Ομιλία του Υπ. Βουλευτή ΝΔ του Ν. Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στις γυναίκες

«Εμείς μιλήσαμε με αποτελέσματα και όχι με υποσχέσεις»


Σε πολυπληθές και θερμό ακροατήριο γυναικών του νομού Ροδόπης, μίλησε ο υπ. βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης. Περιέγραψε αναλυτικά όλες τις πτυχές του έργου που υλοποιήθηκε στο νομό στους τομείς της παιδείας, των μεταφορών, των υποδομών, της αγροτικής ανάπτυξης, της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.


Παρουσίασε σημαντικά έργα τα οποία επί πολλές δεκαετίες παρέμεναν απραγματοποίητα, παρότι τα είχαν υποσχεθεί κατά καιρούς πρωθυπουργοί και υπουργοί όλων των κυβερνήσεων και υπογράμμισε ότι το βασικό εργαλείο αυτής της πολιτικής αναμέτρησης στο νομό Ροδόπης είναι το έργο το οποίο έχει παραχθεί. «Εμείς μιλήσαμε με αποτελέσματα και όχι με υποσχέσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε:

-στην υλοποίηση του κάθετου άξονα Κομοτηνή-Βουλγαρία, συνολικού προϋπολογισμού 85 εκ. ευρώ.

-στα 80 εκ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την ανάπλαση ή την κατασκευή σύγχρονων σχολικών διδακτηρίων, τη δημιουργία νέων πανεπιστημιακών σχολών στην Κομοτηνή και τις Σάπες και την αύξηση κατά χιλιάδες των φοιτητών που τόνωσαν την οικονομία της περιοχής.

-στην έγκριση της δημιουργίας ερευνητικών κέντρων στην περιοχή και ενός campus για τα άτομα με αναπηρία.

-στην ολοκλήρωση του Δημοτικού Σταδίου και στην έγκριση και δημοπράτηση του Πανθρακικού Σταδίου, έργου 23 εκ. ευρώ.

-στην έγκριση της ένταξης του Φράγματος του Ιάσμου στο Δ’ ΚΠΣ, 47,5 εκ. ευρώ.

-στην ολοκλήρωση του φράγματος του Ιασίου,

-στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος. Χαρακτηριστικά είπε ότι την περίοδο 1999-2004 εισέρευσε στην τσέπη των αγροτών της Ροδόπης το ποσό των 12 εκ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2005-2009 εισέρευσαν αντιστοίχως 90 εκ. ευρώ. Οκταπλασιάστηκαν δηλαδή, τα έσοδα των αγροτών της Ροδόπης χάρη στις ισχυρές παρεμβάσεις και την πολιτική που έγινε στην κεντρική εξουσία και την πολιτική της ΝΔ που ήταν απολύτως φιλοαγροτική.


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απαντώντας στην υποψηφιότητα Καρατζαφέρη στο νομό Ροδόπης, τόνισε ότι προσφέρει υπηρεσίες στους ακραίους κύκλους που δήθεν έρχεται εδώ να πολεμήσει. Κάθε ψήφος στον Καρατζαφέρη ούτε την προοπτική έδρας του δημιουργεί, ούτε βεβαίως ενισχύει το πανελλήνιο ποσοστό του. Το μόνο που κάνει είναι να απομειώνει την προοπτική δίκαιης εκπροσώπησης της περιοχής στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Εμείς είμαστε φιλόξενοι, καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στην περιοχή μας αλλά τα του οίκου μας τα αναθέτουμε μόνο στους δικούς μας ανθρώπους». Ρώτησε δημόσια αν ο κ. Καρατζαφέρης έχει ξανάρθει στην Κομοτηνή ή έρχεται τώρα πρώτη φορά επ’ ευκαιρίας των εκλογών και αν πρόκειται να ξανάρθει ποτέ μετά τις εκλογές.


Η συσπείρωση που δημιούργησε η ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη και κυρίως η πεποίθηση του ότι θα πρέπει να βάλουμε τον τόπο και την πατρίδα πάνω από τα κομματικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, εκτιμάται ότι θα έχει άμεση επίπτωση στο εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου.


Εκατοντάδες γυναίκες όλων των κομμάτων που παρευρίσκονταν στην ομιλία δεσμεύτηκαν ότι θα αγωνιστούν πόρτα - πόρτα προκειμένου να στείλουν το μήνυμα προς τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, ότι αυτό το οποίο θα πρέπει να επιβραβευτεί σε αυτές τις εκλογές στο νομό Ροδόπης είναι ο άνθρωπος ο οποίος με τις παρεμβάσεις του υλοποίησε σημαντικά έργα, που επί δεκαετίες δεν είχαν γίνει στην περιοχή και ο οποίος με την παρουσία του στη Βουλή και στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα θα εγγυηθεί τη συνέχιση αυτής της τιτάνιας προσπάθειας για τη Ροδόπη.


Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του υποψήφιου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ουσιαστικά βρήκε ανταπόκριση. «Συνεχίζουμε πιο δυνατά».
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."
7 Φεβρουάριος 2020 - 10:55πμ

Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ : «Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ».

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Εθνική Βιβλιοθήκη το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρόντες η Διοίκηση του Ιδρύματος, ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Ρέντζο Πιάνο, διακεκριμένοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και υψηλό κοινό των Αθηνών.
30 Ιανουάριος 2020 - 3:02μμ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, πρότεινε και επέτυχε να επιλέγει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) στα 17 τακτικά μέλη της Επιτροπής που θα αξιολογήσουν και θα επιλέξουν τους Δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
27 Ιανουάριος 2020 - 2:04μμ

Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό του φίλο από τα παλιά Νίκο Παναγιωτόπουλο.