Ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης πρωτοστατεί στον προεκλογικό αγώνα που ξεκίνησε

Αθήνα, 04 Οκτωβρίου 2010

Τον Αντώνη Σαμαρά στην περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία συνόδευσε ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη συντονισμού του προεκλογικού αγώνα στην περιοχή. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη περιόδευσαν στους Νομούς Γρεβενών, Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης. Συναντήθηκαν με τους γουνοποιούς, τους αγρότες και τις άλλες παραγωγικές τάξεις. Συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε δημόσια εκδήλωση στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Δακή για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Το συμπέρασμα της επίσκεψης ήταν η εδραίωση της πεποίθησης ότι ο συνδυασμός που στηρίζεται από την Ν.Δ. θα κερδίσει τις επικείμενες εκλογές.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε την Κυριακή 03/10/2010 το βράδυ το παρόν και στο Φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ που διοργανώθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος με την εντυπωσιακή συμμετοχή νεολαίων, κάτι που δικαιώνει τους αγώνες του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του στενού του συνεργάτη και νυν εκλεγμένου Προέδρου της Οργάνωσης Ανδρέα Παπαμιμίκου τον οποίο δημοσίως επαίνεσε για την δουλειά του ο Αντώνης Σαμαράς.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Έλληνες ομογενείς στη Γερμανία, στο Ντύσελντορφ και την Κολωνία, προκειμένου να τους κινητοποιήσει ώστε να συμμετέχουν στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερη συνάντηση θα έχει και με τους Θρακιώτες και τους Κομοτηναίους ώστε να προσέλθουν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δημήτρη Κοτσάκη στο Δήμο Κομοτηνής.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θέτοντας και το δίλημμα των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης