Ομιλία του Υπ. Βουλευτή ΝΔ του Ν. Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στις γυναίκες

«Εμείς μιλήσαμε με αποτελέσματα και όχι με υποσχέσεις»


Σε πολυπληθές και θερμό ακροατήριο γυναικών του νομού Ροδόπης, μίλησε ο υπ. βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Περιέγραψε αναλυτικά όλες τις πτυχές του έργου που υλοποιήθηκε στο νομό στους τομείς της παιδείας, των μεταφορών, των υποδομών, της αγροτικής ανάπτυξης, της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.


Παρουσίασε σημαντικά έργα τα οποία επί πολλές δεκαετίες παρέμεναν απραγματοποίητα, παρότι τα είχαν υποσχεθεί κατά καιρούς πρωθυπουργοί και υπουργοί όλων των κυβερνήσεων και υπογράμμισε ότι το βασικό εργαλείο αυτής της πολιτικής αναμέτρησης στο νομό Ροδόπης είναι το έργο το οποίο έχει παραχθεί. «Εμείς μιλήσαμε με αποτελέσματα και όχι με υποσχέσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε:

-στην υλοποίηση του κάθετου άξονα Κομοτηνή-Βουλγαρία, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκ. ευρώ.

-στα 80 εκ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την ανάπλαση ή την κατασκευή σύγχρονων σχολικών διδακτηρίων, τη δημιουργία νέων πανεπιστημιακών σχολών στην Κομοτηνή και τις Σάπες και την αύξηση κατά χιλιάδες των φοιτητών που τόνωσαν την οικονομία της περιοχής.

-στην έγκριση της δημιουργίας ερευνητικών κέντρων στην περιοχή και ενός campus για τα άτομα με αναπηρία.

-στην ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου και στην έγκριση και δημοπράτηση του Πανθρακικού Σταδίου, έργου 23 εκ. ευρώ.

-στην έγκριση της ένταξης του Φράγματος του Ιάσμου στο Δ’ ΚΠΣ, 47,5 εκ. ευρώ.

-στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου,

-στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος. Χαρακτηριστικά είπε ότι την περίοδο 1999-2004 εισέρευσε στην τσέπη των αγροτών της Ροδόπης το ποσό των 12 εκ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2005-2009 εισέρευσαν αντιστοίχως 90 εκ. ευρώ. Οκταπλασιάστηκαν δηλαδή, τα έσοδα των αγροτών της Ροδόπης χάρη στις ισχυρές παρεμβάσεις και την πολιτική που έγινε στην κεντρική εξουσία και την πολιτική της ΝΔ που ήταν απολύτως φιλοαγροτική.


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απαντώντας στην υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στο νομό Ροδόπης, τόνισε ότι προσφέρει υπηρεσίες στους ακραίους κύκλους που δήθεν έρχεται εδώ να πολεμήσει. Κάθε ψήφος στον Καρατζαφέρη ούτε την προοπτική έδρας του δημιουργεί, ούτε βεβαίως ενισχύει το πανελλήνιο ποσοστό του. Το μόνο που κάνει είναι να απομειώνει την προοπτική δίκαιης εκπροσώπησης της περιοχής στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Εμείς είμαστε φιλόξενοι, καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στην περιοχή μας αλλά τα του οίκου μας τα αναθέτουμε μόνο στους δικούς μας ανθρώπους». Ρώτησε δημόσια αν ο κ. Καρατζαφέρης έχει ξανάρθει στην Κομοτηνή ή έρχεται τώρα πρώτη φορά επ’ ευκαιρίας των εκλογών και αν πρόκειται να ξανάρθει ποτέ μετά τις εκλογές.


Η συσπείρωση που δημιούργησε η ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη και κυρίως η πεποίθηση του ότι θα πρέπει να βάλουμε τον τόπο και την πατρίδα πάνω από τα κομματικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, εκτιμάται ότι θα έχει άμεση επίπτωση στο εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου.


Εκατοντάδες γυναίκες όλων των κομμάτων που παρευρίσκονταν στην ομιλία δεσμεύτηκαν ότι θα αγωνιστούν πόρτα - πόρτα προκειμένου να στείλουν το μήνυμα προς τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, ότι αυτό το οποίο θα πρέπει να επιβραβευτεί σε αυτές τις εκλογές στο νομό Ροδόπης είναι ο άνθρωπος ο οποίος με τις παρεμβάσεις του υλοποίησε σημαντικά έργα, που επί δεκαετίες δεν είχαν γίνει στην περιοχή και ο οποίος με την παρουσία του στη Βουλή και στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα θα εγγυηθεί τη συνέχιση αυτής της τιτάνιας προσπάθειας για τη Ροδόπη.


Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ουσιαστικά βρήκε ανταπόκριση. «Συνεχίζουμε πιο δυνατά».
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.