Θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση

Δημοσιεύθηκε στις 14/11/2010 στο naftemporiki.gr.

«Η Δευτέρα θα είναι μια διαφορετική ημέρα για την Ελλάδα. Διαμορφώνεται ένα παντελώς διαφορετικό πολιτικό τοπίο. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει αποδοκιμάσει την κυβερνητική πολιτική και έχει δώσει βήμα για αλλαγή οικονομικής πολιτικής. Αυτό το οποίο έχει σημασία είναι να ακούσει η κυβέρνηση αυτό το μήνυμα και να προσαρμόσει με διορθωτικές κινήσεις την πολιτική της σε αυτό».

Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στο naftemporiki.gr ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε παράλληλα ότι «σχηματοποιείται μια νέα δυναμική στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και διαμορφώνεται ένα γαλάζιο κύμα το οποίο ξεκινά από το βορρά και κατευθύνεται προς το νότο. Αυτό σε επίπεδο περιφερειών αλλά και σε επίπεδο μεγάλων δήμων της χώρας».

Όπως τόνισε, «η ΝΔ ένα χρόνο μετά από μια οδυνηρή εκλογική ήττα έχει ανασυγκροτηθεί, έχει μειώσει εξαιρετικά τη διαφορά που τη χώριζε από την κυβερνητική πλειοψηφία και έχει δημιουργήσει τα απαιτούμενα ερείσματα κυρίως στην ελληνική περιφέρεια προκειμένου να αρχίσει πια να βρίσκει απήχηση η εναλλακτική πολιτική της πρόταση».

«Με σκληρή δουλειά και με στοχευμένη προσπάθεια που θα απευθύνεται κυρίως στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που δεν συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική λύση», εκτίμησε καταλήγοντας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.