιμότητα αυτής της επιλογής.  Απευθύνθηκε σε ψηφοφόρους όλων των κομμάτων ζητώντας τους να βάλουν το τοπικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό ή μικροκομματικό και να επιτρέψουν την επόμενη μέρα η Ροδόπη να μην επιστρέψει στην περιφρόνηση και την αδικία, αλλά να είναι παρούσα με τον δικό της εκπρόσωπο στην Βουλή και την Κυβέρνηση.

Σε ομιλία του στην Φιλλύρα, απευθυνόμενος σε  μειονοτικούς συμπολίτες, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε ότι η δράση του και τα αποτελέσματα της δουλειάς του αποδεικνύουν ότι ήταν βουλευτής όλου του νομού της Ροδόπης.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ποτέ δεν ρώτησα τι Θεό πιστεύει κανείς, αν με ψήφισε ή όχι στις προηγούμενες εκλογές, ποια γλώσσα μιλάει, προκειμένου να δραστηριοποιηθώ για να στηρίξω τους συμπατριώτες μου. Τα έργα έγιναν σε όλες τις γωνιές της Ροδόπης, όπως τα οδικά δίκτυα - ο δρόμος Φιλλύρα- Εσοχή, Κέχρος- Χλόη, Οργάνη- Κέχρος- 18 εκ. ευρώ που προσφάτως εγκρίθηκαν από τα ΠΕΠ της Περιφέρειας, η στήριξη στην εκπαίδευση, η στήριξη στις υποδομές και το αγροτικό εισόδημα, έργα που δεν αφορούσαν μόνο τους χριστιανούς αλλά και τους μουσουλμάνους. Και αυτοί ευνοήθηκαν από αυτή την πολιτική γιατί ήταν μια πολιτική χωρίς διακρίσεις»
.

Ζήτησε λοιπόν και από αυτούς να ψηφίσουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα. Να ψηφίσουν όχι με κριτήριο φανατισμού αλλά με κριτήριο αξιοσύνης των εκπροσώπων, που την επόμενη μέρα θα μπουν μπροστά για να διεκδικήσουν περισσότερα. Ο νομός Ροδόπης έχει επιτύχει όπως τόνισε τα μειονεκτήματα του χθες να τα μετατρέψει σε πλεονεκτήματα του αύριο. Η υποψηφιότητες νεόφερτων στην περιοχή μας σχημάτων που επιδιώκουν να χτίσουν πάνω στις ακρότητες και το μίσος, πρέπει σε κάθε περίπτωση να απομονωθούν και η Θράκη πρέπει να δείξει το πιο φρέσκο, δημοκρατικό και ανοικτό πρόσωπό της.

Η απόφασή του μαζί με τους συνεργάτες του, να συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτές τις αξίες, τον κάνει ισχυρότερο και του δίνει τη δυνατότητα την επόμενη μέρα να είναι παρών ως εκπρόσωπος όλης της Ροδόπης, να συνεχίσει πιο δυνατά τη διεκδίκηση για τον τόπο και τους ανθρώπους του. 
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
24 Φεβρουάριος 2020 - 9:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."