Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των ΤΑΞΙ

Δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση των ΤΑΞΙ όλης της Ελλάδας έδωσε ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στην πανελλήνια συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Stanley, τόνισε ότι «η ΝΔ, όπως άλλωστε ανακοίνωσε ο αρμόδιος τομεάρχης, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των ΤΑΞΙ. Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης μας αποδείξαμε έμπρακτα το σεβασμό μας τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο επιβατικό κοινό συνδυάζοντας της αύξηση της ταρίφας με την ποιότητα των υπηρεσιών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης του επιβάτη. Κάθε πολιτική που εφαρμόσαμε παράλληλα, διευκόλυνε την επίλυση του κυκλοφοριακού και προστάτευε το περιβάλλον».

Ο πρώην Υπουργός ενημέρωσε την Πανελλήνια Ομοσπονδία ότι επί των ημερών του ολοκληρώθηκε σχέδιο τηλεματικής που αφορά στην προστασία του οδηγού και του επιβάτη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς στις μέρες μας η έξαρση της εγκληματικότητας συχνά καθιστά τους επαγγελματίες στόχους εγκληματικών ενεργειών. «Προτίθεμαι», είπε, «μια και δεν προλάβαμε να το εφαρμόσουμε, σε μία επίσκεψή στην Ένωσή σας να σας το καταθέσουμε για να το αξιοποιήσετε». Επίσης, ο Βουλευτής Ροδόπης, κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι «η πολιτική της πλήττει ευθέως τα μεσαία και φτωχά εισοδήματα, όπως είναι οι 28.000 οικογένειες των ΤΑΞΙ με τους οδηγούς τους».

Επίσης δήλωσε ότι «η πόρτα της ΝΔ και του ιδίου προσωπικά είναι ανοιχτή για την στήριξη του κλάδου. Το έχει άλλωστε αποδείξει και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς»

Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΑΤΑ κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό για τη συμπαράστασή του στα προβλήματα του κλάδου υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που είχανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.