ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
Η Διοικήτρια κυρία Μάγδα Γιαμουστάρη υποδέχθηκε τον πρώην Υπουργό στην είσοδο τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο υγιεινής πλαισιωμένη από επιτελείο Νοσηλευτών, φυλάκων του νοσοκομείου και στελεχών του Ερυθρού Σταυρού που ελέγχουν πλέον οργανωμένα την είσοδο.
Φορώντας μάσκες όλοι θερμομετρήθηκαν από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφθηκε όλους τους νεοδιαμορφωμένους χώρους και ενημερώθηκε επί τόπου από τη Διοικήτρια καθώς και εκπρόσωπο του επιστημονικού προσωπικού για όλες τις παρεμβάσεις και τις διαμορφώσεις που έγιναν λόγω της κατάστασης για την καλύτερη και πιο ασφαλή λειτουργία.
Είδε το box που αγοράστηκε και εξοπλίστηκε για να λαμβάνονται εκεί τα δείγματα των ύποπτων κρουσμάτων COVID19 μαζί με 2 χημικές τουαλέτες, τη στρατιωτική σκηνή που στήθηκε για την ασφαλή ένδυση - απέκδυση των πληρωμάτων ΕΚΑΒ.
Ενημερώθηκε για την 24ωρη πλέον λειτουργία των ΤΕΠ(πριν δεν υπήρχε βραδινή βάρδια) .
Διαπίστωσε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν για τον καθαρισμό, την υγιεινή και τον εξωραϊσμός του χώρου και φυσικά την ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού.

Η κ. Μάγδα Γιαμουστάρη ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την συμβολή του στην ενίσχυση του προσωπικού με 12 νέους νοσηλευτές, 5 επικουρικούς γιατρούς που οι περισσότεροι δεν θα καλύπτονται από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, 3 παρασκευαστές, 2 διοικητικούς υπαλλήλους, 9 ΥΕ βοηθούς νοσοκ. Τραυματιοφορείς και 4 ηλεκτρολόγους-υδραυλικούς με μπλοκάκια, δηλαδή συνολικά πάνω από 35 άτομα και με ικανοποίηση επισήμανε την αύξηση των κλινών ΜΕΘ από 3 σε 5. Δήλωσε παράλληλα ότι αναμένουμε την έγκριση PCR Test αντισωμάτων το συντομότερο δυνατό από το Υπουργείο για να επιταχύνουμε τα εκκρεμή χειρουργεία. Διαβεβαίωσε δε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν διέκοψε ούτε στιγμή τη λειτουργία του το νεφρολογικό τμήμα της αιμοκάθαρσης, ενώ ξανά ξεκινούν και τα οφθαλμολογικά χειρουργεία.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεχάρη τη Διοικήτρια κ. Μ. Γιαμουσταρη που παρότι ανέλαβε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα, επιτυγχάνοντας μέχρι στιγμής έναν άθλο.
Ευχαρίστησε δε ξεχωριστά την Ομάδα Συντονισμού , την Επιτροπή Λοιμώξεων , τη Νοσηλευτική Επιτροπή, το Επιστημονικό Συμβούλιο, τους διευθυντές και υπευθύνους κλινικών, εργαστηρίων, ΤΕΠ , ΜΕΘ , αιμοδοσίας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους εργαζόμενους της καθαριότητας ,της σίτισης, της φύλαξης και όλων των υπηρεσιών, τονίζοντας: «Παραλάβατε το παλιότερο νοσοκομείο της χώρας στην πιο δύσκολη συγκυρία και με υποδειγματικό πάθος και αυταπάρνηση του δώσατε παράταση ζωής, αλλάζοντας την εικόνα που υπήρχε. Κερδίσαμε το χρόνο και το στοίχημα μέχρι την ολοκλήρωση του νέου νοσοκομείου που όπως μας διαβεβαιώνουν δεν θα καθυστερήσει, δεν θα ξεφύγει από τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης...»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης στην μεγάλη ευαισθητοποίηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης, στην άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας και καλού συναδέλφου και φίλου του Βασίλη Κικίλια, στη εξαιρετική συνεργασία του με τον επίσης καλό φίλο του και Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρη Τσαλικάκη. «Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά, ακόμα όμως ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει. Αν προσέξουμε θα βγούμε νικητές και ωφελημένοι. Η κρίση θα έχει καταστεί μια έντονη ανάμνηση αλλά και μια διδακτική περιπέτεια». Και συνέχισε « η συνεργασία μου με τη Μάγδα Γιαμουστάρη και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου μας μέχρι στιγμής, αποτελεί ένα υποδειγματικό παράδειγμα, για το τι μπορούμε να πετύχουμε στο νομό μας, όταν λειτουργούμε μεθοδικά, ενωμένα, συντονισμένα και ανυστερόβουλα, ο καθένας από το δικό του ρόλο. Εύχομαι και ελπίζω αντίστοιχα να μπορέσουμε να δράσουμε και σε άλλα πεδία έτσι, καθιστώντας την κρίση ευκαιρία».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.