Περιοδεία Ευριπίδη Στυλιανίδη - Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τη Ντόρα Μπακογιάννη στη Ροδόπη.

Πρώτος σταθμός το μειονοτικό χωριο Αμάραντα του Δήμου Μαρώνειας - Σαππών.
Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή των κατοίκων της Διαλαμπής. Ζεστή η υποδοχή και στον Ιασμο όπου δοθηκε η δυνατότητα στον Ευριπίδη Στυλιανίδη να θέσει το ζήτημα αποκατάστασης του καλλικρατικού Δήμου Ιάσμου αλλά και το θέμα της άδικης φορολόγησης των αγροτών. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στα καφενεία και συζήτηση με τους κατοίκους.

Την επόμενη μέρα το πρωί πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμονα και με το Μουφτή Κομοτηνής, ΜέτζοΤζεμαλή.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με σύσκεψη στελεχών στη ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης και συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ο βουλευτής Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης έθεσε τα παρακάτω θέματα στη Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας τη συμπαράσταση της:

  • Ενίσχυση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και αύξηση των φοιτητών.
  • Άμεση επίλυση του θέματος στελέχωσης του Νοσοκομείου Κομοτηνής και προώθηση της υλοποίησης του νέου νοσοκομείου.
  • Διαπραγμάτευση για άρση των αδικιών και προστασία των αγροτών από το φορολογικό Τσίπρα.
  • Άνοιγμα της συνοριακής διάβασης της Νυμφαίας και για λεωφορεία που θα ενισχύσει τον οδικό τουρισμό με πάνω από 150.000 τουρίστες.
  • Εξόφληση των 250εκ. Ευρώ που οφείλονται στις Θρακικές επιχειρήσεις από το 12% από το 2010 και μετά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έφυγε ικανοποιημένη αφού δημοσίως δεσμεύτηκε, ότι θα στηρίξει την προσπάθειά μας για λύσεις, που θα τονώσουν την περιοχή μας και θα ενισχύσουν την πατρίδα μας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.