Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην παρέλαση στις Σάπες

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην παρέλαση στις Σάπες

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σαπών για την 25η Μαρτίου παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπως και ο εισαγγελέας Εφετών Θράκης και ο Διευθυντής Εκπαίδευσης.

Μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης συμμετείχαν στην δοξολογία, κατέθεσαν στεφάνι στο ηρώον των Σαπών και παρακολούθησαν την παρέλαση, στην οποία εκτός από τους μαθητές και τα πολιτιστικά σωματεία έλαβαν μέρος, με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, η μονάδα ειδικών δυνάμεων της Ν. Σάντας καθώς και το τάγμα Εθνοφυλακής.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με μαθητές και κατοίκους της περιοχής, επισκέφθηκε τα κεντρικά καφενεία και κατέληξε στο Δήμο μαζί με τους άλλους επισήμους, προκειμένου να συγχαρεί τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση των πανηγυρικών εκδηλώσεων του.
Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

«Σήμερα είναι ημέρα ελπίδας τόσο για την ορθόδοξη πίστη μας όσο και για το ελληνικό έθνος. Τη μέρα αυτή έχει νόημα να εκδηλώσουμε την αυτοπεποίθηση μας και την αισιοδοξία μας εν όψει της κρίσης που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τις δυνάμεις να αντιπαλέψουμε τις δυσκολίες και με ξεκάθαρο σχέδιο να ανορθώσουμε την Ελλάδα και να στηρίξουμε τη Θράκη και τη Ροδόπη, που δικαιούνται και μπορούν να ξαναπρωταγωνιστήσουν. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις μάχες που έχουμε μπροστά μας και ενωμένα θα πετύχουμε».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.