Δημόσιο «Ευχαριστώ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον κ. Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group για τη μεγάλη χορηγία του στο Ν. Ροδόπης.

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.
Ο κ.Πάνος Γερμανός, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας Γερμανός ΑΕ, της Public καθώς και της Sunlight που παράγει σε Ροδόπη και Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του Ομίλου του Olympia Group μια σημαντική εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για να καλύψει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Κομοτηνής, των Δήμων Κομοτηνής και Μαρώνειας - Σαπών και ιδιαίτερα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Με την προσφορά του Olympia Group και της SUNLIGHT το Νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει σημαντικές ελλείψεις σε συσκευές οξυγονοθεραπείας, μόνιτορς, φορητούς απινιδωτές, κρεβάτια ΜΕΘ, πιεσόμετρα, στολές υψηλής προστασίας, χειρουργικές ποδιές, ποδιές μιας χρήσης για την προστασία του προσωπικού, αδιάβροχα ποδονάρια και κλίβανο αποστείρωσης. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε μια κρίσιμη συγκυρία για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο νοσοκομείο που προσέφερε το Ίδρυμα Νιάρχος το 2025.
Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Πάνο Γερμανό και στη SUNLIGHT του Olympia Group. Δείχνουν το δρόμο. Αφυπνίζουν αγορά και κοινωνία και αναδεικνύουν την υπεραξία της κάθε προσφοράς, ιδιαίτερα όταν αυτή στρέφεται προς ανθρώπους της πρώτης γραμμής και στηρίζει την ακριτική Θράκη και ιδιαίτερα την ευαίσθητη Ροδόπη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή
προς τον Ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group
κ. Πάνο Γερμανό

Θέμα: «Δωρεά του Ομίλου Olympia Group στο Νομό Ροδόπης»

Αξιότιμε κύριε Πάνο Γερμανέ

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ομίλου σας να στηρίξετε Δομές, Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Νομού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και που σπάνια μέχρι σήμερα ένιωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη σοβαρών μεγάλων χορηγών.
Η απόφαση του Ομίλου σας να προβεί σε μια μεγάλη εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας- Σαπών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης που συνέβαλε τα μέγιστα στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Κομοτηνής που παραμένει συνεχώς σε εγρήγορση για τις ανάγκες της περιοχής μας και ιδιαίτερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μας συγκινούν και δείχνουν το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της ανθρωπιστικής σας ευαισθησίας, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθνικού ενδιαφέροντος για την ακριτική περιοχή της Θράκης.
Ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο μας η χορηγία σας είναι πολύτιμη, διότι είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλαδα (έτος ίδρυση 1936) με σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα, που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, κυρίως όμως η διοίκηση και το προσωπικό του, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ώσπου να ολοκληρωθεί το νέο Ίδρυμα.
Αγαπητέ κύριε Πάνο Γερμανέ

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, εσάς προσωπικά αλλά και τον Όμιλο Olympia Group διότι, όπως επενδύοντας τα προηγούμενα χρόνια στη Θράκη στηρίξατε ουσιαστικά την ανάπτυξη της περιοχής μας δημιουργώντας πολλές και σταθερές θέσεις εργασίας έτσι και τώρα δείχνετε το δρόμο της προσφοράς σε Όλους.
Με την απόφαση σας αυτή, αναγνωρίζετε τη συμβολή και βοηθάτε το έργο όλων αυτών που ως ακρίτες αγωνίζονται ακατάπαυστα κάτω από δύσκολες συνθήκες για να στηρίξουν τον Τόπο μας και την Πατρίδα μας.
Εύχομαι η κίνηση σας αυτή να διδάξει και σε άλλους, ότι μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε περισσότερα.
Ευχαριστώ πολύ.

Με με εκτίμηση

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης
Βουλευτής Ροδόπης-πρώην Υπουργός
Επικ. Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.