Ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης πρωτοστατεί στον προεκλογικό αγώνα που ξεκίνησε

Αθήνα, 04 Οκτωβρίου 2010

Τον Αντώνη Σαμαρά στην περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία συνόδευσε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη συντονισμού του προεκλογικού αγώνα στην περιοχή. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη περιόδευσαν στους Νομούς Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης. Συναντήθηκαν με τους γουνοποιούς, τους αγρότες και τις άλλες παραγωγικές τάξεις. Συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε δημόσια εκδήλωση στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Δακή για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Το συμπέρασμα της επίσκεψης ήταν η εδραίωση της πεποίθησης ότι ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Ν.Δ. θα κερδίσει τις επικείμενες εκλογές.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε την Κυριακή 03/10/2010 το βράδυ το παρόν και στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ που διοργανώθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος με την εντυπωσιακή συμμετοχή νεολαίων, κάτι που δικαιώνει τους αγώνες του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του στενού του συνεργάτη και νυν εκλεγμένου Προέδρου της Οργάνωσης Ανδρέα Παπαμιμίκου τον οποίο δημοσίως επαίνεσε για την δουλειά του ο Αντώνης Σαμαράς.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Έλληνες ομογενείς στη Γερμανία, στο Ντύσελντορφ και την Κολωνία, προκειμένου να τους κινητοποιήσει ώστε να συμμετέχουν στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερη συνάντηση θα έχει και με τους Θρακιώτες και τους Κομοτηναίους ώστε να προσέλθουν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δημήτρη Κοτσάκη στο Δήμο Κομοτηνής.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θέτοντας και το δίλημμα των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».