Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κομοτηνή

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Επικοινωνιών, κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο και το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Δημήτριο Πλατή,  και τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Δ.Σταμάτη, επισκέφθηκαν σήμερα τα Πομακοχώρια  του Νομού Ροδόπης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΟΡΥ, στο κοινοτικό κατάστημα Κέχρου εγκαταστάθηκε  πιλοτικά τερματικό παροχής δορυφορικού internet σε συνεργασία με την Hellas Sat. Με τον τρόπο αυτό δίνεται πλέον η δυνατότητα κοινωνικής  προσφοράς, για  τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτύου στους κατοίκους αυτής της ακριτικής περιοχής.

Μετά την εγκατάσταση του τερματικού, ο κ. Στυλιανίδης επικοινώνησε ηλεκτρονικά, με  αποστολή e-mail στο Δήμο Είρας Μεσσηνίας, στον οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί ίδιο σύστημα, στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Υπουργού στη Μεσσηνία.
 
 Στη συνέχεια ο κ. Στυλιανίδης μετέβη στην Κομοτηνή, όπου στην κεντρική πλατεία της πόλης εγκαταστάθηκε σημείο ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi Hotspot) σε συνεργασία με τον ΟΤΕ.   Μετά την εγκατάσταση ο κ. Στυλιανίδης είχε συνομιλία, μέσω τηλεδιάσκεψης με νέους του Τοπικού Συμβουλίου Νέων της Θεσσαλονίκης, ένα θεσμό που έχει καθιερώσει και ενισχύσει ο κ. Στυλιανίδης.
 
Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ε. Στυλιανίδης:
 
«Οι σύγχρονες εφαρμογές στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, επεκτείνονται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα, θα δίνουν τη δυνατότητα  σε όλους τους πολίτες να έχουν ίσες, ίδιες  ευκαιρίες στην πρόσβαση αλλά  και στη χρήση όλων των  εφαρμογών σημαντικών τομέων της επιστήμης, όπως είναι η τηλεεκπαίδευση, η τηλεϊατρική, η τηλεδιοίκηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται.   Με την ανάπτυξη των εφαρμογών της ευρυζωνικότητας, δημιουργούμε νέες δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξη κάθε περιοχής».

«Η εγκατάσταση των συστημάτων Wi-fi είναι μία εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να απολαμβάνουν τις εφαρμογές του γρήγορου internet  και μάλιστα δωρεάνt. Προσεγγίζοντας τα πολυσύχναστα νεανικά στέκια, προωθούμε τις νέες μορφές επικοινωνίας, διευκολύνουμε την πρόσβαση στην πληροφόρηση και καλωσορίζουμε την εποχή που έρχεται».


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.