Επίσκεψη στην αγορά της Κομοτηνής

       Η εμπορική κίνηση της Κομοτηνής τονώθηκε επί δύο συνεχείς χρονιές με τους 2000 και πλέον φοιτητές, που κάθε χρόνο έρχονται στην πόλη.

        Την αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από ομάδα νεολαίων, ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

         Συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, άκουσε τις παραινέσεις και τις αγωνίες τους και τους ενημέρωσε ότι στο νομό Ροδόπης εγκρίθηκαν περισσότερα από 1.000 προγράμματα χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από το ΤΕΜΠΜΕ. Βεβαίως,  αυτό που αναγνώρισαν οι επαγγελματίες στο πρόσωπο του, ήταν η συμβολή του στον πολλαπλασιασμό του  φοιτητικού πληθυσμού της πόλης.  Όπως του ανέφεραν χαρακτηριστικά, τα ανοίκιαστα σπίτια νοικιάστηκαν, η οικοδομή αναβίωσε και δημιουργήθηκε σημαντικός αριθμός θέσεων εργασίας.
       
         Η εμπορική κίνηση της Κομοτηνής τονώθηκε επί δύο συνεχείς χρονιές με τους 2000 και πλέον φοιτητές, που κάθε χρόνο έρχονται στην πόλη.

Δημογραφικά ενισχύθηκε ο νομός και η πόλη της Κομοτηνής, δημιουργώντας μέσα στον ιστό της μια καινούρια νεανική πόλη η οποία προσεγγίζει τους  7.000-8.000 νέους ανθρώπους. Η πόλη ζει μέρα και νύχτα, συντηρείται από την κοινωνία του Πανεπιστημίου και αναγνωρίζει τις θετικές συνέπειες της δημιουργίας δύο νέων τμημάτων και του πολλαπλασιασμού του αριθμού των φοιτητών που μονίμως πια διαβιούν και σπουδάζουν στην Κομοτηνή.

         Όλα αυτά τα πιστώνεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που ως υπουργός Παιδείας είχε σημαντική συμβολή στην αύξηση του αριθμού των φοιτητών μέσω της αύξησης των πόρων προς το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ώστε να μπορεί συνεχώς να επεκτείνει τις υποδομές του και να υποδέχεται μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών.

Ήδη το Δημοκρίτειο είναι το τρίτο πανεπιστήμιο και η εμπορική αγορά της Κομοτηνής οφείλει πάρα πολλά σε αυτή την εξέλιξη.
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
24 Φεβρουάριος 2020 - 9:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:40πμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 11:18πμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
16 Φεβρουάριος 2020 - 10:43πμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16.02.2020

«Ζήτησα η Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή και Συνοριοφυλακή της Frontex που θα προσλάβει ιο.οοο στελέχη να τα εκπαιδεύσει στις Σχολές Αστυνομίας της Θράκης».
14 Φεβρουάριος 2020 - 8:39μμ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας - Βόρειας Θράκης είχε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Αθήνα.
11 Φεβρουάριος 2020 - 12:29πμ

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην ιδιαίτερη μου Πατρίδα, στον Δήμο Μαρωνειας-Σαπών, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας προκειμένου να ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, για τα θερμά του λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για μας η ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών."