Περιοδεία στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα

          Μετά από επίσκεψη στην αγορά του δήμου Αρριανών ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και  Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, περιόδευσε στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα όπου είχε τη δυνατότητα, συνομιλώντας με τους κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να τους παρουσιάσει μία σειρά από σημαντικά έργα που πέτυχε να χρηματοδοτήσει κατά την περίοδο της θητείας του, στα υπουργεία των κυβερνήσεων Καραμανλή.

           Ο υπουργός περιέγραψε τα αποτελέσματα της πολιτικής Καραμανλή στο νομό Ροδόπης. Έδωσε έμφαση στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και στην ολοκλήρωση των υποδομών οι οποίες αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των χωριών αυτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για χρηματοδοτήσεις που αφορούν στην ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, κυρίως στον οικισμό των Ασκητών, στη δημιουργία οδικών κόμβων που θα συνδέσουν τον άξονα των οικισμών αυτών με την Εγνατία Οδό, στη στήριξη και αύξηση της αγροτικής σύνταξης και στην ενίσχυση της αγροτικής αποζημίωσης μετά  από καταστροφές, η οποία οκταπλασιάστηκε την περίοδο 2004-2009.

          Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τόνισε την απόφαση του να συνεχίσει τον αγώνα του δυναμικά για την προώθηση των θεμάτων της Ροδόπης και για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι βάζει το συμφέρον του τόπου πάνω από τις κομματικές σκοπιμότητες και κάλεσε τους συμπατριώτες του να συνεχίσουν να ενισχύουν με την εμπιστοσύνη τους την παρουσία του στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Το δίλλημα των εκλογών αυτών όπως είπε είναι αν θα αφήσουμε την Ροδόπη να επιστρέψει στην αφάνεια και την αδικία του παρελθόντος, εκεί όπου ήταν ξεχασμένη τα τελευταία 50 χρόνια ή αν θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, στις εξελίξεις της επόμενης μέρας ανταποδίδοντας στον τόπο μας αυτά που αξίζει και δικαιούται.

Σε κάθε χωριό υπήρχε έντονη παρουσία των κατοίκων, οι οποίοι με ενθουσιασμό αλλά και αγάπη ενεθάρρυναν τη δύσκολη προσπάθεια του υποψήφιου βουλευτή, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του και σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα προκειμένου η Ροδόπη να έχει το δικό της εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.