ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ: Ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ:
• Ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης.

Από το Νέο Σιδηροχώρι ξεκίνησε ένα νέο κύκλο ομιλιών στο Νομό Ροδόπης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σηματοδοτώντας έτσι και τη Νέα Αρχή μιας ανηφορικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Ροδόπης και την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα.
Ο Θρακιώτης πολιτικός σε μια κρίσιμη για τον τόπο στιγμή, ξαναβάζει μπροστά τις μηχανές, επιδιώκοντας να ενημερώσει τους συμπατριώτες του για την κατάσταση, να τους αφυπνίσει και να τους εμπνεύσει, ώστε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και στις δυνατότητες του τόπου.
«Πριν μερικά χρόνια ανατρέψαμε μαζί την 50ετή ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ του Εθνικού Κέντρου για την περιοχή μας, όταν η Ροδόπη δεν διέθεται ούτε κλητήρα στα κέντρα των αποφάσεων, εγκαινιάζοντας μια δημιουργική για τον τόπο περίοδο σε σημαντικά υπουργεία που μας επέτρεψαν να κάνουμε έργο...
Σήμερα καλούμαστε να ανατρέψουμε εκ νέου μια ΑΔΙΚΙΑ για τη Ροδόπη, που επι τρία χρόνια νιώθει ορφανή, με απολύτως αδύναμη φωνή ακόμα και στο Εθνικό Κοινοβούλιο....
Τρία χρόνια ποιος ήλθε εδώ να σας δει;
Ποιος νοιάστηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα σας;
Ποιος πάλεψε με τα προβλήματα των αγροτών, των χωριών μας, των οικογενειών σας;
Ποιος συναισθάνθηκε τον πόνο από τη φυγή των παιδιών σας και την απερήμωση της υπαίθρου μας;...»
Με αυτά τα χαρακτηριστικά λόγια ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκίνησε την επικοινωνία του με τους κατοίκους της περιοχής, που παρά τις πολλές αγροτικές δουλειές της περιόδου, έσπευσαν να τον ακούσουν και συνέχισε λέγοντας: «Θα οργώσω όλο το νομό. Θα ενημερώσω και τον τελευταίο πολίτη για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Για τις δυσκολίες που μας συσσώρευσε η πολιτική της κυβέρνησης και θα παλέψω να επαναφέρω τη χαμένη αυτοπεποίθηση των συμπολιτών μου, την πίστη τους στις δυνατότητες αυτού του τόπου και την ελπίδα...”
Υιοθετώντας δε το μήνυμα που εξέπεμψε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκη, επισήμανε ότι και “στη Ροδόπη Όλοι μαζί Μπορούμε και Αξίζουμε καλύτερα, αρκεί να ξαναπιστέψουμε στους εαυτούς μας και να βάλουμε τον τόπο και την πατρίδα πάνω από κομματικά ή προσωπικά πάθη. Να βάλουμε τη Ροδόπη μας Πάνω από Όλα”
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία, ενώ προσήλθε μουδιασμένος αναμένοντας μια συνήθη πολιτική παρέμβαση, έφυγε προβληματισμένος για την κατάσταση την οποία περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό ο Θρακιώτης πολιτικός και κυρίως έφυγε εμπνευσμένος και αποφασισμένος να μπει ξανά στον αγώνα για την Ανόρθωση του τόπου και της πατρίδας, γιατί αυτός είναι ο μονόδρομος προσφοράς στην οικογένεια του και στο μέλλον των παιδιών του.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.