Περιοδεία στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα

          Μετά από επίσκεψη στην αγορά του δήμου Αρριανών ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και  Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, περιόδευσε στους οικισμούς Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα όπου είχε τη δυνατότητα, συνομιλώντας με τους κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να τους παρουσιάσει μία σειρά από σημαντικά έργα που πέτυχε να χρηματοδοτήσει κατά την περίοδο της θητείας του, στα υπουργεία των κυβερνήσεων Καραμανλή.

           Ο υπουργός περιέγραψε τα αποτελέσματα της πολιτικής Καραμανλή στο νομό Ροδόπης. Έδωσε έμφαση στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και στην ολοκλήρωση των υποδομών οι οποίες αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των χωριών αυτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για χρηματοδοτήσεις που αφορούν στην ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, κυρίως στον οικισμό των Ασκητών, στη δημιουργία οδικών κόμβων που θα συνδέσουν τον άξονα των οικισμών αυτών με την Εγνατία Οδό, στη στήριξη και αύξηση της αγροτικής σύνταξης και στην ενίσχυση της αγροτικής αποζημίωσης μετά  από καταστροφές, η οποία οκταπλασιάστηκε την περίοδο 2004-2009.

          Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τόνισε την απόφαση του να συνεχίσει τον αγώνα του δυναμικά για την προώθηση των θεμάτων της Ροδόπης και για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι βάζει το συμφέρον του τόπου πάνω από τις κομματικές σκοπιμότητες και κάλεσε τους συμπατριώτες του να συνεχίσουν να ενισχύουν με την εμπιστοσύνη τους την παρουσία του στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Το δίλλημα των εκλογών αυτών όπως είπε είναι αν θα αφήσουμε την Ροδόπη να επιστρέψει στην αφάνεια και την αδικία του παρελθόντος, εκεί όπου ήταν ξεχασμένη τα τελευταία 50 χρόνια ή αν θα συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, στις εξελίξεις της επόμενης μέρας ανταποδίδοντας στον τόπο μας αυτά που αξίζει και δικαιούται.

Σε κάθε χωριό υπήρχε έντονη παρουσία των κατοίκων, οι οποίοι με ενθουσιασμό αλλά και αγάπη ενεθάρρυναν τη δύσκολη προσπάθεια του υποψήφιου βουλευτή, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του και σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα προκειμένου η Ροδόπη να έχει το δικό της εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο και την κυβέρνηση.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε: