Ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη σε ετήσια εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων

Στα Ιωάννινα μετέβη το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου ο βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, προσκεκλημένος της ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να παρευρεθεί σε ετήσια εκδήλωσή τους.

Ο βουλευτής Ροδόπης, συναντήθηκε με στελέχη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και ακολούθως παραχώρησε συνέντευξη τύπου από τα γραφεία της, στην οποία τοποθετήθηκε επί πολλών θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας, αναγνωρίζοντας τις πολλές και επώδυνες θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε τους Ηπειρώτες –ιδιαίτερα τους νέους- για τη μαζικότατη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και εξήγησε ότι επέλεξε την περιοχή της Ηπείρου για να κάνει την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του για τη νέα χρονιά για δύο λόγους.
Πρώτον, επειδή η Ήπειρος είναι μια περιοχή που έχει γεννήσει μεγάλους ευεργέτες, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση επειδή με όραμα και αυτοθυσία διέθεσαν την προσωπική τους περιουσία και κάθε μέσο που είχαν στην κατοχή τους για να στηρίξουν την πατρίδα μας, σε αντίθεση με τη σύγχρονη αριστοκρατία, η οποία ευεργετήθηκε από το κράτος, αλλά όταν η Ελλάδα τους χρειάστηκε της γύρισαν την πλάτη.
Δεύτερος και συμβολικός λόγος, ότι η Περιφέρεια της Ηπείρου κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά στην ανεργία των νέων.

Ακολουθούν σημεία από την ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη:

«Η Κυβέρνηση, χάρη στην υπομονή και την αυτοθυσία των Ελλήνων, πέτυχε τους ενδιάμεσους στόχους. Απέφυγε την άτακτη χρεοκοπία και κατάφερε να διατηρήσει την Ελλάδα στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Τώρα, -και αφού αναγνωρίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα- έφτασε η ώρα να οργανώσει τη στροφή στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και να εφαρμόσει μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική.»
«Το κύριο πρόβλημα με το οποίο πρέπει να αναμετρηθούμε τώρα είναι η ανεργία και η μετανάστευση των νέων. Οφείλουμε, χτυπώντας τη διαφθορά να προστατεύσουμε τη νέα γενιά ως φορέα νέας ζωής και ελπίδας για τον τόπο.»

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι τρεις βουλευτές της ΝΔ του νομού Ιωαννίνων κ.κ. Άννα Ασημακοπούλου, Σταύρος Καλογιάννης Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Σάκης Ιωαννίδης ο οποίος επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση, η πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, κ. Μαρία Κεφάλα και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ..

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:35μμ

7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Ψηφιακής Σύγκλισης κ. Πιερρακάκη σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.