Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κύπρο σε εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2010

Στην Κύπρο βρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, μετά το Ζάππειο ΙΙ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να προλογίσει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπροέδρου του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ιωνά Νικολάου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, έκανε δηλώσεις στον Antenna Κύπρου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς ως «έκτακτες πολιτικές για έκτακτες καταστάσεις».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους ομοϊδεάτες Κυπρίους, προσφωνώντας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον τ. Υπουργό Άμυνας κ. Χάσικο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ.Ιωνά Νικολάου, τόνισε:

«Τούτη την ώρα, έχει νόημα τα κόμματά μας να ξαναβρεθούν πλάι-πλάι για να εδραιώσουν μία Νέα Εθνική Αυτοπεποίθηση.

Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες. Υπηρετούμε κοινές αξίες και παλεύουμε για έναν ενιαίο στόχο, για ένα μεγάλο όραμα, τη λύση του Κυπριακού. Τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ισχυρό ομόσπονδο κράτος, με μία και μόνη διεθνή προσωπικότητα, κυριαρχία και ιθαγένεια, που θα βασίζει τη λειτουργία του στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ και κυρίως θα την εδράζει στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων βασικών κοινοτικών ελευθεριών.

Ελλάδα και Κύπρος έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο δρόμο. Αυτό καθιστά περισσότερο αναγκαία από ποτέ μια νέα δυναμική και αποφασιστική πολιτική ηγεσία. Έτοιμη να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και τις αδυναμίες, να συνεργαστεί συστηματικά, να ενισχύσει τις διεθνείς μας συμμαχίες, να δράσει αποφασιστικά.

Αυτή την εθνική ηγεσία είναι έτοιμες να την προσφέρουν οι πολιτικές μας δυνάμεις, o Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νέα Δημοκρατία»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.