Εξόρμηση Ευριπίδη Στυλιανίδη στα χωριά της Ροδόπης

Με την καθιερωμένη συνέντευξη, που έθεσε το διακύβευμα των εκλογών:

"Αριστερή ακυβερνησία ή αποτελεσματική Νέα Δημοκρατία" και αφού ανέλυσε το κεντρικό μήνυμα των εκλογών:

"Η Ροδόπη στην κορυφή...",

ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Την ίδια μέρα προχώρησε σε επισκέψεις στα χωριά της Ροδόπης. Η πρώτη περιοδεία προς τα χωριά Ασκητές, Κρωβύλη, Διώνη, Στρύμη, Πάμφορο, Καλλιθέα και Θρυλόριο. Τη δεύτερη μέρα συνέχισε τις επισκέψεις σε Υφανταί, Κρανοβούνια, Παγούρια, Πόρπη, Γλυφάδα και Μέση.

Σε όλες τις συζητήσεις με τους αγρότες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επεσήμανε την αστοχία και το υψηλό κόστος των επαναλαμβανόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, καθώς και την επίπτωση της άδικης φορολόγησης των αγροτών, που ήλθε ως αποτέλεσμα μιας κακής δήθεν διαπραγμάτευσης, η οποία έφερε το πανάκριβο "Μνημόνιο Τσίπρα-Καμένου".

Ο Βουλευτής Ροδόπης μίλησε με ειλικρίνεια στους συντοπίτες του, τονίζοντας ότι:

"Δεν πρέπει πλέον να πιστεύετε κανέναν από αυτούς που σας υπόσχονται ότι θέλετε να ακούσετε. Μόνο η αλήθεια και η σκληρή προσπάθεια θα φέρουν γρήγορα αποτέλεσμα και θα μας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως αποτελεσματική Κυβέρνηση και η Ροδόπη ισχυρή και διεκδικητική Εκπροσώπηση. Τώρα μας γνωρίζετε όλους. Εσείς συγκρίνετε και αποφασίστε σωστά. Δε χωρούν πλέον πειραματισμοί και χάσιμο χρόνου. Μπορούμε να πάμε τη Ροδόπη στην κορυφή και το αποδείξαμε. Δώστε μας τη δύναμη και θα τα καταφέρουμε..."

Οι περιοδείες στη Ροδόπη θα συνεχιστούν, ενώ ενδιαμέσως, όπως έχει ανακοινωθεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα κάνει κεντρικές ομιλίες στην Ά και Β´ Θεσσαλονίκης και σε άλλους έξι Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου έχει αναλάβει και το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα θα εμφανιστεί σε κεντρικά πολιτικά ντιμπέιτ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Αθηνών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.