Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΤΑΞΙ

Δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση των ΤΑΞΙ όλης της Ελλάδας έδωσε ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στην πανελλήνια συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Stanley, τόνισε ότι «η ΝΔ, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο αρμόδιος τομεάρχης, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των ΤΑΞΙ. Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης μας αποδείξαμε έμπρακτα το σεβασμό μας τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο επιβατικό κοινό συνδυάζοντας της αύξηση της ταρίφας με την ποιότητα των υπηρεσιών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του επιβάτη. Κάθε πολιτική που εφαρμόσαμε παράλληλα, διευκόλυνε την επίλυση του κυκλοφοριακού και προστάτευε το περιβάλλον».

Ο πρώην Υπουργός ενημέρωσε την Πανελλήνια Ομοσπονδία ότι επί των ημερών του ολοκληρώθηκε σχέδιο τηλεματικής που αφορά στην προστασία του οδηγού και του επιβάτη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στις μέρες μας η έξαρση της εγκληματικότητας συχνά καθιστά τους επαγγελματίες στόχους εγκληματικών ενεργειών. «Προτίθεμαι», είπε, «μια και δεν προλάβαμε να το εφαρμόσουμε, σε μία επίσκεψή στην Ένωσή σας να σας το καταθέσουμε για να το αξιοποιήσετε». Επίσης, ο Βουλευτής Ροδόπης, κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι «η πολιτική της πλήττει ευθέως τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα, όπως είναι οι 28.000 οικογένειες των ΤΑΞΙ με τους οδηγούς τους».

Επίσης δήλωσε ότι «η πόρτα της ΝΔ και του ιδίου προσωπικά είναι ανοιχτή για την στήριξη του κλάδου. Το έχει άλλωστε αποδείξει και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς»

Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό για τη συμπαράστασή του στα προβλήματα του κλάδου υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που είχανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης