Εντυπωσιακή συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στο κάλεσμα του Ευριπίδη

Εντυπωσιακή συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων
στο κάλεσμα του Ευριπίδη

«Εκφράστε την εποχή σας. Είστε η καλύτερη γενιά»

Πάνω από 300 νεολαίοι -στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ψηφοφόροι- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, χθες το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Ο Ευριπίδης αφηγήθηκε τη δική του δύσκολη διαδρομή, ως προέδρου του 15μελούς Συμβουλίου του 1ου Λυκείου Κομοτηνής, αργότερα, ως προέδρου των Φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια ως εκλεγμένου προέδρου της μεγαλύτερης Πολιτικής Νεολαίας της χώρας -την ΟΝΝΕΔ- σπάζοντας το κατεστημένο του Κέντρου.

Τους μίλησε για τις αδικίες που υπέστη όταν διεκδίκησε υποτροφίες σπουδών στο εξωτερικό, λόγω αριστείας, που αν και ήταν ο καλύτερος μεταξύ των συμφοιτητών του δεν του έδωσαν αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν είχε μέσο στην Αθήνα και υπογράμμισε ότι αφιέρωσε την πολιτική του προσπάθεια στο να πολεμήσει αυτήν την αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογία, τα οποία στέρησαν στον ίδιον -και συνεχίζουν να στερούν στα παιδιά της περιοχής μας- ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάδειξης.

Τους ανέφερε ότι στα τέσσερα μεγάλα Υπουργεία που διοίκησε δε συνάντησε ούτε έναν Γενικό Διευθυντή από τη Θράκη ούτε έναν… κλητήρα και τους εξομολογήθηκε ότι με πείσμα αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι γενιές που έρχονται να μη ζήσουν τις πικρίες που βίωσαν οι παλαιότεροι Θρακιώτες.

Ενδιαφέρον είχαν οι παρεμβάσεις που έγιναν από τα ίδια τα παιδιά.
Φοιτητές εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του Πανεπιστημίου μας, νέοι επιστήμονες την αγωνία που τους διακατέχει βλέποντας να χάνονται οι προοπτικές ενασχόλησης στον τόπο μας, Ροδοπίτες νέοι επαγγελματίες που μάχονται να βρουν τρόπους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κρίσης, νέοι αγρότες που κλονίζονται, εξαιτίας της μη βιωσιμότητας των παραγωγών τους…

Ο Ευριπίδης εξήγησε στους νέους της Ροδόπης ότι «για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα Ρεαλιστικό Όραμα, για την περιοχή, μέσα στο οποίο θα χωρούν τα μικρά όνειρα του καθένα και της καθεμιάς σας. Αυτό όμως, για να πραγματωθεί πρέπει να συμπληρωθεί από μία Ισχυρή Εκπροσώπηση, την οποία μπορούμε να πετύχουμε μόνο εάν στηρίξουμε τον δυνατό και δεν “κάψουμε” την ψήφο μας σε αδύναμες υποψηφιότητες ή μικρά κόμματα διαμαρτυρίας».

Η ανταπόκριση της Νέας Γενιάς της Ροδόπης υπήρξε εντυπωσιακή και συγκινητική, ωθώντας τον Θρακιώτη πολιτικό να συνεχίσει τον αγώνα του με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.