Περιοδεία Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Χαλκιδική και στη Δυτ. Αττική

Με επιτυχία και ιδιαίτερα ενισχυμένη συμμετοχή στελεχών και κόσμου ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο σημαντικές περιοδείες του Γραμματέα Προγράμματος και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Δυτική Αττική και στη Χαλκιδική.

Στην Ελευσίνα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε σε όλα τα προεδρεία των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών και συναντήθηκε με τους Δημάρχους που στηρίχθηκαν από την ΝΔ.

Στο Νομό Χαλκιδικής ολοκλήρωσε ολοήμερη περιοδεία, ξεκινώντας από τη Γαλάτιστα, όπου στο Δημοτικό κατάστημα συζήτησε με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής. Στην Παλαιοχώρα συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής Ζερβοχωρίων. Στο Στανό, συνάντησε πολύτεκνους και άνεργους οικοδόμους και επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ. Στην Αρναία αντάλλαξε απόψεις στο Δημοτικό κατάστημα με εκπροσώπους αγροτουριστικών καταλυμάτων. Στα Βράσταμα μίλησε στα καφενεία του χωριού με τους κατοίκους.

Τέλος, στη Νομαρχία Πολύγυρου ο Βουλευτής Ροδόπης έκανε ανοιχτή ομιλία και συζήτηση με τα στελέχη του Νομού και παρέθεσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η θέρμη με την οποία υποδέχθηκαν τον βορειοελλαδίτη πολιτικό οι απλοί άνθρωποι της περιοχής σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται και οι πολιτικοί αποδοκιμάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θετικό πέρασμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη από διάφορα Υπουργεία του επέτρεψε να αφήνει - όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Πολύγυρου κ.Ζωγράφος - τα θετικά του ίχνη σε κάθε νομό της χώρας και ανέφερε σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα έργα που έγιναν στη Χαλκιδική επί των ημερών του στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε δημόσια μετά την ολοκλήρωσε της περιοδείας: «Ο Ευριπίδης ως πολιτικός ξεπερνά τα όρια του νομού του, της Ροδόπης που υπεραγαπά. Μας εκφράζει όλους μας όχι μόνο γιατί προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης μας, αλλά και γιατί είναι ένας γνήσιος βορειοελλαδίτης πολιτικός στην Αθήνα στον οποίο πραγματικά στηριζόμαστε».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.