ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ(Cyber Bullying)»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ(Cyber Bullying)»

Σε επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης-Απασχόλησης σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, μίλησε ο Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Υπουργός Παιδείας Δρ.Ευριπιδης Στ. Στυλιανίδης.
Ο Ε.Στυλιανίδης παρουσίασε «Τις νομοθετικές εξελίξεις για την Ενδοσχολική Βία και τον Ηλεκτρονικό Εκφοβισμό (Cyberbullying) στην Ελλάδα».
Ο πρώην Υπουργός Παιδείας αφού ανέλυσε τις θεσμικές και νομοθετικές εξελίξεις για την πρόληψη και την κατασταλτική αντιμετώπιση του φαινομένου, αναφέρθηκε σε βιωματικά παραδείγματα από την εμπειρία του στο Υπουργείο Παιδείας και παρουσίασε την εφαρμοσμένη πολιτική που με επιτυχία ακολουθεί το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Στο συνέδριο παρεμβάσεις έγιναν από τον Καθηγητή Δρ. Γ.Τσιναρέλη, την Ειρ. Σουργκούνη από το Χαμόγελο του Παιδιού, την Ε.Σπυροπούλου υπεύθυνη του Δικτύου Άλφα, Σ.Φιλίππου Ψυχολόγο ΚΜΟΠ, Δρ. Σ.Παπαπέτρου Κοινωνικό Ψυχολόγο, Δρ. Δ.Καραπιπέρη μεταδιδακτορικό ερευνητή, Μ.Σαμολαδά εκπρόσωπο τύπου ΚΜΟΠ. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Μωυσής.
Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε συζήτηση και δόθηκαν από τους ομιλητές απαντήσεις σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, που τέθηκαν από το ακροατήριο.
Στο συνέδριο συμμετείχε μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών, ειδικών επιστημόνων, μεταπτυχιακών και προπτυχιακών φοιτητών διαφορετικών ειδικοτήτων καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.