Δήλωση κατα την τελετή παραλαβής του Υπουργείου Μεταφορών

Έχουμε δημιουργήσει μια θετική παράδοση με τον Κωστή Χατζηδάκη, στο να διαδέχεται ο ένας τον άλλον. Και το θετικό, δεν αναφέρεται σε αυτή καθεαυτή την διαδοχή, όσο στις αρχές βάσει των οποίων γίνεται αυτή η διαδοχή, που είναι η συμπληρωματικότητα, η συνέχιση του έργου και η συνέπεια σ’ αυτά που από κοινού πιστεύουμε και κατά καιρούς έχουμε διακηρύξει από οποιονδήποτε ρόλο, από οποιαδήποτε θέση.

Θέλω -και επιτρέψτε μου γι’ αυτό- πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή για την εμπιστοσύνη που δείχνει για ακόμα μια φορά στο πρόσωπό μου, με το να μου εμπιστευθεί αυτό το κρίσιμο και σημαντικό Υπουργείο, το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Παραλαμβάνω από έναν άξιο συνάδελφο και φίλο, τον Κώστα Χατζηδάκη, που γνωρίζω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του, πολλοί εκ των οποίων είναι κοινοί φίλοι, αγωνίστηκε δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να παράξει αποτελέσματα. Το έργο αυτό που ξεκίνησε, είμαστε αποφασισμένοι κι εγώ και ο Μιχάλης Μπεκίρης να το συνεχίσουμε συντονισμένα, σεβόμενοι ιδιαίτερα και την Ολυμπιακή Αεροπορία που είναι και το επίμαχο ζήτημα και τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν ανακοινωθεί.

Θέλω πρώτα απ’ όλα να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω ως Έλληνας πολίτης για την δουλειά που προσέφερε σ’ αυτό το κρίσιμο Υπουργείο. Παράλληλα θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό ρόλο που αναλαμβάνει τις επόμενες μέρες και για όλο το επόμενο διάστημα στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Καλή επιτυχία Κωστή στον νέο σου ρόλο.

Παραλαμβάνουμε σήμερα μαζί με τον άξιο συνάδελφο και φίλο, τον Μιχάλη Μπεκίρη, σε μια κρίσιμη στιγμή, τη συνέχιση ενός σημαντικού έργου. Αγαπητοί νέοι συνεργάτες, ζητώ η προσπάθεια που τώρα όλοι μαζί ξεκινούμε, να είναι κοινή προσπάθεια. Ζητώ την γνώμη σας, την συμπαράσταση όλων σας και δεσμεύομαι κι εγώ και ο Υφυπουργός, που μαζί μου αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα, ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να συνεχίσουμε ό,τι έχει γίνει, για να συμπληρώσουμε στο μέτρο του δυνατού ό,τι μπορεί να γίνει ακόμα, με κύριο κριτήριο, γνώμονα και στόχο το πώς θα προσφέρουμε περισσότερα στον τόπο μας, στην ελληνική κοινωνία, πώς θα διαμορφώσουμε μέσα και απ’ αυτό το Υπουργείο και απ’ αυτό τον ρόλο τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια Ελλάδα που δικαιούμαστε και μας αξίζει.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.