Δηλώσεις μετά την ομιλία του στη ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλουμε ένα σχόλιο. Εμφανιστήκατε στην ομιλία σας βέβαιος για τη νίκη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Το όραμά μας έχει όνομα. Πιστεύω ότι το μήνυμα της νεολαίας μας, τα λέει όλα. Η μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές, αποτελεί σίγουρα προάγγελο της νίκης στις ευρωεκλογές και της τρίτης τετραετίας στις βουλευτικές εκλογές.
Η δημοσκόπηση αυτή που μετριέται με πραγματική κάλπη σε 150.000 νέους σε όλη την Ελλάδα, πιστεύω ότι θα δώσει το στίγμα του αύριο. Και θα αποδείξει ότι ο Κώστας Καραμανλής, συνομιλεί με τον κόσμο που έρχεται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, θα συνεχιστούν κύριε Υπουργέ;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Πιστεύω ότι ούτε στιγμή σταμάτησαν και ότι θα εφαρμοστούν μέχρι τέλος.  Όπως ακριβώς έχουμε εγγυηθεί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Δε φοβάστε ότι η πόλωση μπορεί να στείλει έναν κόσμο που είναι στη μέση, σκεπτόμενος στο σπίτι του και να μην πάει στις εκλογές και να τον χάσει η Νέα Δημοκρατία;
 
Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Απευθυνόμαστε στον κόσμο ο οποίος με μετριοπάθεια ξέρει να συγκρίνει συμπεριφορές και αποτελέσματα. Και προκαλούμε την αξιωματική αντιπολίτευση: Την επόμενη μάχη να τη δώσουμε ενώπιον της κοινωνίας, όχι εγκλωβισμένοι στην παραπολιτική, αλλά με τα επιχειρήματα της πραγματικής πολιτικής όπου, νιώθω ειλικρινά, ότι υπερέχουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συσπείρωση στους φίλους και τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας μόλις στο 67%. Πώς μπορείτε να φτάσετε στο απόλυτο αποτέλεσμα μέχρι την 7η Ιουνίου;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Είναι ένα μέγεθος το οποίο θα δυναμώνει συνεχώς. Εκτιμώ ότι η κάλυψη της διαφοράς στη συσπείρωση θα σηματοδοτήσει και την πραγματική προοπτική της εκλογικής μας νίκης στις ευρωεκλογές. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η αντιπαράθεση έπρεπε από την πρώτη στιγμή να γίνει με όρους κοινωνίας και όχι με όρους «καμαρίλας».
Η επιλογή του Καραμανλή είναι ξεκάθαρη. Ενώπιον της κοινωνίας, στη σύγκριση πιστεύω ότι υπερέχουμε. Και όσον αφορά τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου και όσον αφορά την καθαρότητα του πολιτικού και ιδεολογικού λόγου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  (Μιλάει εκτός μικροφώνου).

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Θα μπορούσε κανείς να αντιστρέψει το ερώτημα προς τον κ. Παπανδρέου και να τον ρωτήσει, το αίτημά του για εκλογές δε σημαίνει παραγραφή; Διότι όσο γνωρίζω το Συνταγματικό Δίκαιο που έχω σπουδάσει, εκλογές σημαίνει παραγραφή αυτή τη στιγμή. Επομένως υπάρχει μια υποκρισία. Σε αυτή την υποκρισία, που προσπαθεί να εγκλωβίσει την πολιτική στην παραπολιτική, εμείς απαντούμε με προσφυγή προς την κοινωνία. Ελάτε να αντιπαρατεθούμε ενώπιον του λαού και της κοινωνίας. Και τότε θα φανεί η ποιοτική μας υπεροχή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  (Μιλάει εκτός μικροφώνου).

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Το όραμά μας έχει όνομα. Είναι το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει η νεολαία. Η νίκη στις φοιτητικές εκλογές αποτελεί ασφαλές πρόκριμα της νίκης στις ευρωεκλογές και της τρίτης τετραετίας που θα πετύχει η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής.       


  
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.