Περιοδεία στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα

          Μετά από επίσκεψη στην αγορά του δήμου Αρριανών ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και  Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, περιόδευσε στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα όπου είχε τη δυνατότητα, συνομιλώντας με τους κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να τους παρουσιάσει μία σειρά από σημαντικά έργα που πέτυχε να χρηματοδοτήσει κατά την περίοδο της θητείας του, στα υπουργεία των κυβερνήσεων Καραμανλή.

           Ο υπουργός περιέγραψε τα αποτελέσματα της πολιτικής Καραμανλή στο νομό Ροδόπης. Έδωσε έμφαση στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και στην ολοκλήρωση των υποδομών οι οποίες αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των χωριών αυτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για χρηματοδοτήσεις που αφορούν στην ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, κυρίως στον οικισμό των Ασκητών, στη δημιουργία οδικών κόμβων που θα συνδέσουν τον άξονα των οικισμών αυτών με την Εγνατία Οδό, στη στήριξη και αύξηση της αγροτικής σύνταξης και στην ενίσχυση της αγροτικής αποζημίωσης μετά  από καταστροφές, η οποία οκταπλασιάστηκε την περίοδο 2004-2009.

          Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τόνισε την απόφαση του να συνεχίσει τον αγώνα του δυναμικά για την προώθηση των θεμάτων της Ροδόπης και για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι βάζει το συμφέρον του τόπου πάνω από τις κομματικές σκοπιμότητες και κάλεσε τους συμπατριώτες του να συνεχίσουν να ενισχύουν με την εμπιστοσύνη τους την παρουσία του στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Το δίλλημα των εκλογών αυτών όπως είπε είναι αν θα αφήσουμε την Ροδόπη να επιστρέψει στην αφάνεια και την αδικία του παρελθόντος, εκεί όπου ήταν ξεχασμένη τα τελευταία 50 χρόνια ή αν θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, στις εξελίξεις της επόμενης μέρας ανταποδίδοντας στον τόπο μας αυτά που αξίζει και δικαιούται.

Σε κάθε χωριό υπήρχε έντονη παρουσία των κατοίκων, οι οποίοι με ενθουσιασμό αλλά και αγάπη ενεθάρρυναν τη δύσκολη προσπάθεια του υποψήφιου βουλευτή, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του και σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα προκειμένου η Ροδόπη να έχει το δικό της εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.
30 Ιανουάριος 2020 - 3:02μμ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε και επέτυχε να επιλέγει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) στα 17 τακτικά μέλη της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν τους Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
27 Ιανουάριος 2020 - 2:04μμ

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.